Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 98 )

Teema: Valimised

Postitas:
kat78

Tõesti, uutel valimistel, kui Ekret jälle pukki ei taha, on ainus variant valida Reformierakonda.

https://minuaeg.com/eesti200-oleme-valmis-koostooks-nii-keskerakonna-kui-ekrega/

+23
-25
Please wait...

Postitas:
Kerstin84

Nii ongi. Kõik on halvad valikud.

+6
-2
Please wait...

Postitas:
UunoR

Mitte kedagi pole tõesti valida. Enne olen Reformi valinud, aga see, mis ta praegu teeb koos oma Veskimägiga, on üle mõistuse. Tahab selle riigi ikka täiesti põhja ajada. Ja see laenuvõtmine peretoetuste finantseerimiseks on üle mõistuse. Makstakse ulmeintressi, et raha lihtsalt ära raisata. Sõnu ei ole. Võtaks või EKRE vanamehed, kelle tegevus pedede teemal vähemalt on suhteliselt kama kaks nende teiste lolluste kõrval.

+37
-24
Please wait...

Postitas:
Mette-Merithh

Seni valisin Reformi, aga ei iial enam. See sarisigijatele raha loopimine oli viimane piisk minu jaoks. Kui kedagi, keda valida, ei teki, jätan valimata.

+34
-22
Please wait...

Postitas:
Siil udus

Seda Veskimäge ja Kallast korruptsiooni alla ei saa panna? 😛

+14
-19
Please wait...

Postitas:
k2oliis

aga suurperede toetust nii suurelt tõsta oli ju ikka Isamaa teema? Kallas oli ikka pigem vastu ja pidid kompromissi leidma, ei?

Olen ka reformi valinud, hiljuti helistati telefoniküsitluse raames mulle ja esimese hooga ütlesin, et valiksin E200 😀 ei teagi, miks nii ütlesin. Aga jah, ei oska praegu kedagi valida. Kui sõjaolukord veel kriitilisemaks läheb, on Kallas okei, muudel juhtudel pigem ei.

+23
-11
Please wait...

Postitas:
legeq

Eesti200 tõmbas omale praegu korralikult vee peale ja tegid parimat  valimisreklaami Reformile, kui Reform ise ilmselt suudaks. Plaanisin neid valida aga EKREt küll ei soovi näha valitsuses, seega jääb ära.

+26
-6
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
angie

Olen siiani valinud reformi, nüüd peamine eesmärk, et nemad taas võimule ei saaks. See oleks kindel Eesti häving.

+25
-23
Please wait...
Postitas:
monic77

Eesti200 võttis Lutsari peibutuspardiks.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Musil

Jah, valin esimest korda Reformi. Ekre on õudukas, samuti keskerakond.

+33
-24
Please wait...
Postitas:
Simone2

Reform oli vastu jah sellisel kujul suurperede toetusele. Olen nende vastuargumentidega vägagi nõus. Mulle on jätnud Reform vähemalt finantsalal usaldusväärse ja vastutustundliku mulje. Kallas on muidugi väga särav ka välispoliitikas olnud, mis on julgeoleku seisukohast meie jaoks oluline.

Isamaa on oma aktsiad minu jaoks maha mänginud. Ekret ja Keskerakonda ei valiks iialgi. Ehk hetkel pigem Reform (või Eesti200).

+38
-21
Please wait...

Postitas:
taivopalm

Eesti200 võttis Lutsari peibutuspardiks.

Lutsar just kõige vingem peibutuspart ei ole:) Kui tegu on selle koroonatädiga. Tema võks jääda oma meditsiiniteemade juurde, mitte ronima poliitikasse.

+14
-8
Please wait...
Postitas:
FeedMe

Kui sõjaolukord veel kriitilisemaks läheb, on Kallas okei, muudel juhtudel pigem ei.

Kuidas Kallas sõjaolukorras okei on?

Sarkastilise muigega diplomaadid on kuidagi paremad kui inimesed, kes asja tõsiselt võtavad?

+13
-30
Please wait...
Postitas:
k2oliis

Ei, ma ei ütlegi, et ta kõige parem peaminister on. Lihtsalt sõjaolukorraga toimetulek on tal õnnestunud paremini, kui koroonakriisi juhtimine, rahvaga siiras suhtlemine vms.  Olen nõus, et meil on väga-väga palju sümpaatseid spetsialiste, kes sõjaolukorda tõsiselt võtavad, aga tihti nemad ei huvitu poliitiku karjäärist.
Eestis on tõesti palju meeldivaid, tarku, andekaid inimesi. Küsimus oli erakonna valimises ja siin on minu isiklikul hinnangul algmaterjal üsna kehv 🤷‍♀️

+24
-7
Please wait...

Postitas:
ingrin

Ainult EKRE võib veel Eestimaa päästa! Praeguse sõjakuninganna ja Reinsalu hüsteeria, Isamaa peretoetuste laristamine, Reformi kõrge intressiga laenuvõtmine lisaks veel ettevõtete väljasuretamine ja eraisikute vaesumine – kindel põhjaminek.

+18
-49
Please wait...

Postitas:
UunoR

Ainult EKRE võib veel Eestimaa päästa! Praeguse sõjakuninganna ja Reinsalu hüsteeria, Isamaa peretoetuste laristamine, Reformi kõrge intressiga laenuvõtmine lisaks veel ettevõtete väljasuretamine ja eraisikute vaesumine – kindel põhjaminek.

No mida see EKRE siis tegi. Jahmerdas oma abielureferendumiga, mis on täielik pseudoprobleem. Mul jumala kama kaks, kes omavahel abielluvad. Siis on suur Eesti riigi päästmine, kui omasoolised abielluda ei saa. Mis see sinu või minu elus siis paremaks teeb, oskad öelda?

+46
-14
Please wait...

Postitas:
ingrin

Sinu lühinägelikkus ei tee sulle au. Rumalust ei pea vajalikuks pikemalt kommenteerida.

+3
-26
Please wait...

Postitas:
taivopalm

No mida see EKRE siis tegi. Jahmerdas oma abielureferendumiga, mis on täielik pseudoprobleem.

Hea et meenutasid Uuno. Omal ajal oli see vaat et eluküsimus. Nüüd on EKRE võimu juurest eemal umbes 20 kuud ja sellest teemast ei ole ka sama kaua räägitud. Ja midagi ei ole juhtunud!!! Elu läheb endiselt edasi. Oligi pseudoprobleem. Kui EKRE saab valitsusse, hakkab jälle sama jama pihta. Milleks? Lisaks hakkavad tulema avaldused Euroopa Liidust ja NATO-stväljaastumise kohta. Et elame ikka omaette ja otsustame omi asju isekeskis nagu muiste Lehola Lembitu ajal. Ei, minu silmis ei ole EKRE hea valik.

+44
-8
Please wait...

Postitas:
monic77

Seni valisin Reformi, aga ei iial enam. See sarisigijatele raha loopimine oli viimane piisk minu jaoks. Kui kedagi, keda valida, ei teki, jätan valimata.

Valimata jättes annad ju loobumisvõidu

+18
-1
Please wait...

Postitas:
Katza

Tõesti, uutel valimistel, kui Ekret jälle pukki ei taha, on ainus variant valida Reformierakonda. https://minuaeg.com/eesti200-oleme-valmis-koostooks-nii-keskerakonna-kui-ekrega/

Miks keegi sellist kanalit tarbib? Jälle kontekstist välja lõigatud jutt.

https://www.postimees.ee/7352342/kallas-ei-pea-voimalikuks-eesti-200-ja-ekre-koostood-ent-raadiosaates-seda-ei-valistanud

Olen alati Reformi valinud, nüüdsest valin Eesti 200.

Eesti 200 puhul on EKRE-ga koostöö välistatud.

+4
-12
Please wait...

Postitas:
primaka

Eile lugesin, et loodi uus erakond – Parempoolsed.
Nende väitel on praeguseks meil kõik erakonnad vasakpoolsed.
Eks paistab, mis nendega toimuma hakkab.
Hetkel ma veel sellele ei mõtle keda valida, kuid see suurperedele raha külvamine reformikate poolt selleks, et Isamaale järgi anda ning võimule jääda, tõmbas neile minu jaoks kriipsu peale.
Ma ei ole kade, mu lapsed on juba täiskasvanud ja asi pole mitte selles toetuses vaid võimu pärast enda põhimõtetest taganemises. Kõigepealt visati kesk välja võimult, kuna need tahtsid suurperede toetust ja siis jäid selkega ikkagi nõusse lõpuks.

+12
-7
Please wait...

Postitas:
UunoR

Kõigepealt visati kesk välja võimult, kuna need tahtsid suurperede toetust ja siis jäid selkega ikkagi nõusse lõpuks.

See oli tõesti näotu. Lisaks ajasid juurde mingit häma, et leiti kompromiss. Mis kompromiss, kui Isamaa sai kõik, mis ta tahtis selle peretoetuse osas. 24 aastased on nüüd äkitselt “lapsed”, ei ole oluline, kas neil juba endal kolme last ei ole. Aga see mind isegi niivõrd ei huvita kui see elektrijama, mis ta oma eksmehega on kokku keeranud. Mingisugune universaalteenus, mis on kallim kui eelmise aasta keskmine börsihind. Väga tublilt tehtud.

+19
-5
Please wait...

Postitas:
taivopalm

Olen alati Reformi valinud, nüüdsest valin Eesti 200.

Minu jaoks on E200 küsimärk Kristina Kallas. Temas lööb aeg ajalt välja slaavi veri ja ma ei ole 100% kindel tema eestimeelsuses.

+12
-4
Please wait...

Postitas:
amatoor

RE on ainuke valik.

+12
-20
Please wait...
Postitas:
Katza

Minu jaoks on E200 küsimärk Kristina Kallas. Temas lööb aeg ajalt välja slaavi veri ja ma ei ole 100% kindel tema eestimeelsuses.

Laupäeval on uue juhi valimised.

0
-1
Please wait...

Postitas:
linake

Laupäeval on uue juhi valimised

See on teater, igaüks saab aru, et Kallas valitakse tagasi, lihtsalt lisakandidaatidega saab meediakajastust tekitada.

Täpselt samasugune süüdimatu meediatehnoloogia nagu eelmisel korral oli see apartheidireklaam trammipeatuses, lihtsalt mitte tundlikul teemal. Ma olin eelmistel valimistel kindel, et valin E200, aga pärast seda uskumatut küünilisust käsi enam ei tõusnud ja valisin sotse. Seekord ma lootsin, et nad on eelmisest korrast õppinud, aga ikka sama künism, kõik kajastuse nimel.

Ma olen Kristina Kallasega tööalaselt kokku puutunud, ta on aus ja ülitark inimene, teeb praegusele Kallasele pika puuga ära, aga ka mina ei usalda teda 100%. Praegusel Kallasel on lastetuba, mis annab teatud kindluse selle osas, kus tema piirid on. Kristina Kallas on kogu elu elanud tsivilisatsioonide piiril, ennast igal pool natuke võõrana tundes, ja sellised inimesed võivad olla mingites otsustes ettearvamatud. Pluss minu jaoks oli ülihäiriv avastus Kodukäijate saates, et tema mees, kes laste vanuse järgi otsustades on Eestis elanud varsti pea 20 aastat, ei räägi eesti keelt. See on küll inimese isiklik otsus, aga paratamatult annab  pildi perekondlikust väärtusruumist.

+20
-5
Please wait...

Postitas:
starest

Mina mingi hetk ei olnud ka enam Reformierakonna fänn, kuid nüüd kui Euroopas on sõda on hea, et meil on selline valitsus. Väga paljud riigipead on Putini suhtes tagasihoidlikud, helistavad ja üritavad midagi. Saksamaal, Prantsusmaal jne. Samas kui Eesti (ja ka ntks Soome, kus on naispeaminister) on väga resoluutne Putini ja tema sõja suhtes.

Ärge unustage, kuidas EKRE või ekremeelsed on ülistanud Putinit ja pahandanud, kui Putini suhtes on halvasti öeldud. EKRE on ju rääkinud, kuidas me peaks NATOst välja astuma. Milleks? Väike Eesti ei jaksa kunagi end kaitsta, NATO on ainuke võimalus. Praegu on näha, kuidas mitte-NATO riiki okupeerida üritatakse ja Soome piirile hakati ka kohe sõjamasinaid vedama. Kui Ukraina oleks kolme päevaga ära võetud (ilma NATO riikide abita oleks seda ka suure tõenäosusega mingi hetk suudetud) oleks võinud Venemaa vabalt järgmisena Soome tungida ja siis Rootsi. Pole siis ime, et Soome ja Rootsi (keda Helmed eeskujuks enne tõid) hakkasid kibekiirelt NATOsse tahtma.

Ja kui räägitakse hindade tõusust, siis kogu aeg süüdistatakse Kallast jne. Ma ei ütle, et on tehtud kaheldava väärtusega otsuseid, kuid kogu maailmas on praegu energiakriis. Kahjuks pole artiklit vist, mida muudes riikides tehakse, kuidas riik on appi tulnud inimestele. Kogu maailma kriisis (elekter, gaas, kütus) ei ole süüdi ju ometi meie väikese riigi Kaja Kallas.

Lastetoetuste maksmine oli ju minu teada Isamaa ultimaatum. Ähvardage neid mitte valida, et nemad ei loobunud sellest jaburast nõudest. Seda nõudis ka Keskerakond ja minumeelest ka EKRE (aga viimases võin eksida). See ajas ju eelmise valitsuse lõhki. See oleks niikuinii tulnud. Kui Reformierakond ei oleks olnud valitsuses, oleks saanud teised erakonnad oma tahtmise. Ja Reformierakond sai sellest aru ja kui ma jälle ei eksi, siis natuke vähendas neid summasid, aga tegi ära. Mis neil üle jäi? Reformierakond oli ainuke, kes sellele vastu seisis koos spetsialistidega. Aga nüüd neid selle eest mitte valida on ju jabur?

Ma ise lootsin ka Eesti200 tulevikus valida, tundusid nii paljulubavad, aga nüüd enam mitte. Enam ei sümpatiseeri 🙂

+20
-10
Please wait...
Postitas:
UunoR

Ja Reformierakond sai sellest aru ja kui ma jälle ei eksi, siis natuke vähendas neid summasid, aga tegi ära. Mis neil üle jäi?

Vähendas esimese ja teise lapse arvelt, aga mitte kolmanda. Kolmas saab kõik planeeritu täies mahus, aga esimese ja teise lapse toetus kukkus planeeritud sajalt eurolt 80 euro peale. Jälle hästi tehtud, peaks ütlema.

+9
-3
Please wait...

Postitas:
Katza

See on teater, igaüks saab aru, et Kallas valitakse tagasi, lihtsalt lisakandidaatidega saab meediakajastust tekitada.

Miks sa nii arvad? Arvad, et 900+ liiget soovivad teda? Valesti arvad siis.

+1
-2
Please wait...

Postitas:
linake

Miks sa nii arvad?

Sest vastaskandidaadid ei ole samast kaalukategooriast. Kui oleks Kaljulaid või Perling suudetud endale meelitada, oleks teine jutt.

+2
-3
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 98 )