Esileht Tööelu, raha ja seadused. Valimised läbi ja nüüd hakkame

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 44 )

Teema: Valimised läbi ja nüüd hakkame

Postitas:
Kägu

teada saama koondamistest, sulgemistest

https://arileht.delfi.ee/artikkel/120153610/rahvusvaheline-kaablitootja-sulgeb-narva-tehase-ja-koondab-ule-saja-inimese

+1
-31
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Tahad väita, et RE ja KaKa korraldatud? Tahaks ka neid imelisi seeni, mida siinsed vandenõuteoreetikud tarbivad.

+33
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Enne valimisi tuli ka jah selliseid uudiseid, aga valimistralli ajal meie majandusolukord ei halvenenud.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui oleks EKRE võitnud, siis oleks 3 tehast juurde avatud, saan nii aru? See, et ma täna käe ära kõrvetasin on ka valimiste süü.

+36
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Küll te olete EKRE-ga pöördes. Aga ehk tõesti läheks paremini kui EE röövpoliitikale piir pandaks. https://www.aripaev.ee/majandustulemused/2022/11/03/eesti-energia-kasum-kolmekordistus

aastakasumit ei julgeta enam avaldadagi?

+4
-8
Please wait...

Postitas:
Kägu

Küll te olete EKRE-ga pöördes. Aga ehk tõesti läheks paremini kui EE röövpoliitikale piir pandaks. https://www.aripaev.ee/majandustulemused/2022/11/03/eesti-energia-kasum-kolmekordistus aastakasumit ei julgeta enam avaldadagi?

Väga tore ju! Saab hakata julgelt investeerima.

+5
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

EKRE-ga pöördes.

Mulle meeldis ja meeldib. Miks? Sest panevad otse, ei keeruta. Nüüd kui midagi toimub, selle kohta infot välja ei anta. Salastatakse asi 300 aastaks ja elu läheb jälle edasi. Ekrega oled nagu rohkem sündmuste sees ja kontaktis. Eks lollusi räägitakse ka, aga üldpilt. Reform toetas väga 3+ lastega peretoetust. Juba sellepärast tuli neile hääl anda.  Pisut kahju neist lapsed võrdseks karjujatest, vaadates valmistulemusi.

+5
-22
Please wait...

Postitas:
Kägu

https://arileht.delfi.ee/artikkel/120153610/rahvusvaheline-kaablitootja-sulgeb-narva-tehase-ja-koondab-ule-saja-inimese

Imelik oled vä?.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

EKRE-ga pöördes.

Mulle meeldis ja meeldib. Miks? Sest panevad otse, ei keeruta. Nüüd kui midagi toimub, selle kohta infot välja ei anta. Salastatakse asi 300 aastaks ja elu läheb jälle edasi. Ekrega oled nagu rohkem sündmuste sees ja kontaktis. Eks lollusi räägitakse ka, aga üldpilt. Reform toetas väga 3+ lastega peretoetust. Juba sellepärast tuli neile hääl anda. Pisut kahju neist lapsed võrdseks karjujatest, vaadates valmistulemusi.

Mis siis sinu arust praegu Eesti riigis toimub?

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ekrega oled nagu rohkem sündmuste sees ja kontaktis. Eks lollusi räägitakse ka, aga üldpilt.

EKREga oled sa selle möla sees, mis nende suust tuleb, aga mis tegelikult toimub, pole sul halli aimugi. Mulje jätavad nad jah, nagu oleks rahva sees ja rahva poolt. Ei tasu igat muljet uskuda.

+24
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

EKREga oled sa selle möla sees, mis nende suust tuleb, aga mis tegelikult toimub, pole sul halli aimugi. Mulje jätavad nad jah, nagu oleks rahva sees ja rahva poolt. Ei tasu igat muljet uskuda.

Kas 100-ks ja 300-ks aastaks salastatud on parem? Nüüd sul on veel vähem infot ja aimu sellest, mis tegelikult toimub. Pereelu elad ju ka nii, et kuulad mis räägitakse, jälgid kuidas käitub,mida teiste kuuldes räägitakse. Üldmulje. Ja alles siis saab teha järeldusi, kas inimene on usaldusväärne või mitte. Minu jaoks salastatud asjad näitavad ebausaldusväärsust.

+2
-8
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas 100-ks ja 300-ks aastaks salastatud on parem? Nüüd sul on veel vähem infot ja aimu sellest, mis tegelikult toimub. Pereelu elad ju ka nii, et kuulad mis räägitakse, jälgid kuidas käitub,mida teiste kuuldes räägitakse. Üldmulje. Ja alles siis saab teha järeldusi, kas inimene on usaldusväärne või mitte. Minu jaoks salastatud asjad näitavad ebausaldusväärsust.

Mis asjad on siis salastatud? Mis siis praegu riigis toimub? Mida sa vahutad niisama?

+6
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Taavi Aas võttis teleris väga ilusti kokku selle lollide püüdmise taktika ja tulemuse – kuni meie erakond ise valetas valijatele, rääkis ühtedele üht ja teistele teist, kõike lubas, kartuliteni välja, seni oli meie reiting kõrge. Nüüd, kui räägime tõtt, on valijaid nii nagu on. Midagi pole teha, lolle on lihtsalt nii palju, kellele võib lubada mida iganes ja rääkida mistahes vandenõuteooriaid, kõike usuvad, sest need on ju “teada ja tõesed”, et kes räigemalt valetab, sel rohkem lolle enda selja taga on.

Koondamine eraettevõttes on valitsuse süü, minu isiklik küündimatus ja rumalus valitsuse süü, see, et naabril paremini läheb kui minul, ennevanasti oli see kratt, nüüd siis valitsuse süü, maa lapik, valitsuse süü, vaktsiinid pahad, valitsuse süü (muide, venemaalt sai alguse see ässitamine vaktsiinide vastu siis, kui venemaal endal veel mingit vaktsiini polnud, aga et see nii hästi töötas, taotakse seda rauda aina edasi, kuigi põhjust mingit pole, esikääbik aga vaktsineeris end Pfizeri vaktsiiniga salaja…).

Mis tõsiselt hirmutab, on see venemaa eesmärkide järjekindel täitmine, et ikka ei tohi vastu hakata suurele venemaale, mis me ärpleme ja miks me ukrainlasi abistame ja et elu siin läänes on nii paha, et isegi sõja ajal olevat parem (no kui loll ometi saab olla???).

Ma lihtsalt ei saa aru, kuidas on võimalik niisugune laialdane lolluse levik… Meil on hädasti vaja panustada haridusse, aga kas seegi aitab…

+15
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis asjad on siis salastatud? Mis siis praegu riigis toimub? Mida sa vahutad niisama?

Salastatud on ju saladus. Miks mina peaksin sinule neid asju üle rääkima? Vahuta oma teadmatuses edasi.

+2
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma lihtsalt ei saa aru, kuidas on võimalik niisugune laialdane lolluse levik… Meil on hädasti vaja panustada haridusse, aga kas seegi aitab…

Minu arust on peamine probleem selles, et tõesti ongi eraldunud kaks Eestit. On nad esimene ja teine või iks ja igrek, vahet pole, aga need kaks Eestit ei puutu eriti kokku ja ei suhtle. Nii saabki olla, et ühed imestavad siiralt, et “kuidas see võimalik on, et keegi valib EKREt, ma ei tunne ühtegi sellist” ja teised omakorda ei saa aru, kust see info tulla saab, et Kaja Kallas on väga populaarne – selles ringkonnas ju teda ei sallita üldse. Meil on kaks mulli, kumbki mulli eitab teise mulli olemasolu.

+9
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sa arvad, et küsimus on ainult lollides ja tarkades? Valijad süüdi? Aga mõtle nii pidi, et kõik need keda valid oli, neil on ju kõikidel mingi haridus talla all. Lubasidki asju teha, sinu enda raha eest.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Taavi Aas võttis teleris väga ilusti kokku selle lollide püüdmise taktika ja tulemuse – kuni meie erakond ise valetas valijatele, rääkis ühtedele üht ja teistele teist, kõike lubas, kartuliteni välja, seni oli meie reiting kõrge. Nüüd, kui räägime tõtt, on valijaid nii nagu on. Midagi pole teha, lolle on lihtsalt nii palju, kellele võib lubada mida iganes ja rääkida mistahes vandenõuteooriaid, kõike usuvad, sest need on ju “teada ja tõesed”, et kes räigemalt valetab, sel rohkem lolle enda selja taga on.

Hmm, mina nägin hoopis Aivar Riisalut nii rääkimas.

+6
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis asjad on siis salastatud?

Kas sa tõesti midagi ei loe??

esimesed ettejuhtuvad:

https://uueduudised.ee/arvamus/salastatud-75-aastaks-peeter-ernits-liina-kersna-testihanke-info-saab-avalikuks-siis-kui-ta-on-117-aastane/

https://www.ohtuleht.ee/1035273/saladuskatte-alla-inga-raitari-valipeldiku-plahvatuse-materjalid-salastati-75-aastaks

isegi nii tühised

https://www.kinnisvarauudised.ee/uudised/2012/03/15/vaata-75-aastaks-salastatud-dokumente

miks see??

https://epl.delfi.ee/artikkel/92806625/sven-sester-miks-on-peaminister-kaja-kallas-salastanud-olulise-koroonaviiruse-levikut-puudutava-statistika

võiks jätkata lõputult

+5
-5
Please wait...
Postitas:
Kägu

Mis asjad on siis salastatud?

Kas sa tõesti midagi ei loe??

esimesed ettejuhtuvad:

https://uueduudised.ee/arvamus/salastatud-75-aastaks-peeter-ernits-liina-kersna-testihanke-info-saab-avalikuks-siis-kui-ta-on-117-aastane/

https://www.ohtuleht.ee/1035273/saladuskatte-alla-inga-raitari-valipeldiku-plahvatuse-materjalid-salastati-75-aastaks

isegi nii tühised

https://www.kinnisvarauudised.ee/uudised/2012/03/15/vaata-75-aastaks-salastatud-dokumente

miks see??

https://epl.delfi.ee/artikkel/92806625/sven-sester-miks-on-peaminister-kaja-kallas-salastanud-olulise-koroonaviiruse-levikut-puudutava-statistika

võiks jätkata lõputult

Deb.iilik oled või?

Sa tahad öelda, et enne pole kunagi olnud salastatud dokumente, kogu info kättesaadav igale töllile? EKRE oleks need kõik asjad avalikkuse ette toonud? Oled sa kunagi kuulnud väljendist AK, riigisaladus jne? Need asjad on erinevate seadustega reguleeritud.

+9
-4
Please wait...
Postitas:
Kägu

EKRE-ga pöördes.

Mulle meeldis ja meeldib. Miks? Sest panevad otse, ei keeruta…

Ei keeruta? Isegi seda ei suuda nad otsustada, on nad kremlikääbikud või mitte. Ükspäev nii, järgmine päev naa 😆 Tõlgivad ja tõlgendavad end korduvalt ümber. No ses suhtes arusaadav, et tahavad kõigile meeldida, nagu kommunistid omal ajal. Aga ega rahvas pole enam nii loll lihtsalt, et sellise sisutu möla, vassimse ja keerutamisega kaasa jookseks.

+7
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

EKRE-ga pöördes.

Mulle meeldis ja meeldib. Miks? Sest panevad otse, ei keeruta. Nüüd kui midagi toimub, selle kohta infot välja ei anta. Salastatakse asi 300 aastaks ja elu läheb jälle edasi. Ekrega oled nagu rohkem sündmuste sees ja kontaktis. Eks lollusi räägitakse ka, aga üldpilt. Reform toetas väga 3+ lastega peretoetust. Juba sellepärast tuli neile hääl anda. Pisut kahju neist lapsed võrdseks karjujatest, vaadates valmistulemusi.

Mis nende veebis andmetega toimus?

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis nende veebis andmetega toimus?

3 riigis e-valimised, BhahaaghaaghaaaJAJAH

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Deb.iilik oled või? Sa tahad öelda, et enne pole kunagi olnud salastatud dokumente, kogu info kättesaadav igale töllile? EKRE oleks need kõik asjad avalikkuse ette toonud? Oled sa kunagi kuulnud väljendist AK, riigisaladus jne? Need asjad on erinevate seadustega reguleeritud.

Toodud näidetes ei ole ainsatki mis oleks riigisaladus.

+3
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vikerraadios öeldi täna, et ka see suurpere toetus võimalusel tühistatakse. Soovitan saadet kuulata. Seda mainis nii Ossinovski kui ka peaminister.

+12
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vikerraadios öeldi täna, et ka see suurpere toetus võimalusel tühistatakse. Soovitan saadet kuulata. Seda mainis nii Ossinovski kui ka peaminister.

Loodan, et nii ka läheb. Asjal peab olema eesmärk, antud toetusel see puudub.

+9
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Oleks sul ka 3 last ette näidata, Eesti riik oleks sulle väga tänulik. 1-2 saab igaüks hakkama.

+3
-10
Please wait...

Postitas:
Kägu

1. Oleks sul ka 3 last ette näidata, Eesti riik oleks sulle väga tänulik. 1-2 saab igaüks hakkama.

No saa siis. Kui saad kahega hakkama, saad ka kolmega ja ei pea sind abistama kahe lapsega perekond. Milles mulle Eesti riik tänulik siis on, kärgpere üle vôi. 4 vanemat ja 3 last. Iive ei tôuse, mis on toetuse eesmärk?

+9
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

No saa siis. Kui saad kahega hakkama, saad ka kolmega ja ei pea sind abistama kahe lapsega perekond. Milles mulle Eesti riik tänulik siis on, kärgpere üle vôi. 4 vanemat ja 3 last. Iive ei tôuse, mis on toetuse eesmärk?

Oled siis valmis abistama poliitikute üürikortereid, ole siis. Toetuse eesmärk ongi see, et naine kulub kui sünnitab ja kasvatab, väike kompensatsioon selle suure ja raske töö eest.

+1
-11
Please wait...

Postitas:
Kägu

Koondamised olid juba sügisel ette teada, et tulevad.

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Oled siis valmis abistama poliitikute üürikortereid, ole siis. Toetuse eesmärk ongi see, et naine kulub kui sünnitab ja kasvatab, väike kompensatsioon selle suure ja raske töö eest.

Mis need üürikorterid siia puutuvad? Meditsiinilise probleemid lahendab ikka med asutused. Mine sinna ja lase ennast remontida. Ära remondi ennast teiste laste heaolu arvelt.

+6
-3
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 44 )

Esileht Tööelu, raha ja seadused. Valimised läbi ja nüüd hakkame