Mul on näos üks arm, mis mind väga häirib. Ei ole küll suur, kuid asub keset nägu ja seega paistab hästi välja. Käisin plastikakirurgile näitamas, kes soovitas armi väljalõikamist, et siis saab hakata seda värsket armi ravima ja naha korda.
Kas keegi siit foorumist on selle protseduuri läbinud ja kuidas tulemus jäi? Kas sai naha täiesti armivabaks, või tuli vana armi asemele lihtsalt uue kujuga arm?
0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 07.08 13:52; 07.08 17:20;
Postitas:
Kägu
07.08.2019 14:18
Mina olen lasknud koleda armi välja lõigata. Armivabaks ei saa sa kunagi. Aga minu oma jäi esteetilisem.
Kas sai naha täiesti armivabaks, või tuli vana armi asemele lihtsalt uue kujuga arm?
Mõtle ikka loogiliselt, kuidas saab täiesti armivabaks nahka saada, kui seda on lõigatud. Armid võivad olla lihtsalt vähemärgatavad, aga igale poole, kust on lõigatud, jääb siiski arm.
+1
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
07.08.2019 17:20
Arst ütles, et peale armi välja lõikamist tuleb teha veel laserravi, et see uus arm kaoks ja tema jutust jäi küll mulje, et sedasi saab armist täiesti lahti, või siis jääb imepeenike kriips.
Aga teema tegin lootuses, et äkki siin on keegi, kes omal nahal seda protseduuri proovinud ja saab reaalset kogemust jagada, kuidas pärast tulemus jäi.
0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 07.08 13:52; 07.08 17:20;
Postitas:
Kägu
07.08.2019 19:21
Sõltub armi suurusest, ulatusest ja veel paljust muustki. Minul kõrvadelt eemaldati keloidsed armid ja praegu pole midagi märgata.