Head Perekooli külastajad!

Perekool on Eesti esimene pereportaal. Ehkki viimastel aastatel on loodud uusi kaasaegseid suhtlus- ja infokanaleid, on Perekoolil jätkunud pikaajalisi ja aktiivseid külastajaid - oleme selle üle rõõmsad ja tänulikud.
1. juunil 2024. aastal lõpetab Perekooli foorum oma tegevuse. Hoolimata me püüdlustest hoida Perekooli heatahtliku ja toetava keskkonnana, võivad ka üksikud sobimatud postitused teha palju kurja, kahjustades asjaosaliste enesetunnet ja suhteid.
Jätkame Perekooli lehel igakuiselt uute artiklite ja taskuhäälingu osade avaldamist. Olete südamest oodatud ammutama kaasaegseid tõenduspõhiseid teadmisi naise ja lapse tervise, pere ja suhete teemadel.

Foorumihuvilistel on üks võimalus edaspidiseks suhtluseks näiteks äsja loodud Elufoorumis: elufoorum.com

Sisukate kohtumisteni Perekooli lehel.
Eesti Ämmaemandate Ühing

Esileht Kodunurk Värske kringli säilitamine – kas sügavkülmas?

Näitan 13 postitust - vahemik 1 kuni 13 (kokku 13 )

Teema: Värske kringli säilitamine – kas sügavkülmas?

Postitas:

Tere targad perenaised,

tellisin kohvikust soojad ja imelised juustu-singi kringli ning tumeda ¨okolaadi kringli, kuid oodatud külalised ei saanudki täna tulla. Kuidas soovitate täiesti värskeid kringleid säilitada, kas oleks mõistlik need otse sügavkülma panna? Kui need paar päevagi nii säiliksid, et kohe ära ei kuivaks, oleks abiks.

Ärasöömist palun mitte soovitada, maadlen niigi kaaluga 🙂

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 24.01 17:52; 26.01 22:28;
To report this post you need to login first.
Postitas:

paariks päevaks pole mõtet sygavasse panna. pigem niisama jahedasse kiletatult. enne söömist lased siis ahjust läbi.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

[small]katariina333 kirjutas:[/small]
[tsitaat]paariks päevaks pole mõtet sygavasse panna. pigem niisama jahedasse kiletatult. enne söömist lased siis ahjust läbi.[/tsitaat]
Hmmmm… Kui see magus kringel on kaetud ¨okolaadivaabaga, siis ma kujutan ette (õigemini – EI TAHA ette kujutada), milline ta näeb välja pärast KILE ALL seismist ja UUESTI ülessoojendamist… Isiklikult sellist kringlit külalistele küll ei tihkaks pakkuda… ise ka ei taha eriti süüa.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Kuivavad ikka. Minu meelest oleks ainus variant sügavkülmutada, samas ¨okolaadikringel kaotab oma esialgsest võlust nagunii palju. Niisama kile all saab kringlist juba ööpäevaga maitsetu sai täidisetükkidega.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Mõtetu tegevus. Vii tööjuurde ja rõõmusta siis töökaaslasi sellega.
Mingit kylmutatud, sulatatud ja siis soojendatud kringlit hakata kellegile pakkuma, brrr.

Kui mina olen lubanud kellegile kylla minna ja viimasle hetkel alt ära hüppan siis viin järgmine kord ise külakosti mitte ei oota, et mulle pakutaks midagi.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

midagi head sellest nipitamisest ei tule ja külalistekõlbulikkust ammugi mitte.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Mina olen lihapirukaid sügavkülmutanud. Tegin ükskord liiga palju ja panin osad sügavkülma. Mõni nädal hiljem panin külmast otse ahju ja maitsesid väga hästi. Julgeksin pakkuda küll külalistele. Sama teeksin ka soolase kringliga. Magusa kohta kahjuks öelda ei oska. Pigem vist sügavkülmutaksin, kui hoiaksin paar päeva niisama. Samas poestritslid ja kringlid on 2-4 päevase säilimisajaga.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

olen korduvalt sügavkülmutanud hea maitsega kringleid. Pole ülassulades häda mitte midagist.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Kohe sügavkülma ja selle päeva hommikul, mil külalised tulemas, võtad välja. Ja on nagu värske! Ei pea tingimata soojaks laskma, aga võib muidugi.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Shokolaadivaabaga ei juhtu kile all mitte midagi (igasugune pruun kate kringlil pole muidugi shokolaadivaap) [small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat] [small]katariina333 kirjutas:[/small]

Hmmmm… Kui see magus kringel on kaetud ¨okolaadivaabaga, siis ma kujutan ette (õigemini – EI TAHA ette kujutada), milline ta näeb välja pärast KILE ALL seismist ja UUESTI ülessoojendamist… Isiklikult sellist kringlit külalistele küll ei tihkaks pakkuda… ise ka ei taha eriti süüa.[/tsitaat]

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Tellisin mehe sünnipäevaks kringli ja külalised tõid ka, ehk siis kõike seda liiga palju. Ühe kringli, ¨okolaadivaabaga ja keedutaignaga panin tükkidena sügavkülma. Paar nädalat hiljem võtsin otse sügavkülmast ja soojendasin mikrolaineahjus. Tulemus oli suureks üllatuseks väga hea!

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Tänan vastuste eest ja annan siis ka tagasisidet: panin kringlid kohe sügavkülma (teisipäeva õhtul) ning täna, neljap, võtsin sealt välja. Prooviks tegin ahjus soojaks tüki juustukringlit ning see maitses tõesti ülihea. ¦okolaadikringlit ei hakanud enam proovimagi, eks see sulab toasoojusel üles ning on kindlasti ka hea. Viisin need sõbranna suurele perele, läksid hästi kaubaks.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 24.01 17:52; 26.01 22:28;
To report this post you need to login first.
Postitas:

Ei pea mikrokas sulatama ega soendama, sulab ise kiirelt ja on vägagi pehme.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Näitan 13 postitust - vahemik 1 kuni 13 (kokku 13 )


Esileht Kodunurk Värske kringli säilitamine – kas sügavkülmas?

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.