Esileht Pereelu ja suhted Uuspõld

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 223 )

Teema: Uuspõld

Postitas:
Kägu

Lootsin, et Uuspõld midagi õppis, aga no ei. Ikka käib ja latrab oma suhteasju avalikkuse ees. Mis häda tal sellega on, tähelepanupuudust ei tohiks mehel ju ometi olla.

Päris piinlik lugemine oli jah. Ei tea, mis vajadus tal oma eraelu sedasi ilmarahva ette tuua on.

+13
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kus see sisuturundus siin on? Minul on kevadest peale tõrge etenduste vastu, kus Uuspõld mängib.

Kõige suurem populaarsus on tänapäeval meestel, kel tunded omasoolise vastu. Sellise vastu pole mingi tõrget

+1
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Parem õnnelik jaanalind kui üle Eesti tuntud petetud naine.

Kuidas sa õnnelik jaanalind oled, kui absoluutselt kõik peale sinu teavad su mehe kõrvalepanekutest? Jaanalind on ikka küla naerualune.

+2
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

aga nendega niimoodi meedias laperdamine on lihtsalt niivõrd rumal või julm või mõlemat, et ma ei saa peaaegu et aru, kuidas see võimalik on.

Tavaline elu, mida julged ja tuntud inimesed julgesid avalikkuse ette tuua. Sa arvad, et see on midagi erandlikku?

+2
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei saanudki lõpuks aru, et mida siis öelda taheti.

Eks ta natukene sisuturundus oli. Uuspõld puistas pisut südant ja sai ära mainida, et tal praegu mingid etendused käimas. Andis ridade vahelt mõista, et ostke ka pilet ja tulge vaatama.

Miks ometi? Mitte kunagi enam ei lähe. Maailma nõmedaim mees, endal irve näol.

+7
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuidas sa õnnelik jaanalind oled, kui absoluutselt kõik peale sinu teavad su mehe kõrvalepanekutest? Jaanalind on ikka küla naerualune.

Oleneb külast, kas on naerualune. Aga õnnelik on ta ikkagi – kuni ei tea. Siin pole vaielda midagi.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Keskeakriis mehel, mis muud.

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kiidate näitlejat, hea küll. Aga Youtubes on üleval ja kuulatavad “Kõne erootikaliinile” (osa 1 ja osa 2), “Ropud ajaloolised loengud”, “Seatapp” jne. Need ei ole just väga normaalse tekstiga- kirjeldatakse muuseas sugulist vägivalda ja seksi surnud inimeste ning isegi loomadega. Erootikaliinile helistades öeldakse tüdrukule lõpus “Ja tapan ka sinu ära, v..rdjas l..ts, kui peaksid sellest kellelegi rääkima.”

No ma ei tea.

+5
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aus mees vatrab. Sinu mees mõtleb seda omaette-põrutab sind ja unistab oma armukesest, kellest sul aimugi pole. Muud vahet polegi.

Sinu mees ju samamoodi!

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina ei mõista jälle seda oma naist. Kuidas on võimalik selline mees tagasi võtta, kes on vahepeal teist kargamas käinud?

+6
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei saa nõustuda. K*ppigu ringi, kui tahab, aga kui oma tööd teeb suurepäraselt, siis mind jätab eraelu külmaks.

Sekkun, ei ole see, kellega räägid. Vaat kui huvitav. Mul on aga näiteks põhimõtted. Ma ei vaata selle mehe filme ka, kes oma kasutütre võrgutas ja temaga elama hakkas. Loomulikult ei tea maailma iga kunstniku või režisöööri eraelu peensusi, aga kui tean ja see on jälk, siis minu poolest võib ta ilma minuta oma kunsti teha ja esitleda seda neile, kel pole põhimõtteid ega moraalset kompassi.

+7
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kus see sisuturundus siin on? Minul on kevadest peale tõrge etenduste vastu, kus Uuspõld mängib.

Sinul on, aga paljudel ei ole. Kõik ei käitu nagu sina, inimesed on erinevad.

0
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina ei mõista jälle seda oma naist. Kuidas on võimalik selline mees tagasi võtta, kes on vahepeal teist kargamas käinud?

Äkki ise kargas ka Indias kedagi teist vahepeal? Nüüd on viik ja võib mehe tagasi võtta.

+1
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul on aga näiteks põhimõtted. Ma ei vaata selle mehe filme ka, kes oma kasutütre võrgutas ja temaga elama hakkas.

Sa vist pead suisa exceli tabelit. See rezisöör põrutas võõrast naist, tabelisse kirja ja tema filme ei vaata. See näitleja põrutas võõrast naist, sama lugu jne. Kui vaja kinno minna, siis excel lahti ja veendud, et kõigi taust oleks puhas. Siis alles ostad pileti:)))

+2
-10
Please wait...

Postitas:
Kägu

Äkki ise kargas ka, oli ju üle aasta ära kodumaalt.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul on aga näiteks põhimõtted. Ma ei vaata selle mehe filme ka, kes oma kasutütre võrgutas ja temaga elama hakkas.

Sa vist pead suisa exceli tabelit. See rezisöör põrutas võõrast naist, tabelisse kirja ja tema filme ei vaata. See näitleja põrutas võõrast naist, sama lugu jne. Kui vaja kinno minna, siis excel lahti ja veendud, et kõigi taust oleks puhas. Siis alles ostad pileti:)))

Mul on aju. Ja selleks, et teada, et Woody Allen kasutütre võrgutas, ei ole minul vähemalt excelit vaja. Mu ajusse mahub isegi sellest etadmisest rohkem informatsiooni. Lihtsalt sulle teadmiseks (ära püüagi seda meelde jättta, kui sul ellega raskusi), et mõnel inimesel on nii, et ajju mahub lausa mitu teadmist.

+10
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui keegi on aasta kodumaalt eemal, siis on jah 99% selge, et pettis.

Naljatilk 🙂

+2
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui keegi on aasta kodumaalt eemal, siis on jah 99% selge, et pettis. Naljatilk

Keegi pole seda öelnud. Küsimus oli, et miks tagasi võttis selle liiderliku abikaasa.

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui keegi on aasta kodumaalt eemal, siis on jah 99% selge, et pettis. Naljatilk

Keegi pole seda öelnud. Küsimus oli, et miks tagasi võttis selle liiderliku abikaasa.

Palun

+2
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Naljatilk 🙂

Ma saaks küll vajadusel aasta aega seksita olla. See tähendab, et ma oskan iseendaga ka hakkama saada. Kui peaks mehest aasta aega lahus olema, siis ma küll petma ei tormaks.

+9
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Naljatilk 🙂

Ma saaks küll vajadusel aasta aega seksita olla. See tähendab, et ma oskan iseendaga ka hakkama saada. Kui peaks mehest aasta aega lahus olema, siis ma küll petma ei tormaks.

Naljakam on see, et kodumaalt eemal olemist peetakse peaaegu et tõestuseks, et no äkki pettis, sel juhul nagu tõenäoline. Nagu kodumaal viibimine välistaks petmise 🙂

+10
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ilmselt armastab oma meest. Ja arvatavasti sai ka lubadused, et  midagi tõsist ei olnud, kõik on läbi, sina ja laps olete kõige tähtsamad jms.

Tõenäoliselt see Kroonika artikkel avas naise silmad ja ta hindab oma suhte ümber.

+6
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Paistis aastaid asjalik mees (mis siis, et joomine oli avalik saladus) ja hea näitleja, kuni suu kinni hoidis eraelu koha pealt. Nüüd on mehel ikka sajaga keskeakriis. Hale hakkab lausa teisest, ainult et see mula on ära tüüdanud küll.

+11
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Naljatilk 🙂

Uuspõld käis selle aasta jooksul ju korduvalt Indias. Mitte üks ega kaks korda, kui ajakirjandust uskuda.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ilmselt armastab oma meest. Ja arvatavasti sai ka lubadused, et  midagi tõsist ei olnud, kõik on läbi, sina ja laps olete kõige tähtsamad jms. Tõenäoliselt see Kroonika artikkel avas naise silmad ja ta hindab oma suhte ümber

Kas siis teise naisega seksimine ei ole “midagi tõsist”? Minu jaoks on selline asi ülitõsine ja piisaks vaid ühest korrast, et mees maha jätta.

Loodame tõesti, et oma naise silmad nüüd lõpuks avanevad.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas siis teise naisega seksimine ei ole “midagi tõsist”? Minu jaoks on selline asi ülitõsine ja piisaks vaid ühest korrast, et mees maha jätta.

Miks te seda seksi nii üle tähtsustate? Ma arvasin ka kahekümnendates nii. Aga no vanemana ei tea kedagi, kes samamoodi arvaks.

+5
-9
Please wait...

Postitas:
Kägu

Miks te seda seksi nii üle tähtsustate? Ma arvasin ka kahekümnendates nii. Aga no vanemana ei tea kedagi, kes samamoodi arvaks.

Sellepärast, et see ongi ülitähtis! Mina olen 50+ ja minu jaoks on truudus suhte üks olulisemaid osi. Truudusetu mehega ei elaks päevagi koos.

+8
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

No sul pole lihtsalt muud valikut. Tuleb leppida sellise mehega, kui üksi ei taha olla.

+6
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

No sul pole lihtsalt muud valikut. Tuleb leppida sellise mehega, kui üksi ei taha olla.

Mul on väga hea mees, tänan küsimast. Ja ma ei pea leppima kellegagi, kes mulle halb on, sest ukse taga on järjekord.

+2
-11
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kõigi elu sisu pole mees. Üksi on ka fantastiliselt hea olla!

+4
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 223 )

Esileht Pereelu ja suhted Uuspõld