Ma arvan, et ta ei peta sind vaid lihtsalt ei oska kuidagi öelda, et ta tahaks lihtsalt sõpradega chillida. Ja see, et kui naised seltskonnas on ei muuda ju asja kohe “ebaõigeks”.. Tänapäeval võiks juba aru saada, et naiste ja meeste vahel on ka väga toimiv sõprus. Pigem proovi aru saada, miks ta sulle väidab, et läheb trenni.. aga tegelikult mitte.. Miks sõpradega hängimine on tema arust vale teguviis… Ilmselt süümekas.. Trenn on nagu ühiskonna poolt soositud teguviis.. Ehk uuri ääriveeri, et käid vaid trennis, aga kuidas su sõpradel läheb.. Et kas sa neid ka oled näinud.. Ja samuti enne beebi tulemist olid ju sina ka selles seltskonnas sees? Minge koos- 6 kuune on nii lihtne titt- viska vaid vankrisse/linasse ja hängi kus tahad.
Ehk, minu soovitus proovi mees panna ise ülessetunnistama, nii et tal on seda mugav teha. Või siis tekita olukord, kus ta enam edasi valetama ei peaks.
Ära ainult oma nuhkimist ülesse tunnista, sest.. minu mees murdis ka mu läpakasse sisse. Luges erinevaid vestluseid ja mõned mu sõbrannadega olid nii isiklikud.. Ma olen väga pettunud, et ta mu arvutisse läks.. Sest põhjust ei olnud.. Lihtsalt nõme nuhkiv uudishimu..
Lisaks on sul mingi maniakaalne kontrollivajadus, nagu mingi kanaema. Lepi, et teised elavad teist elu.
Sina oled ilmselgelt mees, ja täiesti arusaamatu, mida sina teed siin perefoorumis ja mis nõu sina anda oskad. Peale selle, et mees teeb kõike õigesti, sest ta on ju mees ja käib tööl ja naine olgu lastega kodus. 😀
Sinu jaoks on pere siis ainult naine? Mees ei tohi midagi arvata? Sina ei anna ju mingit nõu, töötasid lastekasvatajana terve elu ja sellist kisendamist tuleb tohutult. Mis viga lastega koos kodus olla? Miks sa rahul ei ole? Iga naine võib täna ju mehe jätta lastega koju, teenida sama palju kui mees, peale tööd hakata kohe lapsi valvama ja mees läheb sõpradega spassse. Miks sa nii ei soovita? Mehe elu oleks lill, lapsed telekareziimile, ise arvutimängu mängima, kell 5 tuleb naine koju, mees surmväsinud – nii palju töötas terve päeva lastega ja nüüd mängigu naine.
Kõik mehed saavad ju aru, et kodune naine ei tegele lastega vaid istub netis. Egas mehed ka lollid ole, lihtsalt kodurahu huvides mehed ei virise nagu naised virisevad.