Mina ei näe seaduserikkumist, miks ei võiks seda avaldust esitada ja aktsepteerida.
Tulumaksuva summat arvestatakse aasta ulatuses. Kui aasta jooksul muutub väljamakse tegija, siis ta ei tea, mis summas enne teda või peale teda inimene tulu on saanud, ega millal inimene kavatseb töölt lahkuda. Ja tal pole ka õigust inimeselt ära võtta tulumaksuvabastust, kui inimene leiab, et tal on selleks õigus.
Kui näiteks pool aastat olla kodus, ja poole aasta pealt minna tööle 2100 bruto peale, siis inimesel on õigus maksimaalsele maksuvabastusele, mis sest et tööl käidud kuude ajal teenib ta hästi.
Kui tehakse valearvestus, siis on selleks olemas tuludeklaratsioon kord aastas, kus valearvestused korrigeeritakse.
Mina töötan pangas ja pank, finantsasutus, lubab mul kasutada maksuvaba tulu, kuigi teenin samuti üle 2100. See on minu isiklik probleem mitte tööandja oma, kui teen kusagil valearvestuse ja pärast tagasi pean maksma. Seaduses on ette nähtud tingimused, mille korral on iga sissetulekuga füüsilisel isikul õigus kuni 6000 eurot aastas saada maksuvabalt.
Küsi Sotsiaalkindlustusametist järele, see on huvitav küsimus.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 15.01 09:08; 15.01 11:35;