Kõike pole läbi lugenud, aga Ardile tahaks küll öelda, et see lasteaed oli võib-olla hea mõte. Samas teades sind siitsamast perekoolist, on selge, et kohusetunne on sul keskmisest suurem, ja töökas ning hakkamasaaja oled sa ka. Kuid häda on ülimas pragmatismis, millele lisandub metsik, suurte nõudmistega seksivajadus.
Vanem laps jalust ära saata, kui sünnib uus, on suur viga! Ennustan selle lapsega probleeme, kui suuremaks saab, sest turvatunne on tal juba praegu kadunud. Sinu meesterahva süda ilmselt ei hooma, milles puudujääk seisneb, aga su järjekordsel naisel võiks endal süda sees olla, et niisugust “abi” ei paluks. Sa teed, mis naine tahab, ehk otsid kohta, kuhu vanem laps eest ära saata.
Kõik naised saavad hakkama, kui teine laps sünnib. Sinu oma võiks ka saada. Keiser või mitte keiser – hakkama tuleb saada. Kui jaksab last lasteaeda vedada, siis on ilmselt juba suhteliselt terve.
Vanem laps peaks saama kodus uuest õest-vennast rõõmu tunda ja temaga mängida, et pere kokku kasvaks. Jah, ma tean, et Ardi on orienteerunud kvantiteedi peale, ei mõista ei naise ega lapse hinge ega tunne suurt kellelegi kaasa, aga naine paistab samasugune olevat. See on kurb.
Õnneks on Ardil, nagu ma ütlesin, väga suur kohusetunne, mis ei luba tal vähemalt lapsi hooletusse jätta, lisaks on Ardi aldis naisegi nõudmisi täitma. Nii et oma peremehekohustusi Ardi täidab. Abikaasa- ja isakohustused on juba kõrgem tase, mida ilmselt ta ei saavutagi.
Mina sind, Ardi, erinevalt paljudest kägudest, ei peksa ega mõista hukka, paljalt sellepärast, et kõik seda teevad, või et tahaks lihtsalt kedagi tümitada. Soovitan lihtsalt, et löö naisele kord majja ja ära lase tal vanemat last solgutada. Ise käid sa tööl, arusaadav, et sa ei saa kogu aeg juures olla, aga naine tulgu toime, nagu me kõik oleme toime tulnud ja tuleme ka edaspidi.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 05.10 10:51; 05.10 19:00;