Meie katsetasime ka beebiga kõigepealt telefonist valget müra ja kui nägime efekti, siis tellisime Helinauti.
Olen Helinautiga tohutult rahul, meie beebi pealt vaadates on see kõige paremini kulutatud 40 eurot kõikide seni ostetud beebiasjade võrdluses. Heli kvaliteet on täiesti teine tera, kui telefonist lastuna või isegi kõlarist lastuna. Veel saab valge müra ikka päris kõvasti panna ka, mõnikord tuleb kasuks.
Veel meeldib see, et valget müra on erinevaid variante, mõni kahiseb rohkem, mõni on selline sügavam heli. Tasub katsetada, milline beebile rohkem sobib. Muid helisid on sellel ka, veevulin ja vihmasadu, ššš-hääle tegemine jne, aga neid oleme vähem kasutanud.
Aku peab ka väga hästi, tundub et isegi külma ilmaga vankris on aku okei. Taimer on sellel ka ja valgust saab ka panna.
Kui ma väga punnitan, siis ainsa miinusena oskan selle välja tuua, et see laadimisel süttiv pisike valgustäpike esiküljel võiks olla pigem tagaküljel. St pimedas toas see paistab pisut välja, aga see võib olla vabalt minu kiiks, kuna meil on lapse toas kottpime ja tegelikult võiksin ju vabalt sinna isoleerteibi ka peale kleepida, pole veel lihtsalt jõudnud.