Mul algas täna 10.nädal. Üleeile käisime Šoisi juures tasulises ultrahelis. Saime 3d/4d aparaadiga oma beebit imetleda ja kindlustunde, et beebi areneb kenasti ja vastab oma mõõtmetelt tâpselt nädalatele. Pikkus oli peaaegu 3 cm (2.95), südamerütm 173.
Enesetunne on viimastel päevadel kehvem kui varem. Mul üldse algas tugevam iiveldus alles 8. nädalal. Ja enamasti on see õhtuti ja öösiti. Vahepeal on ka mõni täiesti tavaline iiveldusvaba päev ja siis jälle mitu iiveldusega päeva järjest. Eile ja täna on iiveldanud ka juba päeval, ei teagi, kas see on kuumast ilmast või lihtsalt süveneb see iiveldus iga nädalaga.
Päikese käes üldse olla ei kannata, eelistan olla jahedas toas. Jaksu kah eriti midagi teha pole. Paljud toidud on vastumeelsed ja see võib iga päev olla täiesti erinev, mis maitseb, mis mitte.
Kuklavoldi ultraheli on 1. augustil, järgmisel nädalal pean vere ja uriinianalüüsid andma.
Hmm, huvitav… Meie haiglas tundus ka korralik UH aparaat olevat, ometi ei õnnestunud arstil 3D pilti üldse saada, kuna emakas pidi nii sügaval vaagnas olema. Vabandas veel, et UH tegemise kestel peab suruma alakõhule, et tekitab mulle ebamugavust. Arst tundus kompetentne olevat küll. Nädalaid 11+4.
Kas siis ikka aparaat kehv või mingi eripära minul hoopis…?