Olgu, ma ei reklaami rohkem. Võtsin täpsema teksti maha. Vastustest on nüüd nagunii aru saada, millest jutt.
Plaan oli pigem see tekst siia panna, et oleks näha, kui loll see on. Kukkus reklaami moodi välja paraku.
Esileht › Ajaviite- ja muud jutud › Vabadus vabalt hingata – võtate meeleavaldusest osa?
Olgu, ma ei reklaami rohkem. Võtsin täpsema teksti maha. Vastustest on nüüd nagunii aru saada, millest jutt.
Plaan oli pigem see tekst siia panna, et oleks näha, kui loll see on. Kukkus reklaami moodi välja paraku.
Ja see kõik sellepärast, et ei suudeta poes käies 5 minutit maski kanda.
Krt küll, asi pole selles, et ei suudeta maski kanda! Asi on põhimõttes. Meile dikteeritakse ette, mida teha tuleb, vastasel juhul hakatakse ähvardama.
See ei ole ju normaalne ja inimlik enam. Ning muidugi võtan osa. Ei soovi, et keegi teine minu eest otsustaks. Teised kandku neid maske nii palju, kui tahavad.
Ei-ei, hästi eemale hoian. Jumal teab, mis tõve sellistelt saada võib…
Seda protestima kogunejad ei märka, et neid manipuleeritakse seda tegema? Vaadake ka natuke, mis taust algatajatel on.
Meenutab natukene neid ohmakaid, kes kolonnis Lätti viina järele sõitsid. Üks pooletoobine teeb üleskutse, kõik kargavad autodesse ja padavai ajama. Osad lehvitasid veel lippudega ka…
Otseloomulikult osalen. Kõrini sellest, kuidas valitsus manipuleerib inimestega ja allutab neid. Suukorviga ringi käimise sundimine on alles algus, et meid kontrollida ja kiibistada. Arstidele makstakse kopsakad summad, et seda näitemängu mängida nagu meil oleks mingi haigus.
Mina juba hingan vabalt ja iseseisvalt.
Vabakal koosmäägimist ei vaja.
Las kogunevad. Loodetavasti on neist mõni positiivne ja jagab oma saaki teistelegi. Saamegi riigi lukku panna, protestijad koondada, siis äkki jõuab kohale, mille vastu käidi lõugamas.
Loomulikult ei osale .
Pealtvaatajad võiks pildistada ka, kes seal osaleb, siis teab kohe, kellest tasub eemale hoida.
Igal pool on koroonaeitajaid koroonasse peale taolisi meeleavaldusi surnud, võib olla tuleb meil ka esimene.
On ikka opakad! Kogunevad maskide vastu protesteerima – maskideta. Pärast jälle uued koroonakolded laiali.
<p style=”text-align: left;”>Viisin end taustaga kurssi. William Koval kunagine pätt, nüüd “motivatsioonikõneleja”. Tõesti, andke härrale skafander selga ja saatke sinna koroona osakonda ÜKT tunde tegema.</p>
Loodetavasti saab vähemalt rahatrahvi õhutamise eest.
Loomulikult ei võta osa. Maskide kandmise eesmärk ongi see, et me saaks ruttu normaalsusesse naasta, sellised teaduse eitajad töötavad just selle vastu.
Ilmsegelt ei osale. Rumaluse absoluutne tipp!
Ei osale.
See oli ju juba möödunud nädalavahetusel ära, Reporter näitas kuidas ainult ÜKS mooriplätakas seal istus.
Jätke ikka teiste esivanemad rahule ja palun ärge neist rääkige. Minu esivanemad teadsid väga hästi, mis on nakkushaigused ja tegid kõik endast oleneva, et end ja peret kaitsta. Aitäh
Ma tulen. Loodetavasti mu köha ei summuta innustunud eestkõnelejate hääli, koroonapositiivsena on seda päris raske tagasi hoida. Maski küll selle pisikese läkastamise pärast ette panema ei hakka, onjä?
Kas mitte avalike ürituste korraldamiseks ei pea kohaliku omavalitsuse ja politseiameti luba olema? Või keegi usub, et selline luba on 2+2 reegli taastamise ajal antud?
Vat mis juhtub, kui psüühiliselt haigeid inimesi ainult nende endi nõusolekul ravida võib.
Tundub, et need, kes räägivad, et maskikandmine pidavat ajukahjustust tekitama, räägivad omast kogemusest, sest samadel “vabadusvõitlejatel” oli veel hiljuti(vbl osadel praegugi) oma sotsiaalmeedia kontode profiilipildiks see pilt.
Ma tahaks näha neid inimesi. Loodan et kaamerad on kohal ja siis saaks kõik neid näha.
Ei ta saa. Politsei andis loa ürituse toimumiseks. Ammu oleks juba olnud aeg üles tõusta rahval!
Otseloomulikult osalen. Kõrini sellest, kuidas valitsus manipuleerib inimestega ja allutab neid. Suukorviga ringi käimise sundimine on alles algus, et meid kontrollida ja kiibistada. Arstidele makstakse kopsakad summad, et seda näitemängu mängida nagu meil oleks mingi haigus.
Just-just. Autos turvavööde kasutamise kohustus ja selle eiramise eest trahvimine on ka kõik üks allutamine. Suurem vandenõu on selle kõige taga! Saage vabakal kokku ja lahendage ära see asi, kaua võib!
Igavene jama, mu laps tuleb umbes sel kellaajal vabaka kaudu koju ja ma ei taha, et ta mõnele lollile ette jääks
Loomulikult ei lähe. Tõenäoliselt jään sel päeval kodukontorisse, et juhuslikult linna peal nende koroonasõprade kokkutulekul osalejatega kokku ei jookseks.
<p style=”text-align: left;”>
Ja see kõik sellepärast, et ei suudeta poes käies 5 minutit maski kanda.
</p>
Ehhhehheee, valesti oled aru saanud. Jah, selle maskiga on kuradi ebameeldiv olla, aga point pole üldse selles. Point on selles, et peaga mõtlev inimene ei allu igale arusaamatule ja mittevajalikule käsule.
On ikka opakad! Kogunevad maskide vastu protesteerima – maskideta. Pärast jälle uued koroonakolded laiali.
Nad võiks seda mõnes siseruumis teha, oleks efektiivsem üksteisele vabalt näkku hingata.
Minu arvates võiks kõigi nende idikate isikukoodid registreerida ja riik neile hiljem koroona osas arstiabist keelduda.
peaga mõtlev inimene ei allu igale arusaamatule ja mittevajalikule käsule.
Teed vist nalja?
Kas see kõneleja on arst? Omab ta meditsiinilise eriteadmisi, mis kinnitavad, et maski kandmine, mida arstid soovitavad viiruse leviku peatamiseks kanda, ei ole vajalikud?
Ma täitsa huviga vaataks, kui palju neid lolle kohale läheb.
Kes see eestvedaja on? Nimi?
Esileht › Ajaviite- ja muud jutud › Vabadus vabalt hingata – võtate meeleavaldusest osa?