Kui rääkida hetkel Eestis näidatavatest osadest, siis on mitu asja, mis on liiga ebausutavalt esitletud.
Esiteks, Douglas on küll väga nutikas ja armas poiss. Hästi aus ja vahetu. Kuid ma ei usu ilmaski, et algklassideealine poiss, kes usub veel jõuluvana (“jõuluvana suudles vanaema!”), orienteerub nii hästi täiskasvanud inimeste armusuhtemaailmas. Olgu, oskas pildi kokku panna, et see häälsõnum pole õige asi. Aga et ta kohe teadis, miks see oli tehtud, mis eesmärgil. Mis toimub Ridge-Brooke-Taylori kolmnurgas… No ei usu! Päriselus ei ablaks ükski sellises vanuses laps neid asju läbi.
Teine asi. Ridget on esitletud ikka kui heade kommetega härrasmeest. Olgu, võib armuda teise, võib lõpetada vana suhte. Aga, et üks härrasmees lõpetab ühe päeva jooksul abielu ning juba samal päeval kosib teist naist… No nii palju viisakust võiks ju ometigi kõikide osapoolte ja oma lähedaste suhtes olla, et jätta kahe suhte vahele väike hingetõmbeaeg ja lihtsalt vaikne käimisperiood. Ei pea ju samal päeval teise ees põlvele laskuma.
Kolmas asi, mis seal sarjas läbi kumab, on topeltmoraal. Kui Logan Deaconiga kogemata purjuspäi suudles, siis oli see nii andestamatu tegu, et kogu seltskond pidas Brooki peale klaperjahti. Abielu rippus juuksekarva otsas. Samas, kui mõni aeg tagasi Ridge purjuspäi Shaunaga suudles, ilmselt ka seksis ja koguni abiellus, siis ei tulnud see isegi mitte kõneks rohkem, kui et “paberite probleem” lahendati juristiga vaikselt ära. Mingisugust mainekahju see mehele lähedaste silmis ei teinud. Ja Brooke ise oli ka nõus, et kõik on kõige paremas korras. Samal ajal, kui tema pidi oma tühipaljast suudlust tervele seltskonnale põhjendama ja kõigilt vabandust paluma.
Mu arust on see nii seksistlik!
Küsimus on ka Taylori kohta. Kas ma olen ainus, kellele see tema katkematu nihelemine, keha väänutamine, küürutamine, seljasolevate riiete venitamine, grimasside tegemine jne tundub imelik? Mida aeg edasi, seda veidram. Ja kuidagi väsitav vaatamine. Muidu ju väga kena naine. Kas see on miski näitleja ebakindluse teema või püüab ta sedasi kuidagi armas ja vallatu olla?