Kaua ta muidu magab, kui sa ei äirata? Kui 3-4 tundi, siis see on okei. Võid igaks juhuks ka kaalu rentida, et vaadata beebi kaalu enne söömist ja pärast, ning siis saad järeldused sellest teha kas piisav kogus piima või mitte.
Kas olete esimeses kontrollis peale haiglat ära käinud? Kuidas kaal võrreldes algkaaluga on?
Kui ikka kahtled, siis pane arstile varem aeg kirja kui järgmine 1-kuu kontroll peale esimest külastust arsti juurde.
Hetkel on nii, et kui ma kaalusin teda kui ta oli 5 päevane oli ta 50grammi juurde võtnud. Praegu ei ole rohkem kaalunud, kuna ei ole võimalust olnud. Esimene kontroll on 24.september.
Uurin seda beebikaalu rentimise varianti! Hetkel on küll asi paremuse poole läinud, kuid ta ei ärka siiski ise ülesse.
Ma ei ole julgenud tal magada kaua. Proovin praegu teha nii, et äratan teda, kui on maganud 2h, siis toitmise ja äratamisega läheb aega 1h ja siis saan ta uuesti magama ning äratan uuesti kui on 2h maganud. Öösel lasen teha 3-4h une ning olen äratanud ainult korra.
Põhiline küsimus mul ongi veel, et kas ma peaks jätkama tema pidevat äratamist, või siiski kuulama kuidas tema ise ärkaks? Kardan, et ta magab nii sügavalt, et ei tõusegi (kas see on muidu võimalik?). Olen püüdnud uurida ka imetamistnõustaja käest, kuid vastuseks tuli, et ta peab sööma ööpäevas 8-12 korda. Rohkemat nad ei vastanud…olen nagu veidi nõutu siiani.
Oeh.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt 20.09 08:46; 20.09 09:17; 21.09 20:24; 15.10 09:19;