Esileht Imetamine valus imetamine 7 kuuselt

Näitan 3 postitust - vahemik 1 kuni 3 (kokku 3 )

Teema: valus imetamine 7 kuuselt

Postitas:
Kägu

tere
Siis kui laps oli umbes 4 kuune tekkis mul piimajuha ummistus villi tõttu. Beebi imetamine oli aeg-ajalt valulik ning järsku tekkis nibu peale vill, mis katki tehes ummistas juha.(beebi likvideeris ummistuse) Vahepeal oli korras kõik aga siis jälle sama asi, et umbes ja juba valus. Nüüd laps juba varsti 8 kuune ja imetamine sealt samast ikka väga valus. Ei ole ummistust ja juhast piima tuleb aga selles kohas on nagu nibu valge ja terve aeg kui laps imeb on väga valus.
Mida teha, et ei oleks valus?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma veel nii kaugel selle imetamisega pole (2 kuud ainult), aga vahepeal ka juhtub sedasi. Sellel võib midagi pistmist olla vereringega – vasospasm… Ehk siis võid proovida nibusid soojendada (ja üldse peaks neid pigem soojas hoidma), oliiviõliga määrida. See siis selline akuutne lahendus…

Pikemaajaliselt on kaks varianti välja pakkuda: konsulteeri arstiga ja vaata, kas selle vastu on mõnda ravimit või ehk on selle põhjuseks mõni autoimmuunprobleem/diabeet… Või muuda dieeti (elimineeri oma menüüst kõik kiired süsivesikud, gluteen, laktoos) ja vaata, kas läheb paremaks.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas imetamisvõte on õige?

Mul oli ka pikalt imetamine vaevaline ja siiani üks on veidi hell. Mul oli imetamisvõte õige (käisin 2 korda imetamisnõustaja juures), mul on vasospasm (nibu muudab värve-valve ja lilla) ja seda väga ravida ei saa. Aja jooksul on valutumaks läinud. Ainult, et beebi vahepeal on hakanud mind hammustama (2 alumist hammast tal väljas ja mul nibude peal hambajäljed..)

Kui on vasospasm, siis saab leevendada sooja kompressiga ja ma muretsesin endale talveks villased rinnakaitsmed. Imetamisnõustaja soovitas veel magneesiumi tablette (ma ei saanud seda kasutada, kuna see tegi minu titel kõhu lahti) ja ka mingi ultraheli ravi, mida ma ei proovinud ära.
Võid imetamisnõustajalt üle küsida, mida veel saad teha. Ta rääkis mulle veel mingitest vitamiinidest, aga mul on kahjuks meelest läinud.

Teine võimalus et on seen?

0
0
Please wait...

Näitan 3 postitust - vahemik 1 kuni 3 (kokku 3 )

Esileht Imetamine valus imetamine 7 kuuselt