Esileht Lapse ootamine Vanker välismaalt

Näitan 5 postitust - vahemik 1 kuni 5 (kokku 5 )

Teema: Vanker välismaalt

Postitas:
Kägu

Tere,
tahaks vankri tellida saksamaalt, kas on veel mõni hea netipood, kuhu võiks piiluda, peale mytoys ja babyartikel? 🙂 Otsin abc design vankrit, kui mõni inglismaa leht seda müüb siis võib ka seda soovitada 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Abc vankri kohta ei tea. Pole minu maitse
Aga olen korduvalt tellinud inglimaalt nii vankreid, turvatoole/hälle jne.
Hiljuti sai neid soodukaga priami komplekte tellida mitu laari:)
Ise tellin nendest kus ei vajaks eshopwedropi, sest juba 1 kurb kogemus nendega.
Aga neid lehti on hulgim jah.
Uberkids
Naturalbabyshower
Pramworld jnejne

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Babymarkt.de. Ma elan Saksamaal ja ostsin sealt ABC Designi Turbo 4S. Babymarkti hinnad on suts soodsamad kui mujal. ABC kohta mul paraku häid sõnu ei ole, sakslased ütleksid Fehlkauf… Vbl need mudelid, millel on ees topeltrattad, on paremad, minu oma osutus, vabandage, krdi s**anikerdiseks. Eestis pole sellega midagi teha, ausalt. Tallinna tänavad nt, unusta ära. Saksamaal on teed heas seisukorras, meie kandis tuleb õhuke lumekord maha u 3x talve jooksul ja ikkagi jäin ma iga äätekivi taha kinni ja selle vähese lumega toksisin iga 2 m järel rattaid, sest need korjasid lumekorba alla ja ei veerenud enam. Ja kui sul peaks olema vaja seda kobakat trepist tassida, siis arvesta, et üksinda ei saa kuhugi. Ma olin konkreetselt titega toas kinni, sest mul oli see pann vanker. Õudukas. Samas, siin on seda tänavatel palju näha, ju siis enamus hoiab trepikojas, meil ei mahtunud.
Palun, siin on vist Eestis tehtud video sellest jubedikust lumes. https://m.youtube.com/watch?v=eVlZsxDUyNg
Oleks ma seda enne näinud…
Muidu välimus on ju ilus ja tuule ja külma eest varjab hästi, aga jah… iial enam ei ostaks.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Olen ise korduvalt tellinud kidsroom.de lehelt. Teenindus kõik tip-top, DHL-iga kohale (transport oli miski 25€), suur valik, palju soodustusi. Soovitan.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Välismaalt tellides vaata ka, kuidas garantiiremondiga on. Mõnes kohas on asjaajamine suht keerukas (tuleb katkine käru uuesti tagasi saata jne).

0
0
Please wait...

Näitan 5 postitust - vahemik 1 kuni 5 (kokku 5 )

Esileht Lapse ootamine Vanker välismaalt

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.