Kui hallituse vastu on allergia, siis allergiaravimid aitavad ka selle puhul. Kui esineb sellist hallitust, mille eosed on mürgised, siis ei peagi allergilist reaktsiooni olema, et hallitus saaks tervist kahjustada.
Vannituba võib uurida küll. Kas on mingeid õõnsusi või luuke, kust sisse vaadata? Need kontrolli kindlasti üle.
Kui oled allergik nagunii, siis võib allergia olla ka millegi muu vastu. Kas on kodus midagi uut, mille vastu on allergia või on millegi seni mitte-allergeense vastu allergia tekkinud. Oled soetanud uut mööblit või tekstiile? Kasutad uusi majapidamisvahendeid? Kasutad uusi kehahooldus- või meigitarbeid?
Ega kodus närilisi pole? Nende vastu tekib umbes kolmandikul inimestest varem või hiljem allergia. Mina olen näiteks selgeks saanud, et minu müstiline suvalisel ajal aastast tekkiv allergia on sageli just majja pressinud hiirest. Maja on vana ja kuigi renoveeritud, siis kuidagi nad aega-ajalt tee tuppa siiski leiavad. Sel aastal õnnestus leida üks pisitilluke ava sisseehitatud kapi ja seina vahel, kust nad ilmselt aastaid salaja on sees käinud. See sai korralikult suletud ja nüüd on kohe palju harvem allergianähtusid.