Mehe enda Facebooki seinal on mitmeid videosid sellest, kuidas ta provotseerib oma tööd tegevaid politseinikke.
Käisin enne seal kohvikus tihti, kuna toidud on seal maitsvad, aga ma ei kavatsegi toetada edasi äri, mille omanik soodustab viiruse levikut ja suhtub üleolevalt oma tööd tegevatesse politseinikesse. Tunnen südamest kaasa neile politseinikele, kes sellistega tegelema peavad.
+7
-2
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
sadness
20.11.2021 19:41
Politseile ma kaasa ei tunne – see on nende töö ja neid on koolitatud selleks. Aga meil on väga head politseinikud! Nii tublid!
Aga Elvis…hmm, mina nüüd käisin ta kohvikus. Ma polnud varem sellest kuulnudki ja nüüd, tänu pressile, ma käisin. Toit oli hea – interjöör oli segane, aga see pole antud teema, eks. Kuulsin seda noormeest rääkimas grupi oma sõpradega. Rääkis nagu suurjuht oma mässumeelsetele jüngritele. Ta peab ennast vabadusvõitlejaks, mina aga näen, et tüüp leidis endale hea võimaluse reklaami teha – rumal mees, sest nende trahvidega läheb ta putka varsti kinni.
Politseile ma kaasa ei tunne – see on nende töö ja neid on koolitatud selleks. Aga meil on väga head politseinikud! Nii tublid! Aga Elvis…hmm, mina nüüd käisin ta kohvikus. Ma polnud varem sellest kuulnudki ja nüüd, tänu pressile, ma käisin.
See, et see nende töö on, ei tähenda ometi seda, et selline peakski olema politseiniku igapäev – tegeleda inimestega, kes sõidavad üle meedikutest, kes on haiglates ülekoormatud. Milleks viia oma raha sellise egoistliku inimese taskusse?
Politseile ma kaasa ei tunne – see on nende töö ja neid on koolitatud selleks. Aga meil on väga head politseinikud! Nii tublid! Aga Elvis…hmm, mina nüüd käisin ta kohvikus. Ma polnud varem sellest kuulnudki ja nüüd, tänu pressile, ma käisin.
See, et see nende töö on, ei tähenda ometi seda, et selline peakski olema politseiniku igapäev – tegeleda inimestega, kes sõidavad üle meedikutest, kes on haiglates ülekoormatud. Milleks viia oma raha sellise egoistliku inimese taskusse?
Paraku see on nende igapäev – oli enne koroonat ja on pärast koroonat. Sina võid ju arvata, et meil on kõik seadusekuulelikud ja toredad inimesed – reaalsus on teine. Ma tõesti ei tunne kaasa. Lisaks, ma tean, et neil on üsna paks nahk. Või peaksin kaasa hakkama tundma kõigile, kes on valinud sellise töö? Mina austan neid ja sellest piisab.
Usu mind, minu 40 eurone ost teda nüüd küll põhjast üles ei tiri.
0
0
Please wait...
Postitas:
alfakass
20.11.2021 20:18
Sama siin, olen tellinud Wolti kaudu süüa sealt, kuid edaspidi välistatud, ei soovi toetada sellist tegelast.
0
0
Please wait...
Postitas:
kolja
20.11.2021 21:31
Päris masendav tegelane. Proovin selliseid mitte toetada sõltumata sellest, milline on parasjagu rahvatervise olukord.
0
0
Please wait...
Postitas:
värskekartul
20.11.2021 21:57
Kas see tüüp mitte ekrekas pole? Huvitav, kas ta siis ka samamoodi piirangute vastu mässas, kui eelmise aasta märtsis ainult toidupoed ja ehituspoed lahti jäid…..
Tsitaat M. Helmelt: “Nüüd skeemitamine. Skeemitamine loomulikult, eks inimene on nii suur siga, kui olla lastakse. Me kõik teame seda. Ja skeemitamist loomulikult tuleb. Aga siin on ka omad kriteeriumid. Neid osaliselt juba mainis peaminister, aga tuleb rõhutada kahte asja. Esiteks, mida rangemalt me kõik nendest piirangutest kinni peame, seda lühemat aega kogu see jama kestab. See on kindel kohe. Teiseks, kui keegi, mingisugune väike kauplusekene või mingisugune muu müügilett tahab edasi kaubelda, siis ta peab järgima kõiki hügieeni- ja sanitaarnorme. Need on Eesti Vabariigi seadustega ilusti-kenasti kehtestatud.”
0
0
Please wait...
Postitas:
astorias
20.11.2021 22:27
Koroonaviiruse jaoks on olemas eraldi alafoorum, ei pea mujale oma iba levitama tulema.
0
0
Please wait...
Postitas:
Proovikas111
20.11.2021 22:28
Avastasin ka selle koha tänu pressile. Väga maitsvad söögid ning teenindus oli väga meeldiv. Mina ei näinud kordagi, et seal midagi rikuti. Mina näitasin enda tõendit, kontrolliti ilusti. Samal ajal tuli ka politsei (mis oli väga ebameeldiv) kõikidel klientidel olid tõendid..aru ma ei saa miks selline rünnak? Nägin seal ka seda kuulsat Elvist – jättis väga meeldiva inimese mulje. Seega – vähem delfit ja tulge mõistusele!
Jah, sest sa ise näitasid. Seda ütlesid teenindajad ka ühes videos, et kui klient ise soovib näidata, siis nad vaatavad, aga nakkusohtlikke inimesi nad ära ei aja.
0
0
Please wait...
Postitas:
Mette-Merithh
21.11.2021 00:02
See kohvik jääb mulle tihti teepeale, niiet satun sinna peaaegu iganädalaselt. Maitsvad toidud ja mõnus koht. Omaniku isiklike tõekspidamiste järgi ma einestamiskohti ei vali, niiet kindlasti käin seal ka edaspidi. Ausaltöeldes on täitsa tore, et eksisteerib kohtasid, kes ei lähe selle lollusega kaasa ja hoiavad enda uksed kõikidele tervetele inimestele lahti, nagu tegelikult olekski normaalne. Lingitud videot ei ole vaadanud ega vaata ka. Mulle piisast täitsa kui uudistes näidati, kuidas täisjõulised politseinikud kärulapse ema käsi seljataga hoides politseiautosse surusid. Terviseameti mammi vudinal titekäruga järgi.
0
0
Please wait...
Postitas:
ninja
21.11.2021 00:42
Sa nagu seda tähele ei pannud, et see “hea emme” läks sinna provotseerima? Pand mask ette ja asi ants. Ta ISE oli see, kes oma lapse nigelasse olukorda pani.
Elvisele palju aega ei raiska: vastik väike rahaahne ja rumal nähvits.
See kohvik jääb mulle tihti teepeale, niiet satun sinna peaaegu iganädalaselt. Maitsvad toidud ja mõnus koht. Omaniku isiklike tõekspidamiste järgi ma einestamiskohti ei vali, niiet kindlasti käin seal ka edaspidi. Ausaltöeldes on täitsa tore, et eksisteerib kohtasid, kes ei lähe selle lollusega kaasa ja hoiavad enda uksed kõikidele tervetele inimestele lahti, nagu tegelikult olekski normaalne. Lingitud videot ei ole vaadanud ega vaata ka. Mulle piisast täitsa kui uudistes näidati, kuidas täisjõulised politseinikud kärulapse ema käsi seljataga hoides politseiautosse surusid. Terviseameti mammi vudinal titekäruga järgi.
Et tu, Brute?
Kas Perekoolis ei ole lamemaalaste ja uhhuude eraldi alafoorumit? FB on neid täis, aga hääl on neil vali, kindlasti mahuksud siia ka lällama.
Ta ISE oli see, kes oma lapse nigelasse olukorda pani.
Nagu see Issi, kes oma 3-aastasega iga nädal Toompeal möllamas käis, et siis blogisse kirjutada, kuidas politsei tema last teaumeerib. Tõesti ei saa aru, kuidas vastavad ametkonnad ei näe, mismoodi lastega provotseeritakse ja vanemad ise neid kahurilihaks lükkavad.
Kui nõme ja rumal kommentaar!
0
0
Please wait...
Postitas:
Amatöör
21.11.2021 08:52
Jutt selline, et minule ei jäetud ühtegi paberit, aga ise keeldus neid vastu võtmast. Eile keegi jagas mingit videot, kus üks naine käis kuskil perearsti keskuses räuskamas. Ja eriti lolliks teevad ennast need, kes nüüd on suureks põhiseaduse tundjaks tembeldanud. Et kui põhiseaduses kirjas ei ole, siis ei saagi nõuda. Kui aus olla on selliste räuskajate pärast piinlik. Kui aus olla, siis selliseid antivaxxereid on vähe, eile vabakal mõni oli kohale tulnud, aga kisa suudavad mitme eest teha.
0
0
Please wait...
Postitas:
Proovikas111
21.11.2021 09:25
Aga see teie sugune tädi, kes räuskas Maximas, et “pane mask ette”?
Tema on see haritud vaktsineeritu, kes kuulub teie eliiti?
Tegelikult ma ei tea miks ma seda küsin, teie kommentaarid täpselt seda kinnitavad.
Aga see teie sugune tädi, kes räuskas Maximas, et “pane mask ette”? Tema on see haritud vaktsineeritu, kes kuulub teie eliiti?
Normaalne ongi see, et kehtestatud reeglitele “vilistavad” kodanikud kutsutakse korrale. Paraku on meil palju “oma peaga mõtlejaid”, kes ei suuda näha suurt pilti ja kellele nende endi arvates kehtivad vaid õigused. See, et inimesel on internetiühendus, ei tee temast veel peale paari artikli (kontrollimata allikast) lugemist juristi ja veel vähem viroloogi.
Jutt selline, et minule ei jäetud ühtegi paberit, aga ise keeldus neid vastu võtmast. Eile keegi jagas mingit videot, kus üks naine käis kuskil perearsti keskuses räuskamas. Ja eriti lolliks teevad ennast need, kes nüüd on suureks põhiseaduse tundjaks tembeldanud. Et kui põhiseaduses kirjas ei ole, siis ei saagi nõuda. Kui aus olla on selliste räuskajate pärast piinlik. Kui aus olla, siis selliseid antivaxxereid on vähe, eile vabakal mõni oli kohale tulnud, aga kisa suudavad mitme eest teha.
No see oligi see Meeli Lepson. Päris piinlik vaatamine 🙈
Tegelikult ma ei tea miks ma seda küsin, teie kommentaarid täpselt seda kinnitavad.
Kui on ette nähtud, siis on ette nähtud ja midagi võidelda ei ole. Lihtne!
Eks muidugi harimatuid on mõlemas grupis, aga statistiliselt on valdavalt “teie sugused” harimatud puupead.
Ei vabanda!
Aga see teie sugune tädi, kes räuskas Maximas, et “pane mask ette”? Tema on see haritud vaktsineeritu, kes kuulub teie eliiti?
Normaalne ongi see, et kehtestatud reeglitele “vilistavad” kodanikud kutsutakse korrale. Paraku on meil palju “oma peaga mõtlejaid”, kes ei suuda näha suurt pilti ja kellele nende endi arvates kehtivad vaid õigused. See, et inimesel on internetiühendus, ei tee temast veel peale paari artikli (kontrollimata allikast) lugemist juristi ja veel vähem viroloogi.
Lisaks, et muidu on kõvad põhiseaduse tundjad ja teadlased, aga iseendale vajalikku materjali leida ei suuda.
0
0
Please wait...
Postitas:
Amatöör
21.11.2021 09:56
Kuulge, miks siin teemas ei saa panna plusse ja miinuseid?
Kas see Elvis on sama tüüp, kes jagas uhkelt videosid sellest, kuidas ta vaktsineerimisbusside juures õdede peale räuskamas käis? Sel juhul pole väga midagi oodatagi ju temasuguselt.
Maskipooldajate leeris on teada vaid üks tasakaalutu räuskaja. Olen nõus, ka seaduse täitmist ei tasuks eraisikul teistelt väga jõuliselt nõuda.
Maskivastaste hulgas on selliseid palju ja nad tülitsevad kõigiga, trügivad võõrale territooriumile, nõuavad endale eriõigusi ja privileege. Kui pood ei luba ilma maskita siseneda, siis kui loogiline on trügida sellesse poodi mingeid oma reegleid kehtestama ja jalgu trampima? Aga seda tehakse massiliselt.
PS: absurd kuubis – see, kes arvas, et minu kommentaar on ebasobiv, vaadaku palun peeglisse.
Kas see Elvis on sama tüüp, kes jagas uhkelt videosid sellest, kuidas ta vaktsineerimisbusside juures õdede peale räuskamas käis? Sel juhul pole väga midagi oodatagi ju temasuguselt.
Nimelt. Kes teda sinna kutsus üldse? Milleks see vajalik oli? Räusaku omaette.