Mida arvate, kas väga tugevad tunded mehe ja naise vahel, mis on mõlemil esinevad, kaovad ühel või mõlemal poolel aja jooksul ära või vastupidi, lähevad ajas tugevamaks?
Esileht › Pereelu ja suhted › Väga tugevad tunded
Teema: Väga tugevad tunded

Kuidas saab suhtes kus näiteks petetakse, valetatakse üldse rääkida tunnetest.

Üks on rääkimine, teine kui tunded välja paistavad (häälest kuulda, silmist ja tegudest näha). Mõtlesin mitte lihtsalt rääkimist, vaid reaalselt eksisteerivaid tundeid.

Üks on rääkimine, teine kui tunded välja paistavad (häälest kuulda, silmist ja tegudest näha). Mõtlesin mitte lihtsalt rääkimist, vaid reaalselt eksisteerivaid tundeid.
Inimene võib kõigiga teha neid samu tunnete väljendamisi kõigile. Tunded ei pruugi olla ainuüksi sinule suunatud. Meeste puhul ju tavaline: Olen sind kuskil näinud, armastan sind, sul on ilusad jalad, ilusad silmad- võivad olla mitmele samaaegselt suunatud hellitused. Üldiselt valetamist on palju ja mida vähem tunda, seda vähem pettuda hiljem. Vaata kui palju sünnib kõrvalsuhetest lapsi. Kui suur on kellegi pere, seda ei tea. Inimesed on 10 beega ja kunagi ei tea teise kavatsusi ja motiive.

Petmine või mitteaustamine röövib tõepoolest tunded ära. Pole vahet, kas ollakse suhtes või mitte või kui pikalt seal ollakse, pettutakse inimeses või õigemini iseendas, et nii tunti. Ehk siis ise süüdi, aga aeg ei otsi süüdlast. Elama peab ikka edasi.
Mulle meeldib meeste lähenemine: ”How to FIND a gf ”(not GET A), ”How to approach womeEn”.
Suhtes sees aga peab küsima seda teiselt poolelt ja eeldama, et ta vastab ausalt ja sina talle.

Siis sa ju näed ajas kõrvalt, kuidas on. Kas teod, hääl ja pilk on sama, mis enne.

Inimene võib kõigiga teha neid samu tunnete väljendamisi kõigile. Tunded ei pruugi olla ainuüksi sinule suunatud. Meeste puhul ju tavaline: Olen sind kuskil näinud, armastan sind, sul on ilusad jalad, ilusad silmad- võivad olla mitmele samaaegselt suunatud hellitused. Üldiselt valetamist on palju ja mida vähem tunda, seda vähem pettuda hiljem. Vaata kui palju sünnib kõrvalsuhetest lapsi. Kui suur on kellegi pere, seda ei tea. Inimesed on 10 beega ja kunagi ei tea teise kavatsusi ja motiive.
Sellepärast, et on palju inimesi, kes ei tunne tunnet armastus või õigemini on see individuaalne, mida keegi tunneteks peab, või nimetatakse seda armastuseks, mis tegelikult pole armastus (ilusad jalad – objektiivne väide- tahab seksi ilmselt). Minu hinnangul on aina vähem ja vähem neid inimesi, kes tunnevad armastust nagu filmides kujutatakse. Pigem on elu tehing ja juhus ja iseloom pole paljudel väga tundeline, vaid praktiline ja meh-oli-siis-oli (minu kogemus, olles suhelnud väga paljude inimestega).

Kui sa ei soovi armastatud inimesest lahku minna, aga tahad kolleegiga tiiba ripsutada, siis on tunded oma kaasa vastu ikka alles. Tahad lihtsalt vaheldust. Üldse ei imesta. Täiesti kohutav tundub olema elada sama inimesega 20 aastat koos ning ainult temaga magada ja olla. Tühi elu.
Kui sa ei soovi armastatud inimesest lahku minna, aga tahad kolleegiga tiiba ripsutada, siis on tunded oma kaasa vastu ikka alles. Tahad lihtsalt vaheldust. Üldse ei imesta. Täiesti kohutav tundub olema elada sama inimesega 20 aastat koos ning ainult temaga magada ja olla. Tühi elu.
Ahh. Ei pea ju suhetesse tormama sellisel juhul või võtta kaasa, kes on ka huvitatud. On saite, kus on lehekülgede kaupa neid paare rääkimata välismaal käivatest paaridest, see on reaalne turism, mida mõni lisaks puhkusele seal teeb. Aga ei pea varjama ometi, sest paaride paljusus näitab, et neid paare pole mitte vähe… rääkimata üksikutest, kes on nõus liituma kolmandaks-neljandaks.

Nagu ma reaalselt ei saa aru, milles probleem on tänapäeval. Võib-olla see sama kolleeg on nõus tiiba ripsutama seal töökohas, aga tuleb võtta siis naine, kes seda aktsepteerib. Reaalne. Tänapäeval ÜLILIHTNE. Ja kui vaadata nende välimusi (nende paarie) – alati mehed ja naised ok välimusega, isegi jõukamate killast paljud.

On need tunded sama tugevad kui Uuspõllul?

Ahh. Ei pea ju suhetesse tormama sellisel juhul või võtta kaasa, kes on ka huvitatud. On saite, kus on lehekülgede kaupa neid paare rääkimata välismaal käivatest paaridest, see on reaalne turism, mida mõni lisaks puhkusele seal teeb. Aga ei pea varjama ometi, sest paaride paljusus näitab, et neid paare pole mitte vähe… rääkimata üksikutest, kes on nõus liituma kolmandaks-neljandaks.
Kuule, kui soovin oma seksika suureriistalise kolleegiga flirtida ja käperdada, siis oma meest sinna vahtima ma kindlasti ei soovi. Mängu ilu kaob ju ära. Mingi svingerite teema ei huvita.

Kuule, kui soovin oma seksika suureriistalise kolleegiga flirtida ja käperdada, siis oma meest sinna vahtima ma kindlasti ei soovi. Mängu ilu kaob ju ära. Mingi svingerite teema ei huvita.
Õukei.

Ja see on sulle okei, et kaasa tahab ja saab ka vaheldust! Kas sina ootad siis autos kui armastatud kaasa vaheldust on saamas. Mis teid kaasaga veel seob peale armastuse?

oma meest
keegi ei ole kellegi oma.
See on tunnustus ja reaalselt ju on vaikiv reegel, mida meie kultuurus suhe/abielu tähendab. Mormoonidel (hea seda elu näitav sari on Under the banner of heaven) on omad reeglid jne.

Mida arvate, kas väga tugevad tunded mehe ja naise vahel, mis on mõlemil esinevad, kaovad ühel või mõlemal poolel aja jooksul ära või vastupidi, lähevad ajas tugevamaks?
Kui ei lähe 2-3 aastaga üle, siis on päris. Aga alguses võiks lugeda sellise asja kohta nagu limerence. Ja iga armumine algab “tugevate tunnetega”.

Neid armaatus ei seo.
Armastus oma kaasa vastu ja iha kellegi teise vastu pole omavahel seotud.

Neid armaatus ei seo.
Armastus oma kaasa vastu ja iha kellegi teise vastu pole omavahel seotud.
Minu jaoks on küll.

Minu jaoks on küll.
Küll sa ümber mõtled, kui kaasa enam seksida ei soovi ja sa kiimast mööda seinu üles ronid.

Minu jaoks on küll.
Küll sa ümber mõtled, kui kaasa enam seksida ei soovi ja sa kiimast mööda seinu üles ronid.
Ma võin sama öelda, et küll ise ümber mõtled.
Ma tunnen ennast väga hästi tänaseks ja ma tean, mis ja kuidas. Ma siiralt ei usu, et inimene muutub. Ja ma isegi ei usu, et kaasat tuleb, et nii väita võid.

Minu jaoks on küll.
Siis tuleb lahku minna kui enam ei sobi. Kuidas saab armastatud inimesega mitte seksida? Isegi kui ise väga ei soovi, siis kallima rõõmustamiseks võib ju vahepeal vastu tulla.

Siis tuleb lahku minna kui enam ei sobi. Kuidas saab armastatud inimesega mitte seksida? Isegi kui ise väga ei soovi, siis kallima rõõmustamiseks võib ju vahepeal vastu tulla.
Milleks lahku, kui muu sobib? Seksisoovid ja vajadused muutuvad vanusega.

Keegi ei keela mitte minna. Tänapäeval on arvamused muutunud. Vanasti pandi pm häbiposti, tänapäeval ütlevad kõrvalseisjad, kui kasvõi mingi kuulsus jälle vahele jääb, et eraasi. Nii ongi. Ongi teie eraasi, mille üksikasju ei pea selgitama või ennast õigustama. Teie suhe, teie reeglid.

Isegi kui ise väga ei soovi, siis kallima rõõmustamiseks võib ju vahepeal vastu tulla.
Olen nõus sellega, aga vanusega võib juhtuda kõike ka naistel. Jällegi peresisene teema, mis arutada. Pole reegleid, on kaks inimest ja nendevaheline intiimsus, sh hingeline.

Raske ette kujutada harmoonilist pereelu, kui ühel osapoolel on pidevalt seksuaalne frustratsioon. Mul näiteks läheb süütenöör ikka väga lühikeseks, kui mind korralikult k*pitud pole.

Mul näiteks läheb süütenöör ikka väga lühikeseks, kui mind korralikult k*pitud pole.
Menopausis?

Sellega on nii, et kui 27 aastaselt kaob naisel seksiisu ära, siis on mehel mõistlik lahku minna ja uus naine leida. Kui aga 50 aastaselt kaob naisel seksiisu ära, siis ei ole lahkuminek enam nii hea mõte. Siis tuleb teisi võimalusi kasutada.

Selliseid naisi on vast 10% ainult, enamus saab ilma seksita vajadusel hakkama või rahuldab end ise.

Esileht › Pereelu ja suhted › Väga tugevad tunded