Esileht Lapse ootamine Veebruaribeebid 2024

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 217 )

Teema: Veebruaribeebid 2024

Postitas:
Kägu

Jeerum, kui varakuks need Facebooki gruppide tegemine on tulnud! Mõni pole veel jõudnud ennast arvelegi võtta ja juba jookseb gruppi looma! Varasemalt suudeti ikka Oscarini ära oodata.

Märtsibeebide ootajad teevad grupi nii kui rasedustestil 2 triipu käes? 😅

Eks igaüks ju ise teab. Kui see grupp kedagi aitab ja seal vajalikku tuge saab, siis miks mitte.

Liitumine pole ju kellelegi kohustuslik 🙂

+3
0
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Jeerum, kui varakuks need Facebooki gruppide tegemine on tulnud! Mõni pole veel jõudnud ennast arvelegi võtta ja juba jookseb gruppi looma! Varasemalt suudeti ikka Oscarini ära oodata.

Esimese lapse ajal tehti perekoolis koguaeg grupid ka facebooki kui olid positiivsed testid tulnud(2018). Nüüd just vastupidi kõik. Kõik ootavad lapse sünnini paistab, et üldse liituda. Seega ma arvan, et igale oma. Kes soovib see liitub ja kes ei soovi ei pea. Milleks ùldse hakata taidlema siin teemal mis on õige?? Igaühe enda valik.

+3
-1
Please wait...
Postitas:
Kägu

Esimese lapse ajal tehti perekoolis koguaeg grupid ka facebooki kui olid positiivsed testid tulnud(2018). Nüüd just vastupidi kõik. Kõik ootavad lapse sünnini paistab, et üldse liituda. Seega ma arvan, et igale oma. Kes soovib see liitub ja kes ei soovi ei pea. Milleks ùldse hakata taidlema siin teemal mis on õige?? Igaühe enda valik.

Väga nõus. Kõigile ei olegi see üks ja sama õige- ega ei peagi olema.
Ja need kommentaaridest teavitajad, wow. Peab ikka ebastabiilne olema. 😀

+1
-1
Please wait...
Postitas:
Kägu

Mul esimene aeg alles juuli keskel arstile , ei teagi miks nii hilja. Äkki puhkuste aeg 🤔 aga mina varasemalt olen ka grupiga üsna varakult liitunud. See tuleb ju üsna pisike grupp ja tore on kohe seal tuttavaks saada ja muresid / rõõme juba raseduse algusest jagada . Ja kes ei soovi , siis liitumine tõesti pole ju kohustuslik. Liituda tuleb ikka siis kui ennast selleks mugavalt tunned ja arvad et see sulle midagi juurde võib anda . Hetkel on mul lihtsalt see vaene mees kodus , kes kõik mu vingumise vastu peab võtma 😅

kas kellegi veel süda paha juba ? Mul ikka mitu x päevas iiveldab. Õnneks mitte koguaeg , aga piisavalt, et segab ja teeb tuju halvaks . Kõhtu ei tohi tühjaks lasta. Samas ei tahaks nagu päev läbi õgida ka, pärast võtan 20kg juurde 🙃

Vaarikas

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma mōtlen ka, et ikka jube varakult tehakse. Selline 3 kuu paiku on mōistlik aeg. Nagu ma enne kirjutasin ka, et Oscarid vōiks ära oodata vōi vähemalt sinna kanti vōiks see aeg jääda. Mul isiklikult alles 12 juuli tuvastamine😀

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

lisan, et tōesti liituma ei pea, kui vara tundub. Seega u du you

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Liitun ka grupiga. Täna peaks olema 4nd5p. Lasin môôta ka Hcg ja 48h on kenasti duubeldunud 125st 300ni. Loodame, et seekord läheb hästi. Siia foorumisse kirjutamine on ülimalt ebamugav, seega ma liituks ka FB grupiga. Kodus kaks last, 5a ja 3a. Ja nendega loodi ka grupid pigem varem.
Sümptomitest mega uni, vahel ka iiveldus ja mingeid lôhnu/asju ei talu. Kas keegi jätkab ka trenniga?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Homme saab 8nädalat, kui rasedust olen kandnud. Pisikese süda tuksus juba 2nädalat tagasi ning arvele võtan järgmisel nädalal. Eks puhkuste aeg ja ongi keeruline vastuvõtule pääseda, tulebki pika ooteajaga arvestada.

Sümptomid on täistuuridel, vaene abikaasa peab kõiki isusi ja tujukusehooge taluma. Iiveldab mul juba 6nädalast aga nüüd on see pidev. Õnneks see iiveldus pole selline, et ei laseks üldse elada, aga klomp on kogu aeg kurgus. Ning see tohutu väsimus lisaks tujukusele ja iiveldamisele koos pideva vetsus käimisega, on ikka tõeliselt väsitavad.😃

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Potilt pole mõtet püstigi tõusta😃 koguaeg häda🥲

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hei, liitun ka… Tänase seisuga 7+1 ja esmaspäeval on ultraheli, et vaadata kas kõik on nii nagu peab. Rasedus oli üllatus ja siiani tundub ebareaalne, sest selle tõenäosus tundub mulle suht võimatu, aga nagu näha siis ma eksin. Hcg tõusis kenasti ja kui uh järgi oli 4+6, siis hcg oli juba 6900 millegagi. Kuna see rasedus tundub ebareaalne, siis on koguaeg tunne, et sellega raudselt juhtub midagi kuigi püüan positiivselt end häälestada.
Sümptomitest on mul rinnad väga valusad ja suurenenud. Õrnalt iiveldab vahepeal, aga üldiselt ei sega elu. Samuti igast puhitused, päevade valud, torked jne.

– Rahe

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma käisin täna ämmakal. Päevade järgi peaks olema 6+5. Tahtsin enne reisile minekut veenduda, et kõik hästi, aga nüüd sain muret lisaks hoopis. Ämmakas ütles, et tibu umbes nädala jagu väiksem, südametööd ei näe. Kas peetunud või on tsüklihäire olnud ja rasedus lihtsalt ongi väiksem. Sain uue aja ja vaatame, kas on kasvanud või mitte. Samas tunnused on täiesti olemas – eile, täna iiveldas nii et ajas lausa oksele ja rinnad ka valusad. Kas peetumisega ka siis nii? Igatahes tuju on nullis ja reisile mineku isu nagu polegi.

B.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul oli eelmise rasedusega nii. Käisin 6+4 eraarsti juures ultrahelis . ( teadsin veel täpselt millal ov oli kuna tegin teste ). Arst ütles et rasedus on 5+1 ja beebit veel näha pole, et liiga vara . Mingit sudametood ka siis loomulikult polnud . Olin ka üsna masenduses, kuba tean et sellel ajal ikka peaks juba beebi ja südametöö ka näha olema . 7+2läksin siis pelgulinna vastuvõtule , kus tehti uuesti uh ja üllatus, oli näha nii beebi kui südametöö ja beebi vastas tapslet 7+2 . Huvitav et mõne päevaga selline muutus . Ära veel masenduses ole. Võis olla lihtsalt liiga vara .

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina käisin arstil kui pidi olema 5+4 ja arst ütles et hästi väike täpp on ja limakest oli paks et viitaks nagu rasedusele. Kutsus 2nädala pärast tagasi ja nüüd kui käisin oli südametöö olemas ja vastas 5+5 nädalale, päevade järgi oleks pidanud olema 7+1. Soovitas 3-4nädala pärast oma arstile aja panna et vaatab uuesti üle et südametöö olemas ja kasvanud ilusti edasi oleks.

Ma käisin täna ämmakal. Päevade järgi peaks olema 6+5. Tahtsin enne reisile minekut veenduda, et kõik hästi, aga nüüd sain muret lisaks hoopis. Ämmakas ütles, et tibu umbes nädala jagu väiksem, südametööd ei näe. Kas peetunud või on tsüklihäire olnud ja rasedus lihtsalt ongi väiksem. Sain uue aja ja vaatame, kas on kasvanud või mitte. Samas tunnused on täiesti olemas – eile, täna iiveldas nii et ajas lausa oksele ja rinnad ka valusad. Kas peetumisega ka siis nii? Igatahes tuju on nullis ja reisile mineku isu nagu polegi.

B.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul täna peaks ilema 5+1 ja lähen juba äe visiidile, sest varasemad ônnestunud rasedused on olnud ravimitega toetatud. Mulle hakkavad vastu kohv, praetud liha (ja selle lôhn!) ja maisi lôhn… See viimane on nii kummaline, sest enne mulle hullult meeldis grillitud mais, aga nüüd see lôhn :/

crissu

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kurg

Tere

Kas keegi siit varem teinud ka Nipt, Panorama testi- kogemused ja mis ajal, kus kohas?

Tänud 🙂

K. 7+5

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Täna oli mul siis esimene ämmaka visiit. Jaaaaa noh, ma siin sõnatu nüüd. Kaks väikest südametööd….
Eluilmas ka ei uskunud, et võiks juhtuda nii 🫠

Suurus paistis enamvähem täppi olevat päevade järgi aga juba sain kirja lisakontrolli järgmisesse nädalasse, et vaadata üle täpsemalt

S. 7+4

+6
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Täna oli mul siis esimene ämmaka visiit. Jaaaaa noh, ma siin sõnatu nüüd. Kaks väikest südametööd….

Suurus paistis enamvähem täppi olevat päevade järgi aga juba sain kirja lisakontrolli järgmisesse nädalasse, et vaadata üle täpsemalt

S. 7+4

Nii armas, 2 – wow. Palju õnne!!

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tere

Kas keegi siit varem teinud ka Nipt, Panorama testi- kogemused ja mis ajal, kus kohas?

Tänud 🙂

K. 7+5

Mina lähen 10+1 Niptify tegema Confidosse. Oscar 12+3.

Olen ka siin teemas sees, sest hetkel táhtaeg jan lôpp/veebr algus.

B 9+5

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma tegin täna FB veebruaribeebide grupi. Liitumine ei ole kohustuslik, seega palun austada ja aksepteerida, et inimesed on erinevad… Meeldis 1 eelnev vastus – you do you 🙂

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas tegid kinnise grupi(otsinguga mitte leitav)? Kui jah siis võiksid jagada linki vms, et liituda saaks 🙂

Ma tegin täna FB veebruaribeebide grupi. Liitumine ei ole kohustuslik, seega palun austada ja aksepteerida, et inimesed on erinevad… Meeldis 1 eelnev vastus – you do you 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tere

Tänud 🙂

K. 7+5

B 9+5

Kas Confidosse lihtsalt a la helistasid et tahan Nipti teha ja kõik? Ennem UH vist ei teha just in case et ikka koik ok on? Muidu ma Oscaris käinud Šoisi juures eelnevate lastega ja seal ka saab Nipti teha, et ei teagi kuhu minna : ) ?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

S. 7+4

ma tahan kaaaaaa!!!!!!!!!! Elu unistus

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

S. 7+4

Kas varem suguvōsas ka esinenud mitmikuid vōi oli ivf vōi olete need ōnnelikud, kel selline imeline kink tehti universumi poolt?Lihtsalt nii palju ōnne, nii tore!❤️

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

S. 7+4

Kas varem suguvōsas ka esinenud mitmikuid vōi oli ivf vōi olete need ōnnelikud, kel selline imeline kink tehti universumi poolt?Lihtsalt nii palju ōnne, nii tore!❤️

Ei ole jah meil mingeid nö eelsoodumusi mitmikraseduseks, seega paras shokk 🙂

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

S. 7+4

ōnnelikud inimesed!❤️

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

S. 7+4

ōnnelikud inimesed!❤️

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kinnise, aga otsinguga leitav. Veebruaribeebid 2024. Ma homme üritan lingi ka kopeerida 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuna und ei tule, siis grupi link 🙂

https://www.facebook.com/groups/171486455918994/?ref=share_group_link

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tere

Tänud 🙂

K. 7+5

B 9+5

Kas Confidosse lihtsalt a la helistasid et tahan Nipti teha ja kõik? Ennem UH vist ei teha just in case et ikka koik ok on? Muidu ma Oscaris käinud Šoisi juures eelnevate lastega ja seal ka saab Nipti teha, et ei teagi kuhu minna : ) ?

Tehakse ikka uh, vähemalt minul tehti. Võibolla sellepärast, et seda ise soovisin? Küsi kindlasti üle et seda soovid igaksjuhuks ja confidos siis kindlasti ka tehakse. 🙂

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul ka ämmakal käidud eile ja südametöö nähtav.

Nipty kohta, siis olen kahe eelnevaga teinud 10ndl ja pole saanud enne uhd kuigi kirjas, et peaks saama, aga usun, et kliinikud erinevad 🙂

Ja otsinguga veebruaribeebide gruppi välja ei tule, ilmselt peaks seaded üle vaatama.

ktk

0
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 217 )

Esileht Lapse ootamine Veebruaribeebid 2024