Mul on 10-päevane beebi, kellele pidin haiglas hakkama rpa lisaks pakkuma, sest beebi kaalulangus oli piiripealne ja mul ei olnud piisavalt piima. Kuna haiglast koju saamise päeval ei saanud laps ikka veel rinnast piisavalt piima, siis olen lisa andnud talle ka kodus. Toidan teda iga 3 h tagant kõigepealt rinnast, siis annan pudelist lisa ja siis pumpan ka veel. Kõik see võtab kokku umbes 1-1,5h. Beebi on rinnal pigem unine ja teda peab palju motiveerima, et ta sööks. Vahepeal kaalun ka beebit enne ja pärast toitmist. Ta saab ühe söögikorraga umbes 20-30 g. Pumbates saan umbes 30-50 ml lisaks. Proovsin ka nibukaitsmega toitmist, aga toidukogus sellest ei suurenenud. Mulle tunduvad need kogused väiksed.
Kellel veel sarnane imetamise kogemus on, kas on võimalik beebi ainult rinnast sööma saada ja kaua sellega minna vōiks? Mõnel päeval olen väga motiveeritud ja postiivne aga täna nt tunnen ennast nii läbikukkununa ja lootusetult ja tahaks teiste inimeste kogemustest lohutust otsida. Esmaspäeval lähen ka imetamisnōustaja juurde. Varasemalt pole kahe eelmise lapsega imetamisega probleeme olnud.
Aitäh kõigile, kes oma kogemust jagavad. 🙏