Alustan veebruaribeebide teemaga. Esimesed triibud sain 05.06 ning päevade järgi peaks tähtaeg olema 12.veebruar
Peale esimest testi olen paari päeva jooksul nüüd veel mitmeid teste teinud, sest väga ei jõua kohale, et tegelikult ka rase 😀 Õnnestus esimese tsükliga ja ise ka ei suuda seda uskuda, ei arvanud, et nii kiirelt juhtub. Tulemas teine laps, esimene laps hetkel 4,5a
Sümptomeid väga pole, välja arvatud, et tunnen kuidas emakas tuikab juba nädala jagu.
S. 4+2
+3
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
07.06.2023 23:36
Hei!
Mina sain täna triibud. Olen samuti ehmunud . Kohe esimese korraga õnnestus .😊 minul tähtajaks 20 veebruar . Ehk siis rasedus ikka väga , väga varajane hetkel . Sümptomeid veel pole. Täitsa tavaline olla . Loodan väga , et kõik läheb hästi .
Vaarikas
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
10.06.2023 06:39
Tere!
Liitun ka teiega. Sain täna hommikul triibud. Pisut juba kahtlustasin enne, kuna mõned lõhnad hakkasid vastu, mis muidu meeldisid ja pissilkäimjne muutus päevapealt kuidagi tihedamaks, isegi öösiti käin, mida ma ei tee kunagi! Aga hetkel tundub ikka kuidagi uskumatu see positiivne test ja käin vahepeal vaatamas ega triibud sellelt kadunud pole 😂 kodus 2 poissi ootamas – 9 ja 11. Panustame siis nüüd pesamunast õekesele.
B.
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
13.06.2023 09:01
Tere, liitun ka veebruaribeebidega 😊 minu talvebeebi tähtaeg peaks tulema 15.02.
Ämmaemanda juurde veel pole aega pannud. Ilmselt see jääb juulikuusse. Pole mõtet liiga vara tormata sinna.
Mustikas 4+5
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
13.06.2023 15:13
Hei. Täna 17päeva positiivsest ov testist ja testil selline õrn triip. Päevade järgi peaks olema 5+0 nädalat aga testi vaadates siis suurt lootust ei ole vist.
Hei. Täna 17päeva positiivsest ov testist ja testil selline õrn triip. Päevade järgi peaks olema 5+0 nädalat aga testi vaadates siis suurt lootust ei ole vist.
Õrn triip ju täitsa olemas. Tee homme hommikul uus test. 🙂
kui enda esimese imeõrna triibu sain, siis see polnud põhimõtteliselt silmale tuvastatavgi ja arvasin, et kujutan lihtsalt ette. Ostsin õhtul teise firma testi ja oli juba selge triip olemas.
kui enda esimese imeõrna triibu sain, siis see polnud põhimõtteliselt silmale tuvastatavgi ja arvasin, et kujutan lihtsalt ette. Ostsin õhtul teise firma testi ja oli juba selge triip olemas.
Täna hommikune test täpselt samasuguse õrna triibuga. Iiveldus ja krabid kõhus alles aga ei ole usku et kõik hästi läheb 🙁
Täna hommikune test täpselt samasuguse õrna triibuga. Iiveldus ja krabid kõhus alles aga ei ole usku et kõik hästi läheb 🙁
Teistele ilusat ootusaega
Sipsik89
Miks veretestile ei lähe siis?
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
14.06.2023 14:50
Ma tulen ka kampa. Käisin täna oma raviarstil ja nägin, et pisike süda väreleb.
Minul tulemas IVF laps, tänase seisuga 6+5.
Günekoloogi aeg mul juuni lõpus, siis võtan ära arvele.
Jube uni on, ja kõhtu ei tohi tühjaks lasta, muidu hakkab imelik / halb. Aga otseselt hommikuiiveldus ei kiusa (veel?).
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
16.06.2023 17:34
Tere!
Sain ka mina täna 3le testile triibud. Ma ausalt öeldes ei teadnud,et ma rase olen. Nimelt kasutasin seda Flo app’i ja see oli nii kahtlane. Hakkasid päevad, panin kirja… siis näitas,et ov 3n pärast ja peale seda päevad 2n pärast. Samas tegin neid kalleid digitaalseid ov teste ja sain 10+p high tulemuse mitte aga peak…
Seega läksin närvi ja kustutasin selle app’i üldse ära. Jäin ootama päevi…. Siiani ootasin, samas tegin neid odavaid ribateste mis andsid tugeva negatiivse. Täna siis hommikul mõtlesin,et teen need kallid digitestid ja sain kolmele positiivse. Ma ei tea palju mul nädalaid on…. Panen endale arsti aja ja eks paistab mis saab. Aga ma olen nii rõõmus, samas ka pabinas kuna kodus kohe kolmene ja aastane olemas. Olen koguaeg soovinud omale 3e last väikse vahega… raske on, kuid 100% väärt. Tugevaid triipe kõigile!
Küsimus, kas me võiks omal väikse grupi ka teha fb, mitte ainult see suur. Olen oma 2ga pisikses grupis ja kokku on saanud toredad emmed🥰
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
16.06.2023 18:58
Kindlasti võiks fb grupi ka teha. Mul oli ka esimese lapsega mega mõnus väike beebigrupp(ca 15-20 inimest) ja sellest oli nii palju tuge nii raseduse ajal, kui ka hiljem beebiga.
S. 5+4
+1
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
16.06.2023 20:22
Mina ka grupi poolt. Esimese lapsega oli ja siiani paar toredat tutvust sealt alles.
B.
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
16.06.2023 20:37
Soovin ka väikese ja privaatse fb grupiga liituda kuid seda alles augustis. Ma loodan, et selle grupi tegemisega nüüd nii kiire ka ei hakka 😁
Hetkel pole veel jõudnud esimest ämmaemanda visiitigi ära broneerida 😀
Mustikas 5+1
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
16.06.2023 21:01
Saan ka liituda suure tõenäosusega veebruar 2024 beebide grupiga.
Täna arstil käidud ning südametegevus kenasti tuvastatud. Praeguseks peaks siis olema 6+4 ning kõik vastab sellele, nagu olema peab. Kalkulatsiooni põhjal peaks beebi siis 05.02 sündima. Järgmine kord juba ÄE vastuvōtule ning siis võetakse ka rasedana arvele. Seniks aga peab pisikene veel kasvama. Seekord on tunne hoopis teine, kui eelmine kord, mis kahjuks lõppes peetusega. Selline rõõmus ja enesekindel, et kõik läheb hästi.
Kas grupi initsiaator võtab ise sooviavaldajatega ühendust? Või peab ise kellegile oma soovist teada andma?
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
16.06.2023 21:47
Mina olen ka pisike fb grupi poolt . Aga enne ei tahaks kuhugi liituda kui südametöö nähtud. Ma pole samuti veel ämmakale aega pannud . Ilmselt jääb juuli algusesse. Väga vara ei taha sinna kohale minna . Kas kellelgi veel kohe alguses mingi mega väsimus ? Ma ei saa aru kas see võib tõesti rasedusest juba olla või ongi lihtsalt puhkust vaja 🤔
vaarikas
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
17.06.2023 07:06
Mul on see väsimuse teema, nagu narkolepsia on kallal. Tööl, korraks veidi istuma saan, vajub kohe silm kinni ja no niiiii raske on neid lahti hoida, et lausa pean endale tegevust hankima. Aga öösel magan ikka kohustuslikud 8h ja õhtul otseselt varem magama ei kuku. Ja mul lisaks veel see, erinevalt eelmistest rasedustest, et õhtupoolikul hakkab alakõht tundma andma, nagu päevade valu (räägitakse et emakas venib vist?), eelnevatega ma küll nii vara midagi ei tundnud. Vôi siis see, et päeva jooksul gaasid kogunevad ja annab see tunda kuna mul kõht koguaeg punnis ka ees ja kinni.
Fb grupi kohta – enne ei sooviks mina ka liituda kui esimene ämmaka visiit tehtud.
B.
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
17.06.2023 07:53
Mina kahjuks ärkasin täna hommikul veritsusega. Ilmselt jälle katkeb ära ja taaskord liiga vara liitusin beebigrupiga. Aga ma ju nii väga lootsin, et seekord läheb hästi ja saan omale veebruaribeebi 😭😭
Nii ebaaus, et sellised asjad juhtuvad. Teile aga toredat ootusaega.
Mustikas 5+2
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
20.06.2023 13:46
Tigu
Avastasin 3.06 et olen rase. Tahtsin minna iluprotseduurile, kus oli kirjas, er rasedad ei tohi. Tegin siis testi igaks juhuks, kuna ei kasuta vahendeid.
kalku nâitab, et tahtaeg on 14.02.
samas nüüd tuli välja mul tervisejama, nii et ma ei tea, mis edasi saab ☹️ pean eriarstiga konsulteetima, mis edasi, aga ei julge ☹️
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
21.06.2023 21:49
Sain täna triibud, õhtuse uriiniga. Nii väga tahtsime teist last saada, siis tekkis hirm ja otsustasime mõtte tulevikku lükata, aga siin ta on, meie teine laps. Kodus ees on hetkel 9kuu vanune. Tähtajaks on viimase menst. järgi 21veebruar. Täiega õnnelik ja täiega hirmul. Palju õnne Teile kõigile!
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
22.06.2023 07:58
Püüdsime siin kaks ja pool aastat triipe. Ja sellest teadasaamine on üks tore lugu. Päevad tulid ilusti. Kuid vähem kui tavaliselt. Sattusin siis ükspäev enda horoskoopi lugema kus oli kirjutatud ,et vähk jääb suure tõenäosusega lapseootele. Noh , mõtlesin siis siin ,et teen selle testi ikkagist. Ja voilaa. Kaks väga ilusat triipu. Ma poleks osanud testitagi kui poleks juhuslikult hakanud enda horoskooli lugema. Hetkel siis 6+1. Teine laps ja tähtaeg peaks jääma täpselt samma aega kus esimese lapse sünnipäev. 🥰🥰
Kakuke
+1
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
22.06.2023 08:02
Mina ka vähk ja beebi ootel 😀
+1
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
22.06.2023 08:12
Vahetevahel on siis nende lugemisest ka kasu 😅
Palju õnne 🥰
+1
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
22.06.2023 09:35
Sain 12juuli aja tuvastamisele. Super lahe ikka. Muidugi suur hirm puges nahavahele ka peale eilset googeldamist, et kuidas, siis ikka 2 under 2 on :/
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
22.06.2023 12:12
Liitun ka 🙂 Tähtaeg 22.02.
Hetkel kodus kohe kolmene ja aastane. Seega saab põnev olema.
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
22.06.2023 14:15
Tigu
Meil kodus 3 ja 5 aastane.
Kinnitamise aja sain 28.06
kui raseduse kinnitab, siis liituks veebruari kui beebide grupiga
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
22.06.2023 22:40
Kurg
Triibud sain 04.06 ja TA 10.02 UH järgi, südameke töötas 20.jun günekoloogi juures käies.
Muret teeb natuke veel määrimine mis on tume pruun ja avastasin juba raseduse esimestel nädalatel rindades valulikud mügarikud- nüüd mega mures ja ootan mammoloogi vastuvôttu 🙁
kuna ühes rinnas on heal fibroadenoom siis tekitab muret, kas kellegil veel selliseid rindade muutusi?
Ilusat ootust kõigile.
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
24.06.2023 20:56
Kas on grupp tehtud juba?
0
-2
Please wait...
Postitas:
Kägu
24.06.2023 22:52
Pisut vara veel. Peale Oscareid hea aeg, seni saab siin sidet hoida🙏
0
-1
Please wait...
Postitas:
Kägu
27.06.2023 07:17
Minul siin jaanidega algas iiveldus. Ei ole üldse tore ja tundub, et iga päevaga läheb natukene hullemaks. Eelmise rasedusega oli iiveldus 6-7 nädala paiku ja rohkem polnudki. Loodan, et seekord läheb sama hästi 😀
Esimene ämmaka visiit/arvele võtmine see reede. Siis 7+4 ja peaks loodetavasti kõik kenasti nähtav olema 🙂
Kui keegi ette ei jõua siis võin järgmisel nädalal ette võtta fb grupi tegemise 🙂
S. 7+1
+1
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
27.06.2023 10:11
Jeerum, kui varakuks need Facebooki gruppide tegemine on tulnud! Mõni pole veel jõudnud ennast arvelegi võtta ja juba jookseb gruppi looma! Varasemalt suudeti ikka Oscarini ära oodata.
Märtsibeebide ootajad teevad grupi nii kui rasedustestil 2 triipu käes? 😅