Asjal
Tundub mõistlik jah, saata kodust ära pmst imik, kellel on tugev lähedusevajadus. Lisaks veel uue lapse majjatulek – muidugi visake vana välja! Puhas jonn ju!
Mul on ka kaks esimest 11-kuuse vanusevahega ja mees oli pikad päevad tööl. Aga selle peale poleks küll tulnud, et laps kodunt minema saata…
Sa oled tubli, minu elukaaslane ilmselt mitte nii tubli, seega otsime lahendust, eriti praegu 3p peale keisrit.
Hmmm. Mul kolm last keisriga, alates synnist toimetasin nendega ise. Mis see keiser nii hull on, pole ju mainimist väärtki. Valulikkus on esimene päev-kaks.
Kusjuures linnanaine olen, mugavusega harjunud ja fyysilisest tööst ei taha kuuldagi.
Teie pooleteiseaastane karjub ja jonnib, kuna ta ei saa tähelepanu. Te lähete ta juurest kaugemale, saadate ta eemale, tants käib tite ymber. Lapse kuuks ajaks ära saatmine ainult võimendab probleemi. Kui nii väikese vahega lapsed saada, siis tuleb ikkagi mõlemaga hakkama saada ja eriti just suuremale tähelepanu pöörata. Titt ju niikuinii esialgu vaid sööb ja magab.
Aga asjast. Meil on lapsehoidja, kes elab meil lastega, kui me mehega reisidel, kuhu lapsi kaasa ei võta. Sa ei saa arvestada ainult töötasu. Ta ju käib poes syya ostmas, kokkab, koristab kodu, käib lastega erinevates arendavates kohtades või rannas ja kohvikutes. Auto kütus, mis tal selleks kulub. Kõik ju maksab.
Yhesõnaga, meil on kujunenud enam vähem 70 eurot ôöpäev töötasuks pluss kõik arved eraldi lisaks tasume. Kahe nädala eest tuleb töötasuna 1000.-, seega kuu eest 2000.-. Terve kuu eeldada, et lapse söögid, joogid, auto kütus, muuseumid ja kohvikud ja veel inimese töötasu kõik kokku 1000.-, on ikka meelevaldselt väike summa. Ta ju vastutab teie lapse eest 24/7!
Kui nööri kõbusaid vanaemasid pole, siis lapsehoidjateenus ongi kallis. Sellega peaks arvestama enne laste saamist.
Aga no eraldi teema on see, et kuidas kodus olev ema ei saa v ei oska saada hakkama kahe väikelapsega??? Ulme hädine naine.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 8 korda. Täpsemalt 24.06 01:46; 27.06 02:16; 04.07 02:32; 04.07 02:45; 04.07 03:07; 17.07 01:20; 23.07 02:15; 27.09 03:06;