Esileht Pereelu ja suhted väiksed rinnad

Näitan 20 postitust - vahemik 1 kuni 20 (kokku 20 )

Teema: väiksed rinnad

Postitas:
Kägu

Naised, kas põete oma väikeste rindade pärast voodis, mulle on see uus asi, kuna enne lat olin c korv, kuid nüüd b, ja see häirib mind päris tugevalt ei saa end vodis lõdvaks lasta, mis nippe kasutate?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

RE: väiksed rinnad

B? Kuule, see on hiigelsuur rind. Ma olen AA.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

see AA võib lausa mõnus olla, kui rind vähemalt ei ripu nagu tühi käpik. mina põen oma peaaegu A/B vahepealset igatahes küll, kuna ripuvad teatud asendis kohutavalt.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

mina ka põen ja kunagi teen kindlalt rinnasuurendus opi ära.Enne olid ilusad püstised rinnad aga nüüd nagu pontu kõrvad (ka A/B korvi vahepealset) ja ripuvad inetult 🙁 Olen alles noor naine ( 27) ja ei kavatse seda asja nii jätta.Imetasin last aasta ja siis võtsin peale imetamist 10kg alla ja siis läksid eriti jubedaks.Nippe ei kasutagi mingeid, mees ütleb et ei ole koledad ja süstib enesekindlust, aga toetab ka minu mõtet seoses rinna opiga.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

varem A, nüüd B.
põdesin väga oma väikseid rindu.. siiani põen, kuigi on peale last veidi suuremad. mees räägib, et nad on mul ilusad, et tema ei tahakski suuri rippuvaid nisasid ja tasapisi hakkan teda uskuma.

olen proovinud seksimise ajal jätta selga mõne seksika pesutüki, babydolli või kombinee. nii tunnen end ise seksikamana ning vabamalt. samuti mõjub julgustavalt hämaram valgus, öölamp või küünal.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

minul on väike kikkis A ja ei põe üldse – vastupidi, olen õnnelik, et suuremad pole:) mugav elu ju väikese rinnaga, ise olen ka väike (164cm) ja kõik riided sobivad, mitte pole rinnast kitsad. sportida on ka hea mugav kui rinnad liiga rasked pole. mehele ka meeldib ja kiidab, et on mida hellitada küll:)

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

AA, varem küll veidi põdesin, nüüd on poogen. Enesekindlus ei saa sõltuda tisside suurusest! A samas pole kunagi tahtnud opile minna. Vahel poes riideid proovides küll mõtlen, et oleks vähe rinnakas, leiaks paremini ja ilusasti istuvaid riideid aga mingi tohutu mure see nüüd ka pole. ma ka ise lühike (160 cm) ja sellise tütarlapselikuma kehaga.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul oli enne lapse saamist B-korv, nüüd A. Väga ei põe, aga vahest unistan ikka natukene suurematest.
Nippe? Riiete all kannan push-up rinnahoidjat, aga voodis ei ole nagu midagi teha.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul on suht väike rind (napp 34 B) ja mehel on suht suured käed – mõlemad on rahul.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Häbenen rinna lõtvust, mitte suurust-väiksust. lohutuseks võin öelda, et minu rind küll taastus mõnevõrra 2 aasta jooksul peale imetamise lõppemist, algul oli ikka täielik praemuna.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul üks vene mammi kiitis, vat sul head väiksed tissid (enne A, nyyd B), aga vaata mul… Tal on tõesti u nabani pirakad, rinnahoidjaid keeruline leida, soonivad sisse jne, muidu ta pole ylekaaluline ega midagi. Igavene häda.
Mina ütlen ka, et tissid pole mingi eneskindluse väljund.
Kanna selliseid riideid nii, mis sinu kehaga sobivad. Kui mees midagi kobiseb, siis saada kuu peale. Need on ju kõigest tissid!!!???

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]B? Kuule, see on hiigelsuur rind. Ma olen AA.
[/tsitaat]

Mul ilmselt AAA 🙂
Ei põe. Olen aru saanud, et need asjandused siin ilmas ei määra küll suurt midagi.
Paljud suurtega hädas, ei saa sportigi teha, lendavad kurvis välja…
Kui sa oled ise seksikas jne. Ei loe rindade suurus küll kuskil midagi. Mu arust on just rõvedad need kellel väga suured ja dekolteed nabani. Pärat vanemaks saades ripuvad nagu spanjeli kõrvad, mul ka vanust üksjagu aga rinnad nagu 18-selt. Väga hea sporti teha.
Ükski mees pole kurtnud ja ei kurda ka.
Pigem tean neid kellele ei meeldi need naised kes käivad ringi ja tissid ripuvad igalt poolt välja ja siis terve ilm peab neid vahtima.
Maitse asi.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma pole veel väikeste rindadega ära harjunud. Elu aeg on olnud kena B, aga nüüd võtsin 3 kuuga pärast laste sündi külge jäänud 10 kilo alla ja on pisut lõtvusele kalduv A. Imelik on. Peeglist vaadata ja muidu ka 🙂
Samas voodis küll ei häbene, mulle ikka oma keha meeldib, katsuda, vaadata, lasta mehel näppida.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

no jah, kui tabelit vaadata siis mingi 90AA sobiks, aga kuna selliseid ei müüda, siis 85A sobib ka pika otsimise peale.
Esimest korda voodisse minnes räägin tavaliselt paar anekdooti pisikestest ridadest, et mitte väga ehmatada meest (suur rinnakorv loob petliku illusiooni) ja rohkem ei põe. Teisalt loob sellise enesekindluse, et tiss ja t…ss pole see, miks minuga koos olla tahetakse. Et ei ole selline kehamüümise värk, vaid miskit enamat. Ja toatäis lapsi pole olukorda muutnud. Minule ei ole probeem. Ilmselt ei oska mindagi muud tahtagi, pole teistsuguseid olnudki. Õnneks ei ripu ka miskit.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul on 75 C ja ikka väike..tahaks suuremaid 🙁

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]Mul on 75 C ja ikka väike..tahaks suuremaid :([/tsitaat]
ahahh. eit ka tahtis ja taat kuldkala käest nõudis jne.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ka väikserinnaline, A/B, enne last oli ilus B. Seda ei põe, et rinnad väiksemakson jäänud, kuid seda põen küll, et keha on proportsioonist väljas – ülevalt kõik ok, rind ei ripu ja kõht on trimmis, aga puusad laiad ja kintsud paksud.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

mul olid enne lapse saamist A, nüüd ilmselt AA 😀 Ainus hea asi on see, et nad ei sega üldse, aga keeruliseks teeb olukorra see et vahel tsahaks ilusaid riideid kanda(kleidid, korsetid vms), eks nii pisikese rinnaga saab ka hakkama, aga pole enam see ikkagi 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul on ka AA korv. Voodis selles pärast küll ei põe. Ainus mure on, et ei leia hästi istuvaid kleite-toppe mõnikord. Paljud ilusad kleidid on jäänud ostmata sellepärast, et lõige nõuab tisside olemasolu.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina olen oma 75 C-ga väga rahul.Kuigi mul on 4 last,pole nad oluliselt oma kuju muutnud,sest olen terve oma tisside olemise aja maganud rinnahoidjaga.See oli ühe naise soovitus,kui olin veel noor ja see peab paika.Ööseks panen mugavama rinnahoidja.Rinnad on ümmargused ja tõesti pole ära vajunud.Iga lapsega on ka natuke suuremaks läinud,aga väga vähe.Joosta ka ei soovitata,kuna see on rinnalihastele koormav ja venitab.

0
0
Please wait...

Näitan 20 postitust - vahemik 1 kuni 20 (kokku 20 )

Esileht Pereelu ja suhted väiksed rinnad

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.