Esileht Väikelaps Väikelapsega haiglas

Näitan 11 postitust - vahemik 1 kuni 11 (kokku 11 )

Teema: Väikelapsega haiglas

Postitas:
Kägu

Jagage palun kogemusi kuidas väikelapsega haiglas hakkama saada – st pigem kuidas tema aega sisustada.

Milliseid mänguasju-tegevusi pooleteise aastasega haiglas teha ja kaasa võtta. Saan aru, et oma taastumisaja peame sisustama palatis – öeldi, et võtaks ise mänguasju kaasa, et seal pole, ning ilmselt kärutamas ka ei saa taastumise ajal õues käia. St teisel haiglasoleku päeval on pisem operatsioon ja peale seda taastumine umbes nädal, operatsioon ise ei ole väga keeruline ja nö kusagil masina küljes taastuma ei pea.

Pea täiesti tühi kuidas tal see aeg seal ära sisutada. Nii väikesel lapsel pole ju erilist püsivust ja ühe asjaga pikalt ei tegele. Multikaid natukene juba vaatab, aga sellega saab ka ehk umbes 20 minutit korraga sisustatud.

+2
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kleepimist äkki? Melissa & Dougi korduvkasutatavad on head näiteks.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu omale meeldis sel ajal ka pliiatsitega kritseldada. Ostsin paksemad pliiatsid, pehmed ja hea paberile kanda.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Arvesta, et ongi nõme ja juhe jookseb päris kähku kokku teil mõlemal. Võib ju loota, et esimesel päeval ehk on tal enesetunne veel löts ja magab rohkem. Aga pärast on selline asi lihtsalt üks nuhtlus, mis tuleb ära kannatada.

Palatis on ilmselt teisi lapsi emadega veel, seega, palun, ole inimene ja ära võta kaasa mingeid laulvaid, piiksuvaid jm hääli tegevaid mänguasju, mida laps järjepanu kräunutada saab. Ma olen oma lapsega kord sellises olukorras olnud ja no tõesti, tunne oli, et hüppaks aknast välja lihtsalt. Teine ema vaid naeratas heldinult, kui laps mingi plastmassjulla nuppe vajutas ja sealt igasugu hääli tuli.

Variandid on võtta mingi nukk, millel saab riideid vahetada ja mis saab protseduure kaasa teha, nt nukk võtab rohtu ja laps ka. Siis need värvilised üksteise sisse ja otsa laotavad plastmasstopsikud, hea sellepärast, et võtavad vähe ruumi, aga samas on palju värvilisi asju, kui laiali laduda.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Soovitan mingi lapse jaoks uus Duplo komplekt võtta ja üks popit. Selles vanuses tahavad ka igasugu karpe ja kotte kinni ja lahti teha ning asju sisse toppida. Ja siis saab peitust mängida ka.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Olin 1,5a lapsega üle nädala haiglas. Koroona tõttu pidime olema ainult oma palatis ja sealt lahkuda ei võinud kordagi. Meil olid kaasas mõned raamatud, paar pisikest autot ja haiglas anti üks mängupult. Lisaks sorteeris laps kaasavõetud asju ning peitis end voodi alla. Aknast vaatasime välja. Minu lapsele meeldisid siis väga pusleraamatud, sellised lihtsad 1-4 tükiga pusled. Telefoni tõmbasin sellise mängu, kus sai erinevaid pille mängida (ksülofon, klaver, trumm jne), seda siis ka viimastel päevadel mängis veidi.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Maalriteip on selline “mänguasi”, mida ma lapse lõbustamiseks lennukisse olen kaasa võtnud. Saab tükkidena kleepida, saab ribasid tõmmata, lastele meeldib.

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina võtaks kindlasti raamatuid. Sellistele pisikestele mõeldud pappraamatuid on palju-palju, neid saab koos vaadata ja katsuda ja uurida, minu mõlemale lapsele meeldisid selles vanuses juba väga.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Maalriteip on selline “mänguasi”, mida ma lapse lõbustamiseks lennukisse olen kaasa võtnud. Saab tükkidena kleepida, saab ribasid tõmmata, lastele meeldib.

Kas see teibi käristamine ei või teisi häirida? Päris vastik hääl tuleb tirides ju.

+1
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas see teibi käristamine ei või teisi häirida? Päris vastik hääl tuleb tirides ju.

Maalriteip ei kärise. See on see pehme ja mitte väga kleepuv, paberist teip.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul magas nii väike kaisus. Kodus, mitte haiglas. Masseerisin selga ja lihtsalt kaifis.

0
-2
Please wait...

Näitan 11 postitust - vahemik 1 kuni 11 (kokku 11 )

Esileht Väikelaps Väikelapsega haiglas