Kas teate, kes on see tuntud inimene, kellest nad kirjutavad siin artiklis?
Esileht › Pereelu ja suhted › Vägivaldne naine
Teema: Vägivaldne naine

Võtke riigiteataja.ee lahti Valga maakohtu lahendid ja sealt on kohtuotsus kättesaadav.

Mis alal ta tuntud on?

Igas telesaates osaleja ei ole automaatselt tuntud inimene.

Nüüd sa tõmbasid küll kõigile telekas olnutele vee peale.

Iga teleris käinu või seal alaliselt viibinu ei eelda kuulsust ilmselt.

Kui AK teeb tänavaküsitlust misiganes teemal ja sinu Vello satub neile kaamera ette, siis edaspidi saad kõigi ees uhkustada, et sinu Vello on kuulsus?

Mina olen mitu korda televisioonis olnud oma ameti tõttu, aga ei tunne mind kahjuks või õnneks mitte keegi.

Võtke riigiteataja.ee lahti Valga maakohtu lahendid ja sealt on kohtuotsus kättesaadav.
Mis ma otsingusse panen või mis ajast umbes see otsus on?

Just, Valga maakohus ei käi koos ühe korra aastas. Ja artikli juures oli millegipärast Viljandi kohtusaali foto?

Mis ma otsingusse panen või mis ajast umbes see otsus on?
Vist 11- 12.okt otsus oli. Vaata krim otsuseid need algavad 1-….

Otsingusse võid panna ka ähvardamine

Kas keegi siia ei saa seda infot kopida? Ei viitsi mingeid lahendeid kuskilt otsida.

Leidsin. Ilus naine, kuid täiesti tundmatu. Mis teda siis nii endast välja ajas ometi? Kahju inimesest, tuleb vähem juua.

Leidsin. Ilus naine, kuid täiesti tundmatu. Mis teda siis nii endast välja ajas ometi? Kahju inimesest, tuleb vähem juua.
Mida see ilus loeb?

Kas teate, kes on see tuntud inimene, kellest nad kirjutavad siin artiklis?
aga kust sa üldse võtad selle, et ta tuntud on? ma artiklis küll midagi sellist ei märganud.

aga kust sa üldse võtad selle, et ta tuntud on? ma artiklis küll midagi sellist ei märganud.
ilmselt nii mõnelegi on ta tuttav teleekraanilt, kui osales menukas kokandussaates.
Neid kokasaateinimesi teavad ju kõik, kes vähegi vaatavad telerit.

ilmselt nii mõnelegi on ta tuttav teleekraanilt, kui osales menukas kokandussaates.
Mul õhtu otsa teler mängib, aga pole aimugi kellest jutt käib. Inimestel on vast rohkem kui kolm kanalit mida vaadata

taevas hoidku, tuntud ja tuttav ei ole ju sünonüümid!

Esileht › Pereelu ja suhted › Vägivaldne naine