Teema: Vaheajatellimus Estonias
Ausalt öeldes, kui on 3 tundi ooperit, siis vahepeal tahaks paar lonksu vett. Ei tahagi konjakit ja kooki. Ja ei saa. Imelik oleks pool klaasi vett tellida, ja wc ju ka otse kraanist ei larbi. Veeautomaate kah pole. Plaskuga kaasa?
Kannan tõesti oma veepudelit saalis kaasas. Miks peaks janus kannatama?
Ma ei käi turukotiga ooperis, et pudeleid või topse kaasas tassida.
osta omale kokku volditav topsik. see mahub käekotikesse ja siis saad wc vett juua.
Saime juba aru, rahakotiga samuti mitte, et klaasi vett osta 🙂
Nagu üldse ei saa aru? Vesi võiks olla vabalt kättesaadav. Ilmselgelt ei hakkama seisma, et klaasi vett osta. Asi pole rahas. Samamoodi vüiks ju ka wc tasuline olla või riidehoid.
Saime juba aru, rahakotiga samuti mitte, et klaasi vett osta 🙂
Nagu üldse ei saa aru? Vesi võiks olla vabalt kättesaadav. Ilmselgelt ei hakkama seisma, et klaasi vett osta. Asi pole rahas. Samamoodi vüiks ju ka wc tasuline olla või riidehoid.
vesi ju ongi tasuta. wc kraanist jookseb.
Ooper või teatrietendus algab tavaliselt kell 7 ja lõppeb umbes kell 10. Enna algust on vaja ka ettevalmistusi teha ja kohale minna. Selle aeg on tavapäevane õhtusöögiaeg. Millal teie, kes te siin kisate, et miks peaks teatris pugima, õhtust sööte? Teie meelest on normaalne piirduda lõunasöögiga?
Sinutaolisel saamatul vingatsil pole üldse mõtetki teatrisse minna.
Saamatu vingats?
Ma ei tea, minu jutu seisnes selles, et kuna tegemist on õhtuse kellajaga, siis on täiesti normaalne vaheajal pisut süüa, mitte nälga kannatada. Olen teinud ette nii mõnelgi korral tellimuse ja naudin väga teatrit või ooperit ning ka vaheaega koos kerge eine ja joogiga.
Saamatuks vingatsiks nimetaksin pigem selliseid, kes igas teemas suure hädaga imestavad, miks üldse peaks midagi tegema. Neid jätkub igasse teemasse risustama. Normaalselt küsitakse tellimuse tegemise kohta ja juba tuleb mõni kommentaar: miks peaks sööma. Kui sinu jaoks on see mõistetatmatu, siis hoia eemale teemast ja ära kägise.
Vesi võiks olla vabalt kättesaadav.
Kas mõnes teatris on siis mingid joogikohad koridoris või kuidas sa seda ette kujutad?
Vesi võiks olla vabalt kättesaadav.
Kas mõnes teatris on siis mingid joogikohad koridoris või kuidas sa seda ette kujutad?
Draamateatris on küll olnud vesi ja topsid koridoris. Salme keskuses ehk siis linnateatris on alati olnud ka kohv ja tee ning kommid saadaval.
Nii, nagu spaades-tavalise vee/mullivee automaat ühekordsete topsidega.
Estonia kontekstis tundub ikka imelik, kui kusagil sameti ja lühtrite keskel oleks mingi topsimasin nurgas.
Estonia kontekstis tundub ikka imelik, kui kusagil sameti ja lühtrite keskel oleks mingi topsimasin nurgas.
Estonias, kujuta ette, on rõdu kõrval isegi väike toidulett koos kraaniga. Saab vabalt “topsimasina” leti kõrvale panna.
Estonia kontekstis tunduks veel imelikum, kui peaks peldikus oma topsiga vett käima joomas. Või seisma pool vaheaega sabas, et klaas vett osta. Ei ole ju suvaline eksperimentaalteater, üks Eesti kultuuri alustalasid siiski. Veeautomaate on ka viisaka väimusega, ei pea olema just plastpotsik keset kulda ja karda.
Estonia kontekstis tunduks veel imelikum, kui peaks peldikus oma topsiga vett käima joomas
Minu arust on Estonias üsna korralikud ja puhtad tualettruumid. Sa vist ei ole päris peldikus käinud.
Puhtad või mitte, see pole teemaks. Eeldada, et publik peaks wc-s joomas käima või 10+ minutit sabas seisma, et klaasike vett osta, ei ole normaalne.
Estonias, kujuta ette, on rõdu kõrval isegi väike toidulett koos kraaniga.
Ee.. oled kindel? 1. rõdu kõrval on Sinine saal, kus on puhvet ja 2. rõdu kõrval on trepist üles minna väike eraldi baar. Mingit toiduletti seal küll kusagil ei ole. Äkki ajad Estonia kontserdisaaliga segamini?
Eeldada, et publik peaks wc-s joomas käima või 10+ minutit sabas seisma, et klaasike vett osta, ei ole normaalne.
Estonias on 5 kohvikut, ma arvan küll, et see on piisav, et süüa-juua saada.
Estonias, kujuta ette, on rõdu kõrval isegi väike toidulett koos kraaniga.
Ee.. oled kindel? 1. rõdu kõrval on Sinine saal, kus on puhvet ja 2. rõdu kõrval on trepist üles minna väike eraldi baar. Mingit toiduletti seal küll kusagil ei ole. Äkki ajad Estonia kontserdisaaliga segamini?
Neid ma kutsungi toidulettideks ja need on kinni. Vähemalt viimase aasta jooksul pole ma neid avatuna näiinud.
Millal teie, kes te siin kisate, et miks peaks teatris pugima, õhtust sööte? Teie meelest on normaalne piirduda lõunasöögiga?
Keegi ei kisa siin, üks vaid küsis pugimise kohta. Pole seal teatris midagi pugida. Mõni päev saab ka õhtusöögita läbi, midagi ei juhtu. Võtangi kohvikus salati ja koogitüki, küllalt. Ehk söön kodus võileiva kah enne minekut.
Kõik ei tule Estoniasse Tallinnast, et jõuaks enne kodus võileiba süüa.
Tihtilugu ongi tulek kaugemalt ja otse töölt. Ei jõua väga midagi “ette süüa”. Siis ongi just hea teatris see väike vahepala teha.
Meie oleme samuti vaheajaks suupisted ja tee tellinud, et ei peaks enne tagasisõitu veel kuskil linnas bensukas burgeri söömisele aega kulutama.
ega seal mingit pugimisvalikut polegi ju, mõned suupisted ja koogike
On ikka ju kartulisalatid, lihavalik, võileivavalik, juustuvalik, ja magusat on samuti palju, koogid, korvikesed, mousse’id ja ma ei tea, mis veel. Vähemalt kui mina tellisin, siis oli küll suur valik. Kas kohapealt ostes ka nii suur valik on, ei tea.
Minule ei meeldi vaheajal ringi jalutada – võtamegi vahuveini ja suupiste, arutame nähtut/kuuldut. See ei ole kõhutäiteks, vaid osa teatris käimisest. Veepudeliga käime trennis.
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.