Ma vaidlesin selle vastu, et siin öeldi, et Soomes paneb Eesti telefoni kinni ja vastupidi ja see ei tekita mingeid kahtlusi. Tekitab küll. Muidugi saab petta kümnel erineval moel, aga tavaliselt tuleb kõik siiski välja, eriti kui mees üritab petta. Mehed ise nii tähelepanelikud ei ole ja nende petmine on kergem.
Ma vaidlesin selle vastu, et siin öeldi, et Soomes paneb Eesti telefoni kinni ja vastupidi ja see ei tekita mingeid kahtlusi. Tekitab küll. Muidugi saab petta kümnel erineval moel, aga tavaliselt tuleb kõik siiski välja, eriti kui mees üritab petta. Mehed ise nii tähelepanelikud ei ole ja nende petmine on kergem.
No mida sa närid tähte, ei pane kinni, aga on hääletu peal. Dual sim.
Loogiline, et lülitad Soome nr välja, kui Eestisse tuled
Ma küll kalevipoegade elust palju ei tea, aga need vähesed, keda olen tundnud, hoiavad soome numbri siin sees ja eesti numbri seal sees. Siin seepärast, et mõni uus tööandja võib helistada või korteriomanik ja kõne võib olla inimese enda huvides. Seal seepärast, et naisele helistada või emale või sõbrale.
avaperes see päris nii ei käi, et lähed nädalaks minema ja ei räägi sõnagi
Sa messengeris ei suuda suhelda? Sõidad muudkui oma kõnedega sisse, ei saa nädalatki rahus olla? Tänapäeval ei ole viisakas ilma ette teatamata helistada. Tahad rääkida, siis annad enne teada, et kuule, ma helistan, on aega rääkida? Helistatakse vältimatutel juhtudel.
Milleks selline loll jutt? Inimene ütles, et selleks peaks ju puruloll olema, kui ei pea seda imelikuks, et telefon on välja lülitatud, olgu ta siis Soome või Eesti oma. Tavaperes see päris nii ei käi, et lähed nädalaks minema ja ei räägi sõnagi, telefon välja lülitatud kogu see aeg. Muidugi on petta lihtsam, kui elad kahes eri riigis, aga et nüüd kumbki naine midagi teada ei saa ja elad kena pereelu mõlemaga, see ikka nii päris ei käi nagu kuskil filmidest siin vaatad. Loomulikult tekib kahtlustusi ja pigem kui naine väidab, et midagi ei teadnud, siis ta lihtsalt ei tahtnud teada.
Oma Eesti naine ei tea Soome naisest muidugi mitte midagi. Kust ta seda teadma peaks, kui just keegi ei räägi? Soome naine teab, et käib vahepeal kodus laste juures, aga mingeid erilisi suhteid omavahel enam pole. Mis su probleem on?
No selles kogu point ongi ju, et keegi ikka räägib…
varianti, et keegi mitte midagi mitte kusagil ei räägi, pole mitte kusagil kokku puutunud, Eesti naine soomes olles kunagi ei helista, pole kordagi kaasas käinud, ja samamoodi käitub soome naine… mitte midagi välja ei paista, mitte midagi kahtlast ei ole ja keegi midagi ei kahtlusta… .. juhtub ainult filmis…
Eesti naine soomes olles kunagi ei helista, pole kordagi kaasas käinud,
Miks peaks veel kaasas käima? Tule jumal appi!
+3
-1
Please wait...
Postitas:
zuuzi
22.11.2023 18:06
Mu mees töötab Soomes juba üle 10.aasta. Ma olen seal korra käinud. Ei helista ka korra päevas, vast korra nädalas tuleb ära. Kui midagi väga tähtsat on, siis muidugi helistame. Ja me oleme mõlemad suht jutukad inimesed muideks. Meile nii sobib, et ei plära päevast päeva, et no mis sa täna tegid ja kuidas on.
+1
0
Please wait...
Postitas:
Viiviann
23.11.2023 05:18
Piinlik artikkel jah. Britale ilmselt meeldib, antakse mõista, et kõik on veel võimalik.
Armukestest niipalju, et vabalt võib naisarmuke ise ka abielus või kooselus olla. Ei ole tegu alati naistega, keda keegi ei taha ja kes ootavad et mehe endale saaks.
+2
0
Please wait...
Postitas:
Metsik Meeta
23.11.2023 14:41
Tegelikult on ju nii, et naised ise teevad sellise edasi-tagasi käimise võimalikuks. Mina pakiks oma asjad sellise jutu peale. Aga kõik muidugi nii ei mõtle.
Ma hakkasin mõtlema, et kas see ongi enam suhe, kui juba 10a eraldi elate?
Kuidas suhte jaoks on oluline koos elada? Minu mees lausa elab Soomes, aga suhe on meil juba aastaid. Kohtume peaaegu iga nädalalõpp pluss reisime palju. Ma ei soovi kellegagi koos elada.