Nt, et söegrillil grillitud liha on parem kui gaasigrillil. Absoluutselt vahet ei ole (või ei oska grillija grillida). Teine võimalus muidugi, et sööja on harjunud kõrbenud liha sööma, et vahepeal on leegiga liha põletatud (tegelikult soovi korral on võimalik seda gaasigrillil ka korraldada :D)
Seda liha toasooja juttu ei pea ise lihtsalt oluliseks, võibolla ma lihtsalt pole nii nõudlik.
Kartuliga on muidugi igasuguseid jutte, et küll tuleb vees enne leotada tärklis välja, küll tuleb alles keevasse vette panna jne. Ah, me teeme nii nagu juhtub – vahel koorin kartulid varem ära, siis seisavadki tunnikese vees, vahel kohe pärast koorimist pliidile – aga alles keevasse vette ma küll neid ei pane.
Muna keetmisega olen katsetanud kõik soovitused läbi, et kuidas peaks koor ilusti lahti tulema. Ükski ei päde. Kõige pädevam siiski on, kuid mitte ka alati muna ei tohi liiga värske olla 😀
ja muidugi pannkookidele sooda vmt lisamine…või jutt, et justnimelt hapupiima on vaja, teisiti ei saa. Mulle muidugi meeldivad rohkem krõbedad ja õhemad, kui et paksud pannkoogid. Kasutan hoopis hapukoort ja piima, need on mul alati külmikus olemas 🙂
Aga tort on küll sünnipäevale järgneval hommikul parem 😀 Ilsmelt kuna kõht pole nii täis soolasest heast-paremast
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 23.11 09:23; 24.11 12:41;