Esileht Veebikonstaabel Vägivallatsemine lastega.

Näitan 15 postitust - vahemik 1 kuni 15 (kokku 15 )

Teema: Vägivallatsemine lastega.

Postitas:
Kägu

Lugupeetud Andero ja Maarja.

http://www.perekool.ee/index.php?id=36679&class=forum&action=post&post=9355201

Kas on võimalik mingit moodi jõuda selle pereni, et kontrollida selle pere kodust olukorda?
Kui teemaalgatajalt saada isikute kirjeldus ja liikumise teekond, siis tartus on ju kindlasti avalikus kohas kaamerad olemas ja saab selle pere tuvastada ja lastekaitsele anda teada.
Midagi ju peab saama teha, enne kui on hilja.

Ema kasutab lapse puhul vägivalda ja nagu aru saame, siis isa peksab last ja vankris oli veel vastsündinu, kellele lükati peale suurem laps jõuga.
Sellist juhtumist ei saa niisama ignoreerida ja eirata.

Kahjuks kustutas perekool ära selle postituse, kus tartus ema tänaval vägivallatses laste kallal aga perekooli moderaatorite käes saate te kindlasti selle teemaalgatuse ja teemaalgataja kohta informatsiooni.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 7 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

RE: Vägivallatsemine lastega.

Kas pole kahtlane, et teemaalgataja palus selle teema modedel kustutada? Äkki oli liba.

0
0
Please wait...

Postitas:
andero-

Tere

Suhtlen sellel teemal perekooli moderaatoritega.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Täna.

Olge nii kena ja andke ka siin teada, mis sellest loost saab. Peale minu on kindlasti veel siin neid, kellel süda valutab nende pisikeste laste pärast.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]Täna.

Olge nii kena ja andke ka siin teada, mis sellest loost saab. Peale minu on kindlasti veel siin neid, kellel süda valutab nende pisikeste laste pärast.

[/tsitaat]
Ma ei tea ka mis teemast jutt aga tundub, et rahvas on pealt näinud kuidas lapsi julmalt väärkoheldakse. Kui te näete sellist asja, miks te lasete sellistel asjadel sündida ega sekku sinna vahele? Sellised tagasihoidlikud me olemegi. Keegi klohmitakse läbi ja ülejäänud vaatavad põõsas pealt mis toimub. Siin kurjas maailmas pole keegi kaitstud ja meie kõigiga võib juhtuda selliseid jubedaid asju ja siis te sooviksite ju kõik, et keegigi märkaks, vahele astuks või kiiresti politsei kohale kutsuks. Maaslamajast minnakse tihtipeale kauge kaarega mööda või astutakse üle. Ei julgeta küsida, mis juhtus, ega kutsuta ka abi.
Ma ei saa aru, millal jõuab kõigile kohale, et kunagi võime ise abi vajada ja kas siis oleks tore, kui teid abita jäetakse.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

[tsitaat] [small]Kägu kirjutas:[/small]

Ma ei tea ka mis teemast jutt aga tundub, et rahvas on pealt näinud kuidas lapsi julmalt väärkoheldakse. Kui te näete sellist asja, miks te lasete sellistel asjadel sündida ega sekku sinna vahele? Sellised tagasihoidlikud me olemegi. Keegi klohmitakse läbi ja ülejäänud vaatavad põõsas pealt mis toimub. Siin kurjas maailmas pole keegi kaitstud ja meie kõigiga võib juhtuda selliseid jubedaid asju ja siis te sooviksite ju kõik, et keegigi märkaks, vahele astuks või kiiresti politsei kohale kutsuks. Maaslamajast minnakse tihtipeale kauge kaarega mööda või astutakse üle. Ei julgeta küsida, mis juhtus, ega kutsuta ka abi.
Ma ei saa aru, millal jõuab kõigile kohale, et kunagi võime ise abi vajada ja kas siis oleks tore, kui teid abita jäetakse.[/tsitaat]

Teema käib sellest, kus eile hommikul püstitati siin teema, kus üks naine nägi tartus tänaval, kuidas ema raputas ja sikutas oma last,röökis tema peale ja siis ütles lapsele, et kui sa kohe vait ei jää siis helistan isale ja isa annab sulle peksa. See oli siis umb 5a poiss. Kärus istus ka väike tüdruk, kes ka torisema hakkas ja ema ta jõuga vankrisse tagasi surus ja hiljem, kui teemaalgataja mõõdus vankrist(sinnamaani käis seljataga neil), siis ta nägi, et seal vankris oli mõnenädalane vastsündinud, kes oli näost lilla. Ja sellele vastsündinule siis enne suruti suurem ca 3a laps peale jõuga. Seda kõike tartu kesklinnas ja ükski inimene ei sekkunud.

Mina olen näinud ka pealt tänaval, kus ema lõi oma last ja astusin ligi küll. Ei suuda mina sellisest tegevusest mõõda vaadata.
Ja tollel korral oli tänaval veel palju palju inimesi ja mitte keegi ei sekkunud sellesse intsidenti.

Selle tõttu püstitasin siia ka selle teema, et andero ja maarja uuriksid,kas teemaalgatajalt saab selle pere kirjelduse ja liikumis teekonna ning kas turvalintide salvestustelt leiab selle pere ülesse ja lastekaitsjad saavad seda kodu kontrollida.Tartu kesklinnas on ju ometigi turvakaamerad üleval ja kuskil see naine jäi pildile kindlasti. Ja eks ole ka leidmiseks veel palju võimalusi. Emal võib olla sünnitusjärgne depressioon ja ta vajab abi. Ta on omadega ummikus ja teda peab aitama enne, kui on hilja.Nende laste elu on tõsiselt ohus.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina väidan, et antud teema EI täitnud hukkamõistu kriteeriume.

Esiteks, teemaalgatus oli esiklast ootava raseda naise emotsioon kirjeldus. Rase naine on kordades emotsionaalsem ja vastavas situatsioonis reageering on ülivõimendatud. Rase naine on alateavuses üli- kaitsev.

Teiseks, valdades, maakondades töötavad sotsiaaltöötajad, kelle huviorbiiti kuuluvad mitmelapselised pered.

Kolmandaks, me ei saa ühe kirjelduse põhjal hakata inimest tagaotsima ja hakata teda süüdistama tagantjärgi. Mis puudutb ema võimalikku depressiooni, siis sellega tegeleb vastav organ. Siinkohal jääb tavakodaniku diagnoosi panekust ja teadmistest väheseks.

Vaadake inimesed, mina olen selle ajastu kodanik, kus vanemate vastu oli mingisugune lugupidamine, austus, aukartus. Tänapäeva lastel piisab korraks oma pahameelt väljendada, oh seda inimeste abivalmidust- juba vajame kõrgema pilotaasiga sekkumist nii lastekaitse kui päästeorganite sekkumise näol. kuhu me niimoodi jõuame!!!

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

[tsitaat]Mina väidan, et antud teema EI täitnud hukkamõistu kriteeriume.

Esiteks, teemaalgatus oli esiklast ootava raseda naise emotsioon kirjeldus. Rase naine on kordades emotsionaalsem ja vastavas situatsioonis reageering on ülivõimendatud. Rase naine on alateavuses üli- kaitsev.

Teiseks, valdades, maakondades töötavad sotsiaaltöötajad, kelle huviorbiiti kuuluvad mitmelapselised pered.

Kolmandaks, me ei saa ühe kirjelduse põhjal hakata inimest tagaotsima ja hakata teda süüdistama tagantjärgi. Mis puudutb ema võimalikku depressiooni, siis sellega tegeleb vastav organ. Siinkohal jääb tavakodaniku diagnoosi panekust ja teadmistest väheseks.

Vaadake inimesed, mina olen selle ajastu kodanik, kus vanemate vastu oli mingisugune lugupidamine, austus, aukartus. Tänapäeva lastel piisab korraks oma pahameelt väljendada, oh seda inimeste abivalmidust- juba vajame kõrgema pilotaasiga sekkumist nii lastekaitse kui päästeorganite sekkumise näol. kuhu me niimoodi jõuame!!![/tsitaat]

Ma kahjuks ei saa Sinuga nõustuda.
Esiteks sünnitusjärgset depressiooni ei pane meil eestis mitte ükski arst tähele.
Mina kannatasin ise sünnitusjärgse depressiooni all, ei perearst ega naistearst, sõpradest ja sugulastest rääkimata ei saanud sellest aru. Kõik arvasid, et eks ma olen väsinud ja räsitud selle tõttu, et meil on beebi majas. Õnneks suutsin mina ise leida abi ja mind aidati. Aga väga paljudel nii hästi ei lähe.

Minul ei ole kombeks oma last ähvardada, et issi annab sulle peksas, sest meie kodus ei peksta üksteist ja ma ei tuleks elusees selle peale, et ma sellist ähvardust lapse distsiplineerimiseks kasutaksin, veel enam, kui laps kurdab, et tal on kõht tühi.

Ühtlasi ei karju ma kunagi oma lapse peale. Temaga rahulikult rääkides ja kompromissi otsides jõuame me alati soovitud tulemusena ehk siis jonn ja nutt lõppeb.

Imikule suruda peale 3a laps! See argument ei vaja kommenteerimist. Kui sa ei saa aru ise, kui vale see on, siis väga kahju.

Antud loos on väga palju üksikasju, mis näitavad, et kõik ei ole korras ja sotsiaaltöötajate, arstide peale ei saa nüüd panustada meil siin eesti vabariigis kindlasti mitte, sest kui sa tuleksid nüüd korraks roosa pilve pealt maha, siis saaksid aru, et sotsiaaltöötajad ei ole pööra probleemile tähelepanu enne, kui kurvad tagajärjed käes. Enne, kui midagi juhtunud ei ole, ei sekku keegi, hea kui siiski sekkutakse. Jah, on ka olemas suurepäraseid sotsiaaltöötajaid aga neid on tõesti väga vähe ja antud hetkel ei tea me, kes on selle pere sotsiaaltöötaja.

Üleüldiselt sinu kommentaari peale tekib tahtmatult tunne, et sa tunned seda inimest või oled selle pere sotsiaaltöötaja ja soovid silmad kinni pigistada olukorras, kus peab suu lahti tegema ja sekkuma selle pere ellu. Anna andeks, kui sa ei näe, et sellel perel ja emal on probeem, siis ma ei saa aru mis inimene Sa oled ja kuidas on võimalik sellist käitumist toleerida.
Ja mina mitterasedana ei toleeri isegi lapse peale karjumist sest kui ema on võimeline niimoodi juba tänaval käituma, kus nähakse teda, siis võib ainult ette kujutada, mis nende lastega kodus võib toimuda.

Seniks, kui meil on olemas sellised hoolimatuid inimesi, nagu sina, senimaani kestab ka taoliste juhtumite toleerimine.Häbi, häbi sul olgu.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma kahjuks ei saa Sinuga nõustuda.
Esiteks sünnitusjärgset depressiooni ei pane meil eestis mitte ükski arst tähele.
Mina kannatasin ise sünnitusjärgse depressiooni all, ei perearst ega naistearst, sõpradest ja sugulastest rääkimata ei saanud sellest aru. Kõik arvasid, et eks ma olen väsinud ja räsitud selle tõttu, et meil on beebi majas. Õnneks suutsin mina ise leida abi ja mind aidati. Aga väga paljudel nii hästi ei lähe.

Minul ei ole kombeks oma last ähvardada, et issi annab sulle peksas, sest meie kodus ei peksta üksteist ja ma ei tuleks elusees selle peale, et ma sellist ähvardust lapse distsiplineerimiseks kasutaksin, veel enam, kui laps kurdab, et tal on kõht tühi.

Ühtlasi ei karju ma kunagi oma lapse peale. Temaga rahulikult rääkides ja kompromissi otsides jõuame me alati soovitud tulemusena ehk siis jonn ja nutt lõppeb.

Imikule suruda peale 3a laps! See argument ei vaja kommenteerimist. Kui sa ei saa aru ise, kui vale see on, siis väga kahju.

Antud loos on väga palju üksikasju, mis näitavad, et kõik ei ole korras ja sotsiaaltöötajate, arstide peale ei saa nüüd panustada meil siin eesti vabariigis kindlasti mitte, sest kui sa tuleksid nüüd korraks roosa pilve pealt maha, siis saaksid aru, et sotsiaaltöötajad ei ole pööra probleemile tähelepanu enne, kui kurvad tagajärjed käes. Enne, kui midagi juhtunud ei ole, ei sekku keegi, hea kui siiski sekkutakse. Jah, on ka olemas suurepäraseid sotsiaaltöötajaid aga neid on tõesti väga vähe ja antud hetkel ei tea me, kes on selle pere sotsiaaltöötaja.

Üleüldiselt sinu kommentaari peale tekib tahtmatult tunne, et sa tunned seda inimest või oled selle pere sotsiaaltöötaja ja soovid silmad kinni pigistada olukorras, kus peab suu lahti tegema ja sekkuma selle pere ellu. Anna andeks, kui sa ei näe, et sellel perel ja emal on probeem, siis ma ei saa aru mis inimene Sa oled ja kuidas on võimalik sellist käitumist toleerida.
Ja mina mitterasedana ei toleeri isegi lapse peale karjumist sest kui ema on võimeline niimoodi juba tänaval käituma, kus nähakse teda, siis võib ainult ette kujutada, mis nende lastega kodus võib toimuda.

Seniks, kui meil on olemas sellised hoolimatuid inimesi, nagu sina, senimaani kestab ka taoliste juhtumite toleerimine.Häbi, häbi sul olgu.
[/tsitaat]

Ei lasku vaidlusesse, sest see ei ole elus edasiviivaks jõuaks. Üritame ikka FAKTIDES püsida, mitte asju oletama hakata. Võibolla ja tõenäoliselt ja tühipaljad \”tekib tunne\” on oletused! Asjade ettekujtamises olete proff, kuid kahjuks elu ei põhine ettekujutustel.

Eesti Vabariigi seadusandlus on oma ala spetsialistidega tipptasemel. Mujal maailmas on möödalaskmisi kordades rohkem. Teie teksti puhul on tegemist teatud organi pihta suunatud laimuga.

Rohkem sallivust ja usaldust väljaõppe saanud spetsialistide suhtes. Vähem ettekujutamist! Rohkem ligemesearmastust. Elu ei ole must ja valge, ainuüksi Teie mõttemaailm ei ole pädev.
Mis puudutab Teie sünnitusjärgset depressiooni, siis kindlasti inimesed nägid seda juba varem, Te lihtalt ISE ei tahtnud seda endale tunnistada!

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei lasku vaidlusesse, sest see ei ole elus edasiviivaks jõuaks. Üritame ikka FAKTIDES püsida, mitte asju oletama hakata. Võibolla ja tõenäoliselt ja tühipaljad \”tekib tunne\” on oletused! Asjade ettekujtamises olete proff, kuid kahjuks elu ei põhine ettekujutustel.

Eesti Vabariigi seadusandlus on oma ala spetsialistidega tipptasemel. Mujal maailmas on möödalaskmisi kordades rohkem. Teie teksti puhul on tegemist teatud organi pihta suunatud laimuga.

Rohkem sallivust ja usaldust väljaõppe saanud spetsialistide suhtes. Vähem ettekujutamist! Rohkem ligemesearmastust. Elu ei ole must ja valge, ainuüksi Teie mõttemaailm ei ole pädev.
Mis puudutab Teie sünnitusjärgset depressiooni, siis kindlasti inimesed nägid seda juba varem, Te lihtalt ISE ei tahtnud seda endale tunnistada! [/tsitaat]

Sina ei tea kindlasti minu sünnitusjärgsest deperessioonist ja teiste inimeste arvamusest absoluutselt mitte midagi, seega ei saa sa lubada endale ka siinkohal tark olla ja arvamust avaldada.
Tark inimene hoiab oma suu kinni, kui ta ei tea teemast midagi.

Aga mida siin ikka oodata inimeselt, kes toleerib laste kallal füüsilise ja vaimse vägivalla kasutamist.
Seniks, kui ta lapsi pole ära tapnud vüi vigaseks peksnud siis on ju kõik korras. Seni ju probleemi ei ole.

Rohkem ma ühelegi sinu postitusele ei vasta ja ei allu sinu poolsele provokatsioonile. Sinul olgu sinu arvamus ja minu poolest võid sa oma pead seal roosade pilvede peal liiva alla peita nii palju kui soovid aga reaalses elus see probleeme olematuks ei tee.
Ilmselgelt on sinu näol tegemist ka inimesega, kes on lihtrahvast ja vaesest ühiskonna kihist väga kauge ja võõras ning ei ole ise läbi lähedalt näinud selliseid probleem, seega ei saa sa kindlasti mõista lihtinimeste probleeme, sest sinu arvates kindlasti neid ei eksisteeri.

Ja veelkord häbi sulle. Kus küll tulevad sellised inimesed nagu sina. Sinu peas kindlasti ka tapmiskatse ei kvalifikatseeru kriminaalkuriteo alla, kuna inimest ju ei tapetud ja mis siin ikka oletada, et kas oleks ta tapetud või mitte, kui reaalselt tegu toime ei pandud.

Ilusat elu sulle ja ma loodan, et kunagi, kui sina abi vajad, siis käitutakse sinu puhul sama ükskõikselt ja sa saad täpselt tunda, mis on ülekohus ja abitus.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Lugupeetud Andero ja Maarja

Mis sellest loost on saanud?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

[tsitaat]Lugupeetud Andero ja Maarja

Mis sellest loost on saanud?[/tsitaat]
Tead, mina arvan seda, et kuna sina isiklikult ei ole sellise asja kohta avaldust teinud, siis ei ole sinul ka õigus nõuda, et politseid sulle oma tehtud- või ka tegemata töödest aru annaksid. Ja isegi siis, kui sa oled mingi asja kohta avalduse teinud, ei pea sa pidevalt politseid tüütama, et mis sellest asjast nüüd saanud on.

0
0
Please wait...

Postitas:
Lumetuvi

minu meelest on küll igati tervitatav, et on meie seas inimesi, kes tunnevad muret ja vastutust võõraste inimeste heaolu pärast!

rohkem selliseid kodanikualgatusi.

ja nagu mina aru sain, siis pisike vastsündinu oli see, kes selles olukorras kõige enam kannatas/kannatab. Tema ennast kaitsta ei saa, tema ainus lootus on sellised inimesed nagu teemaalgataja, kes viitsivad ja soovivad aru saada, et vahest lapsed nutavad ka seepärast, et neile haiget tehakse mitte lihtsalt seepärast, et lapsed ju nutavadki.

Mina sooviks ka teada, kas asja uuriti edasi või jäi see sinnapaika.
Tänud tähelepanu eest!

0
0
Please wait...

Postitas:
andero-

Tere

Mis sellest loost saanud on? Info on antud edasi lastekaitsetalitusele arvestades võimalusega, et ehk märkas keegi veel seda juhtumit. Seega infona jääb ta üles. Kahjuks isikute tuvastamine hetkel olemasoleva info põhjal ei ole võimalik.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tänan Andero.
Loodetavasti lastekaitse leiab selle pere.

0
0
Please wait...

Näitan 15 postitust - vahemik 1 kuni 15 (kokku 15 )

Esileht Veebikonstaabel Vägivallatsemine lastega.

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.