Esileht Pereelu ja suhted Uuspõld

Näitan 30 postitust - vahemik 181 kuni 210 (kokku 223 )

Teema: Uuspõld

Postitas:
Kägu

Minuga võttis kord ühendust naine, kes teatas mulle, et mees, kellega mina suhtlen on tema abikaasa. Oli mehe telefonis kolanud ja minu sõnumid leidnud. Mulle tuli see nagu välk selgest taevast, et umbes pool aastat olin enda teadmata armuke. Naine rääkis siis muu hulgas, et mehele pole see kaugeltki esimene kord oma naist petta ja mitmel korral on naisele ka haigusi koju toonud. Seega, palun selgita, kuidas saab oma naine nakatuda, kui mees temaga väidetavalt ei seksi? See on üks levinumaid valesid petvate meeste poolt, et “oma naisega pole seksuaalsuhet juba aaaaastaid olnud”… Teine lihtne asi, mida säärased mehed teha armastavad, on kahe elamispinna omamine. Nii oli see ka sellel lontrusel: oma naisega elas Pärnus, aga Tallinnas oli “konspiratiivpesake”. Ja töötas rekkajuhina, seega kõik võimalused petmiseks loodud.

Rekkajuhid on ju kuulsad prostide tarbijad. Mille üle siin üldse imestada on?

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Rekkajuhid on ju kuulsad prostide tarbijad.

Ja lennuki piloodid k*pivad stjuardesse:)

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja lennuki piloodid k*pivad stjuardesse:)

Oh, nii kahju. Aga sarjas Hijack vist midagi sellist oligi.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

No sa võtad oma seisukohast. Ma jälle ei tea ühtki naist, kes oleks olnud nagu sina. Eriline lollus on olla armuke, kui veel mehest ei hooli ka. Niigi piinlik staatus ja siis veel ei millegi pärast?

Minu arvates armuke ei saagi siis olla, kui oled tundeline inimene. Armuke saab olla, kui sind ei huvita ja sa tead, et üks ees või taga.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

See on siiski väga ebatõenäoline, et ei too. Mees, kellel on mitmeid sekspartnereid, saab varem või hiljem HPV viiruse. Ka siis, kui ta kondoomi kasutab. Ja selge see, et siis ta toob selle viiruse ka oma mõistvale naisele.

(Ma ei ole lillkapsamutt.)

Jaa, mulle ütles üks sõber, et ”why do I need to fuck multiple people”. Ma ütlesin ”you are missing out”. Ta ütles ”on what herpes?”. Ta on veel mees kusjuures ja pole mingi aseksuaal. Paljud minu tuttavad mõtlevad selliselt ja neil pole põhjust valetada x põhjustel.

Kusjuures juba nõukaajal kardeti suguhaigusi ja see hoidis ka mõnda meest eemale. Mõnda hoidsid muud asjad eemale.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

No Uuspõld pole ju ei ilus ega võimukas. Näpud põhjas luuser.

Me ei räägi siin teemas ammuilma Uuspõllust, vaid üldistest olukordadest, kus naine võtab endale väga palju parema mehe või mees võtab palju parema naise. Kindlasti aitab kõva ja tugev enesekindlus kaaslast hoida, aga reaalne on see, et ise küll ei oleks ebavõrdses suhtes, olgu ta liiga erinev vaimne pool, intelligents, välimus, usk, moraalitunnetus ja nii edasi. Väga paljud inimesed valivad suvaliselt ja mehed ka, valivad, et oleks naine, tihti. Ja muidugi mõttes tahavad VS modelli osad (mitte kõik), aga teavad, mis on nende võimalus. Ja mina tean ka naisena, mis on minu võimalused.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Suvaline armuke vms, jah ilmselgelt seal võib nautida välimust ja ehk on ka kaisus midagi rääkida, saabki puhata stressist onju, ei peagi rääkima, lihtsalt ollakse, aga ka see ei kõneta sugugi kõiki mehi. Mehi on väga erinevaid. On ka mehi, kes ise deite voodisse ei vea, teades naiste psühholoogiat.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mees vaevalt sellist armukest peab, kes veel teiste meestega magab. Tõenäosus haigust saada on nullilähedane.

Minuga võttis kord ühendust naine, kes teatas mulle, et mees, kellega mina suhtlen on tema abikaasa. Oli mehe telefonis kolanud ja minu sõnumid leidnud. Mulle tuli see nagu välk selgest taevast, et umbes pool aastat olin enda teadmata armuke. Naine rääkis siis muu hulgas, et mehele pole see kaugeltki esimene kord oma naist petta ja mitmel korral on naisele ka haigusi koju toonud. Seega, palun selgita, kuidas saab oma naine nakatuda, kui mees temaga väidetavalt ei seksi?

See on üks levinumaid valesid petvate meeste poolt, et “oma naisega pole seksuaalsuhet juba aaaaastaid olnud”… Teine lihtne asi, mida säärased mehed teha armastavad, on kahe elamispinna omamine. Nii oli see ka sellel lontrusel: oma naisega elas Pärnus, aga Tallinnas oli “konspiratiivpesake”. Ja töötas rekkajuhina, seega kõik võimalused petmiseks loodud.

Ma ei saa aru, kuda saab nii petta. Mu mees ei saa viia prügi kauem viiagi kui ma juba küsin, kus sa nii kaua olid. Seda enam veel öösel kuskile jääda. Kas naised on sry kõik idioodid? Petta saab vast ainult siis kui mingisugune kaugsuhe ja saadakse ka 1x 2 nädala jookusl kokku…Mina aktiivses suhtes seda sry ette ei kujuta.

0
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mees vaevalt sellist armukest peab, kes veel teiste meestega magab. Tõenäosus haigust saada on nullilähedane.

Minuga võttis kord ühendust naine, kes teatas mulle, et mees, kellega mina suhtlen on tema abikaasa. Oli mehe telefonis kolanud ja minu sõnumid leidnud. Mulle tuli see nagu välk selgest taevast, et umbes pool aastat olin enda teadmata armuke. Naine rääkis siis muu hulgas, et mehele pole see kaugeltki esimene kord oma naist petta ja mitmel korral on naisele ka haigusi koju toonud. Seega, palun selgita, kuidas saab oma naine nakatuda, kui mees temaga väidetavalt ei seksi?

See on üks levinumaid valesid petvate meeste poolt, et “oma naisega pole seksuaalsuhet juba aaaaastaid olnud”… Teine lihtne asi, mida säärased mehed teha armastavad, on kahe elamispinna omamine. Nii oli see ka sellel lontrusel: oma naisega elas Pärnus, aga Tallinnas oli “konspiratiivpesake”. Ja töötas rekkajuhina, seega kõik võimalused petmiseks loodud.

Ma ei saa aru, kuda saab nii petta. Mu mees ei saa viia prügi kauem viiagi kui ma juba küsin, kus sa nii kaua olid. Seda enam veel öösel kuskile jääda. Kas naised on sry kõik idioodid? Petta saab vast ainult siis kui mingisugune kaugsuhe ja saadakse ka 1x 2 nädala jookusl kokku…Mina aktiivses suhtes seda sry ette ei kujuta.

Su mees ei tohi tööl ka käia? Poes? Linnas? Kinos ja külas? Istud tal p..ses koguaeg?

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Oh, nii kahju. Aga sarjas Hijack vist midagi sellist oligi.

Ühe miili klubi oli vist filmi nimi. Kas seal keppi tehti, seda ei mäleta, aga üks oli selline lühem homomees.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Su mees ei tohi tööl ka käia? Poes? Linnas? Kinos ja külas? Istud tal p..ses koguaeg?

Jääb ööseks ka alati, nädala vahetusel ka ööseks?

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jääb ööseks ka alati, nädala vahetusel ka ööseks?

Ega siis öösel ei peteta, päeval ikka!

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Niimoodi saab muidugi petta väga hästi, et üks muttidest ei tea. Näiteks oma naine. Aga nii, et kumbki ei tea, on ikka märksa raskem. Kui meest otsisin, siis mõni küll üritas varjata, et tal suhe on, aga see tuli ju kohe välja, kui endale külla ei kutsunud (mõnel oli jah mingi jube pugerik üürikorter ka olemas), ööseks ei saanud jääda, kui keegi helistas, siis ei võtnud vastu või pidi ära minestama ja läks õue rääkima.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Niimoodi saab muidugi petta väga hästi, et üks muttidest ei tea. Näiteks oma naine. Aga nii, et kumbki ei tea, on ikka märksa raskem. Kui meest otsisin, siis mõni küll üritas varjata, et tal suhe on, aga see tuli ju kohe välja, kui endale külla ei kutsunud (mõnel oli jah mingi jube pugerik üürikorter ka olemas), ööseks ei saanud jääda, kui keegi helistas, siis ei võtnud vastu või pidi ära minestama ja läks õue rääkima.

Mulle ka see armukeste teema tundub müstika. Ühepoolselt jah see toimib, kui tõesti lähed nt “sõbraga” kinno ja armuke kohe ootab juba st. teab, et “vabanes hetk”. Palju raskem oleks seda klapitada ja lollitada mõlemat naist. Et koju ei vii,sõpradele ei näita, vanematele ei näita, lastele ei näita. Suht võimatu ettevõtmine.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga nii, et kumbki ei tea, on ikka märksa raskem.

Miks nii peaks tegema? Ikka oma naine on see, kes ei tea.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Et koju ei vii,sõpradele ei näita, vanematele ei näita, lastele ei näita. Suht võimatu ettevõtmine.

Ei ole. Alles hiljuti oli ju film mehest, kes pidas kahye naist, üks Soomes, teine Eestis. Mees sai laeva peal südari ja naised kohtusid esimest korda matusel. Siis alles film algas.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei ole. Alles hiljuti oli ju film mehest, kes pidas kahye naist, üks Soomes, teine Eestis. Mees sai laeva peal südari ja naised kohtusid esimest korda matusel. Siis alles film algas.

Kui inimene kahes riigis või kasvõi kahes linnas elab, on ju hoopis teine asi.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kahes linnas võib elada, aga need naised peavad ka apaatsed olema. Kui oma naine helistab teine naine ei tunne huvi, kes helistas? Kogu aeg telefoni peita…On muidugi naisi, kes üldse ei helista…Normaalses suhtes olevad inimesed räägivad iga päev.

0
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Just lõpetas ju jutu, et mees oli rekamees.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Normaalses suhtes olevad inimesed räägivad iga päev.

Minu mees elab teises riigis ja ma räägin temaga küll iga päev, aga messengeris. Helistame harva, ainult siis, kui midagi pikemalt vaja arutada või millegagi kiire. Võib-olla korra kuus, kui sedagi.

+5
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kahes linnas võib elada, aga need naised peavad ka apaatsed olema. Kui oma naine helistab teine naine ei tunne huvi, kes helistas? Kogu aeg telefoni peita…On muidugi naisi, kes üldse ei helista…Normaalses suhtes olevad inimesed räägivad iga päev.

Milleks seda telefoni peitma peab? Soomes töötavatel meestel on paljudel seal teine pruut. Oma naine viib siin laevale ja pruut tuleb teisel pool vastu. Erinevad naised teavad erinevaid telefoni numbreid, telefonid on kahe SIM-ga. Mittevajalik on hääletu peal. Eestisse tulles lülitatakse Soome number välja. Kui naisest eemal, siis vahepeal sisse ja kontrollitakse, kas keegi on helistanud.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Milleks seda telefoni peitma peab? Soomes töötavatel meestel on paljudel seal teine pruut. Oma naine viib siin laevale ja pruut tuleb teisel pool vastu. Erinevad naised teavad erinevaid telefoni numbreid, telefonid on kahe SIM-ga. Mittevajalik on hääletu peal. Eestisse tulles lülitatakse Soome number välja. Kui naisest eemal, siis vahepeal sisse ja kontrollitakse, kas keegi on helistanud.

Jajaa luuleta edasi, koguaeg telefon väljas…naine peaks ikka idiooot  olema…et sellsieid vabandusi kuulda

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma räägingi oma mehega iga päev, kodus.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jajaa luuleta edasi, koguaeg telefon väljas…naine peaks ikka idiooot  olema…et sellsieid vabandusi kuulda

Loogiline, et lülitad Soome nr välja, kui Eestisse tuled. Miks peaks Eesti naine Soome numbrile helistama, kui mees kodus?

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Loogiline, et lülitad Soome nr välja, kui Eestisse tuled. Miks peaks Eesti naine Soome numbrile helistama, kui mees kodus?

Milleks selline loll jutt? Inimene ütles, et selleks peaks ju puruloll olema, kui ei pea seda imelikuks, et telefon on välja lülitatud, olgu ta siis Soome või Eesti oma. Tavaperes see päris nii ei käi, et lähed nädalaks minema ja ei räägi sõnagi, telefon välja lülitatud kogu see aeg. Muidugi on petta lihtsam, kui elad kahes eri riigis, aga et nüüd kumbki naine midagi teada ei saa ja elad kena pereelu mõlemaga, see ikka nii päris ei käi nagu kuskil filmidest siin vaatad. Loomulikult tekib kahtlustusi ja pigem kui naine väidab, et midagi ei teadnud, siis ta lihtsalt ei tahtnud teada.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Milleks selline loll jutt? Inimene ütles, et selleks peaks ju puruloll olema, kui ei pea seda imelikuks, et telefon on välja lülitatud, olgu ta siis Soome või Eesti oma. Tavaperes see päris nii ei käi, et lähed nädalaks minema ja ei räägi sõnagi, telefon välja lülitatud kogu see aeg. Muidugi on petta lihtsam, kui elad kahes eri riigis, aga et nüüd kumbki naine midagi teada ei saa ja elad kena pereelu mõlemaga, see ikka nii päris ei käi nagu kuskil filmidest siin vaatad. Loomulikult tekib kahtlustusi ja pigem kui naine väidab, et midagi ei teadnud, siis ta lihtsalt ei tahtnud teada.

Oma Eesti naine ei tea Soome naisest muidugi mitte midagi. Kust ta seda teadma peaks, kui just keegi ei räägi?  Soome naine teab, et käib vahepeal kodus laste juures, aga mingeid erilisi suhteid omavahel enam pole.  Mis su probleem on?

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Oma Eesti naine ei tea Soome naisest muidugi mitte midagi. Kust ta seda teadma peaks, kui just keegi ei räägi?

Alles siis saab teada ja matustel kokku, kui mees juhtub teise ilma minema.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Milleks selline loll jutt? Inimene ütles, et selleks peaks ju puruloll olema, kui ei pea seda imelikuks, et telefon on välja lülitatud, olgu ta siis Soome või Eesti oma. Tavaperes see päris nii ei käi, et lähed nädalaks minema ja ei räägi sõnagi, telefon välja lülitatud kogu see aeg.

Miks sa pead koguaeg telefonis mulisema? Jube tüütu inimene.

+4
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Oma Eesti naine ei tea Soome naisest muidugi mitte midagi. Kust ta seda teadma peaks, kui just keegi ei räägi?  Soome naine teab, et käib vahepeal kodus laste juures, aga mingeid erilisi suhteid omavahel enam pole.

Mitte et ma mingi trolliga viitsiks siin väga diskussiooni arendada, aga loomulikult suheldakse peres ka siis, kui partner on mujal riigis. Nii ei käi asi, et läheb nädalaks minema, telefon väljas ja see oleks okei. Tavaliselt saab ikka kõigest alati teada. Ja Soome naine ka vist puruloll, kui seda jura usub, et mees käib oma naise ja laste juures, aga erilisi suhteid pole. No kui see on tema jaoks okei, siis lepibki ju kahenaisepidajaga ja see pole enam siis mingi petmine.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mitte et ma mingi trolliga viitsiks siin väga diskussiooni arendada, aga loomulikult suheldakse peres ka siis, kui partner on mujal riigis. Nii ei käi asi, et läheb nädalaks minema, telefon väljas ja see oleks okei. Tavaliselt saab ikka kõigest alati teada. Ja Soome naine ka vist puruloll, kui seda jura usub, et mees käib oma naise ja laste juures, aga erilisi suhteid pole. No kui see on tema jaoks okei, siis lepibki ju kahenaisepidajaga ja see pole enam siis mingi petmine.

Kuidas telefonikõne peaks midagi paljastama? Inimene astub toast välja, viib koera jalutama, sõidutab lapse trenni, läheb toidupoodi, sõbrale külla, emale külla, hambaarstile, panka, rehvivahetusse, – ja tee peal helistab palju tahab, kellele tahab. Soovmõtlemine, et sina suudaksid küll petmise kohe tuvastada. Sellepärast seda nimetataksegi sõnaga petmine – inimene valetab, varjab, ja võtab ette meetmeid, et veel paremini varjata. Sina opereerid elus põhimõttel, et teised inimesed on sama ausad kui sina, ja kui sina ei suudaks varjata, ei suuda ka teised. Enamus inimesi üldse ei ole suured telefoni otsas rippujad, paljud ainuüksi omal eelistusel tahavad suhelda kirjalike sõnumitega.

+2
-1
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 181 kuni 210 (kokku 223 )

Esileht Pereelu ja suhted Uuspõld