Esileht Ilu ja tervis Vaala platsenta – juuste väljalangemine

Näitan 8 postitust - vahemik 1 kuni 8 (kokku 8 )

Teema: Vaala platsenta – juuste väljalangemine

Postitas:
krotza

Eelmise lapsega hakkas juukseid välja kukkuma kohe peale lapse sündi esimestel nädalatel ja kestis 7-elukuuni, mil kasutasin vaala platsenta ampulle (miski muu ei aidanud).
Seekord taas hakkasid kohe välja langema. Kas kellelgi on kogemust, kas nii vara kasutades ka neist ampullidest abi on või siiski kukub neid ära (et kukkumine on paratamatu ja mingi mass lihtsalt peab ära tulema).

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

RE: Vaala platsenta – juuste väljalangemine

See on normaalne, et mingi aeg peale sünnitust juuksed välja langevad ja selle pärast pole vaja kalleid vahendeid osta, et ei langeks. Välja langevad need nagunii, küll hiljem uued kasvavad.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu tibu kohe 6 kuune,, kasutasin kaa neid vaala platsenta ampulle kuskil2 kuud tagasi… Ei aidanud… Siiamaani tuleb palju juukseid:(

0
0
Please wait...

Postitas:
neiukristi

Minul sünnitusest mööödas 5 kuud, juukseid välja on langenud viimased 2 kuud ja kohe olen vist kiilakas 🙂 Lõikasin juukseid kõvasti lühemaks ja hoian ainult patsis, sest muidu on neid lihtsalt igal pool. Just eile mõtlesin, et ei tea, kas keegi ongi päris kiilakaks kohe jäänud või mina olen esimene inimene.. Tunne on küll selline, sest kui ikka du¨i all käin, siis on pihud juukseid täiestiii täis.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina hakkasin raseduse alguses kasutama platsenta kapsleid ja kasutan siiani. Kuni sünnituseni ega pärast sünnitust ei tulnud mul ühtegi juuksekarva. Lootsin juba, et minul läks õnneks 🙂 aga 3 kuu möödudes hakkas täpselt samuti juuksekarvu nii tulema, et mõtlesin juba, et jään kiilakaks. Sünnitusest möödas 5 kuud ja tuleb siiani, nii et, see vist looduse poolt paika pandud ja selle vastu ei saa.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vahet pole MIDA te pähe määrite. Juukseid tuleb ikkagi. See on seotud hormoonide, ei millegi muuga. Varsti hakkavad uued karvad kasvama, kiilakaks ei jää keegi. elage üle see aeg ja ärge raisake oma raha mõtetuste peale.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tõesti, kui asi on hormoonides ja juhtub nii või teisiti, kas imetades või mitte, ei aita ei vaalad, ega muud loomad 🙂 Neli korda läbi tehtud lugu, alguselt ja kestuselt väga erinev igal korral. Juba enne lapsi olid väga õhukesed juuksed, kuid kiilakaks ei ole peale nelja sünnitust siiki jäänud. Esimese lapse sünni järgselt määrisin minagi end igasugu kallite möksidega, kuid juukseid langes siiki kõigest olenemata 6,5 kuud. Siis ma lihtsalt veel ei olnud kursis, millest see langemine tingitud on. Andestatav, see oli 17a tagasi ja mul ei olnud siis internetti. Lubage selle raha eest, mis te apteekritele kingite, endale parem midagi tõeliselt mõnusat, jäätist või massaazhi vms 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
krotza

Küsin seetõttu, et minul eelmine kord aitas. Ei tea, kas täpne ajastus, aga aitas ja päevapealt.

Ja kui ikka 7 kuud järjest tuleb juukseid ära (just olin oma juuksed korda saanud eelmisest väljalangemisest, mis seotud maailma teisel poolel elamisega), siis minu meelest pole midagi imelikku selliste asjade proovimisest.

Nagu aru saan, on vastus, et nii varakult ei aita.

Aga uskuge, juuksed on peale sellega pesemist ka muidu mõnusad, nii et mina eelistaksin seda jäätisele kohe kindlalt :).

0
0
Please wait...

Näitan 8 postitust - vahemik 1 kuni 8 (kokku 8 )

Esileht Ilu ja tervis Vaala platsenta – juuste väljalangemine

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.