RE: Vastsündinule b-hepatiidi süst – teha või mitte?
Shira- kiidusõnad 🙂 väga ilus põhjendus, 2,3kg ei ole 5kg ja kindlasti ei talu kunstlikke aineid samaväärselt.
Keegi tark siin võttis sõna läkaköha vaktsiini kohapealt, et need kes pole vaktsiini saanud, põevad läkaköha pidevalt läbi. Ei ütleks, et see nii on – tean nii mitut juhtumit (tuttavate laste näol) ja ühega ka konkreetne näide: lapsel iga talvine probleem köha, läkaköha, köhib, läheb näost siniseks, hing jääb kinni jne. Lapsevanemad paanikas pöördusid arsti poole, öeldi et nemad ei tea, mis see on, ja läkaköha kohe kindlasti ei saa olla, sest laps vaktsineeritud, aga kirjutati välja antibiootikume läkaköha raviks? Kallis meditsiinitudeng äkki seletad?
Tuulerõuge vaktsiini saanud lapsed aga võivad tuulerõugeid rohkem kui 1 kord läbi põdeda, neil ei teki sellist immuunsust nagu neil, kes pole vaktsineeritud. See muideks ka ära tõestatud!
Täna tehakse beebidele ka selliseid vaktsiine, mis enne vaktsineerimist olid välja suremas, st haigestumisi oli imevähe(vaktsineerimisega aga need levivad taas).
Need kes tahavad vaktsineerigu, need kes ei taha, neile paluks jätta oma arvamus.
Perearstiks julgeks soovitada Signe Alliksoo´d. Aktsepteerib sinu keeldumise soovi, ei suru midagi peale – piisab ühest keeldumisest ja ei pea pidama hullumeelseid veenmisvestluseid.
Ise olen arvamusel, kuna ennast ma ei plaani vaktsineerida, siis ei tee seda ma ka oma lapsele (kui tahaks teha, peaksin enne katsejänes olema – et teada, kuidas asi tegelikult mõjub).
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt 13.01 10:28; 16.01 15:51; 16.01 15:54; 16.01 16:02; 16.01 16:05;