Esileht Lapse ootamine Veebruaribeebid 2024

Näitan 30 postitust - vahemik 181 kuni 210 (kokku 217 )

Teema: Veebruaribeebid 2024

Postitas:
Kägu

Mina tegin ka üsna hiljuti. Reede hommikul andsin proovi ja neljapäeva lõunal olid vastused digiloos. ÄE helistas järgmisel hommikul veel üle.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina sain korraliku ehmatuse. Püsti tõustes tundsin kuidas veri mööda jalgu alla voolab. Side ei aidanud, dressipüksid ja autoiste on ka verised aga EMOs siiski süda lõi ja tundub, et saime praegu tablettidega asja stabiliseeritud. Tänaseks juba 10+4, homme hommikul veel südamelöökide kontroll ja siis Niptify vereproov 🤞🏼

T3

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina andsin teisip peale lõunat Niptify jaoks vere ja järgmine kolmapäeva 15.30 ca olid vastused digiloos ning ÄE helistas ka 30min hiljem.

Minul tänasega 12+3, iivelduse osas päevasel ajal on kergendust tunda, aga nüüd õhtuti ikka iiveldab ja kõht muliseb koguaeg 🤷‍♀️ selline imelik surve tunne ka ikka. Ülehomme juba Oscar ning lähedasemad juba ka teavad, sest varjata keeruline, ise pikem ja kôhna ning 4. laps ka 🙂
Keegi juba rasedate riideid tellinud? Ma oma tavapärse asose tellimuse juures, aga äkki veel mingeid häid kohti?

KK

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas kõik, kes on Niptify teinud, on selle eelnevalt ämmaemandaga kooskõlastanud? Ma tahaks ka teha ja aeg on seal maal, et võiks juba teha ka, aga ma pole sellest äe-ga rääkinud ning järgmise kohtumiseni on veel üle kahe nädala.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas kõik, kes on Niptify teinud, on selle eelnevalt ämmaemandaga kooskõlastanud? Ma tahaks ka teha ja aeg on seal maal, et võiks juba teha ka, aga ma pole sellest äe-ga rääkinud ning järgmise kohtumiseni on veel üle kahe nädala.

Jaa, ämmaemand ütles, et ma talle kirjutaks kui soovin Niptify teha. Tema siis tegi labori jaoks saatekirja ja lisaks printis mulle nõusoleku lehe, mis tuleb enne proovi andmist allkirjastada

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Saatedi Oscarist Niptify tegema ja andsin T proovi, aga siiani vastust pole. Hull närv on ikka sees, tuleks ometi head uudised!

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina läksin munale tegema, sest enda ÄE oli puhkusel. Et selles môttes ei pea otseselt kooskõlastama.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui kaugel oli täpselt teie rasedus, kui Nipity testi tegite?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui kaugel oli täpselt teie rasedus, kui Nipity testi tegite?

Mina lähen homme, 10+5 🙂

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

10+3 Mens järgi 10+4 UH järgi

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma olen ka mõelnud selle rasedusega Niptify testi teha (aega veel kirjas pole). Eelmisega ei teinud.
Üldse ei tahaks veel lapse sugu teada 😛 enne mõtlesin, et ootaks sünnini. Saab küll lasta kellegi teisel ka tulemusi vaadata, aga ise tahaks ka ikka.

pam

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minult arst küsis, kas sugu soovin teada, kui Niptify saatekirja tegi.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vaatan,et siin paljudel iiveldab. Mida te sööte? Mulle sobis vahepeal kodujuust. Nüüd ei sobi see ka enam. Magus hakkab vastu, pihvi/viinerid,makaronid samuti hakkavad vastu. Sobib tatar, aga kaua sedagi süüa saab. Kurgitomati salat hapukoorega sobib ka. Eile sobis hapukurk täna enam mitte. Coca hakkab vastu. Mul on positiivsest rasedustestist alates iiveldanud ja kohe saab 11nädalat täis. Mida proovida veel?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minult arst küsis, kas sugu soovin teada, kui Niptify saatekirja tegi.

Oh seda on küll hea teada.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vaatan,et siin paljudel iiveldab. Mida te sööte? Mulle sobis vahepeal kodujuust. Nüüd ei sobi see ka enam. Magus hakkab vastu, pihvi/viinerid,makaronid samuti hakkavad vastu. Sobib tatar, aga kaua sedagi süüa saab. Kurgitomati salat hapukoorega sobib ka. Eile sobis hapukurk täna enam mitte. Coca hakkab vastu. Mul on positiivsest rasedustestist alates iiveldanud ja kohe saab 11nädalat täis. Mida proovida veel?

Juustumuhklid, erinevad saiakesed, singi-juust baguette, kolmnurkvõileivad, mandlid, kohukesed, ploomid, virsikud, toores kapsas ja porgandid on põhitoiduks. Sooja toidu peale ei suuda isegi mõelda ja tugevamaitselised/lõhnalised toidud on täiesti välistatud. Isegi jäätise oksendan välja. Miinuseid pole mõtet laduma hakata, olen selle “dieediga” hetkel kuus kilo alla võtnud. Muidugi tahtmatult aga need on tõesti ainsad asjad, mis sees püsivad. Ämmaemand kiitis ka heaks absoluutselt kõik, mis sisse läheb ja kohe välja ei tule.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma sain täna rasedakaardi ja andsin analüüsid ära. Samuti 12+3 ja ülehomme on Oscar. Lisaks samuti 4s laps, seega kõhu lööb üpris varakult ette. Päeval on ok varjata, aga õhtul keerulisem veidi 😄

Kodus lastele pole ka rääkinud, niiet vaatan siingi mida selga panen. Suurem küll juba ühe korra ütles, et emme sa oleks nagu rase 🫣

-Rahe

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

ära üldse põe . isegi iga päev sõõrikuid süüa on kindlasti parem kui mitte midagi . Mina söön ka seda mis alla läheb. Üldiselt on koguaeg isutus ja väga midagi ei taha. Söön põhiliselt saiakesi ( muidu enne rasedust just ei söönud neid ) olen ka 3kg alla võtnud . Vaikselt hakkab paremaks minema . Proovin palju vett juua, siis ka enesetunne parem . 

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Toiduga on tõesti nii, et tuleb süüa mida saab. Kõige raskem ongi see, et see mis täna sobib ei sobi enam varsti ja lõpuks ongi see valik niigi väike, aga sööma peab.
Minule sobib hetkel vähem rasvane ja kergem toit, jogurtid, kohupiimad ka. Avastasin Otto Ricotta kohupiima ja siis aegajalt teen seda marjadega lihtsalt ni g vahel ka kisselliga. Maitsestamata jogurt müsli ja marjadega nibg smuutisid teen keefiriga. Praegused tomatid on väga hea maitsega ja nendega teravili röstsai ka hea. Pudru õnneks koguaeg sobinud.

Meie lastele peale Nipt tulemusi rääkisime ära, siis on peresiseselt ka lihtsam ja saavad aru juba kui emme ei jookse jalgpallile nii agaralt järgi 🙂

KK

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina ei kooskõlastanud ämmaemandaga, panin ise otse Tartu aja – kuna sinna laborisse kohale minnes on odavam teha (250 vs  300 euri).

Lisaks ootasin, enne NIPTI aja panemist Oscari tulemusi – et kui peaks saama Haigekassa kaudu (ei saa, riskid madalad õnneks), ja järgmine ÄE kohtumine on alles Augusti keskel.

Osa minust kahtleval seisukohal – et kas teha NIPTi, kuna Oscar oli korras – aga samas tahaks kogu infot saada. Südamerahuks.

Lisaks, ka minul on paar ehmatust olnud seoses suurema veritsusega. Peale esimest läksin erakorralisse, ja seal tuvastati väike hematoom. See veritsus vaibus ja u nädal hiljem lahmas jälle verd (2 päeva enne Oscarit, ja  samal õhtul pärast Oscarit). UH järgi nagu kõik korras, aga natuke (palju) muret tekitav on ikka. Pealegi ei tea kuna jälle võib tulla, nagu tiksuv pomm.

S12

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Käisin täna Kliinikumis Niptify testil. Ämmakas tegi saatekirja ja maksin 252.33€

Naljakas summa kuid siiski soodsam kui paljudes muudes haiglates 🙂

-T3

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina ei kooskõlastanud ämmaemandaga, panin ise otse Tartu aja – kuna sinna laborisse kohale minnes on odavam teha (250 vs 300 euri).

Lisaks ootasin, enne NIPTI aja panemist Oscari tulemusi – et kui peaks saama Haigekassa kaudu (ei saa, riskid madalad õnneks), ja järgmine ÄE kohtumine on alles Augusti keskel.

Osa minust kahtleval seisukohal – et kas teha NIPTi, kuna Oscar oli korras – aga samas tahaks kogu infot saada. Südamerahuks.

Lisaks, ka minul on paar ehmatust olnud seoses suurema veritsusega. Peale esimest läksin erakorralisse, ja seal tuvastati väike hematoom. See veritsus vaibus ja u nädal hiljem lahmas jälle verd (2 päeva enne Oscarit, ja samal õhtul pärast Oscarit). UH järgi nagu kõik korras, aga natuke (palju) muret tekitav on ikka. Pealegi ei tea kuna jälle võib tulla, nagu tiksuv pomm.

S12

Mina ka mõtlesin, kas teha Nipti úldse, aga tegin enne Oscarit ja ikka hea tunne, et tegin. Riskid madalad.

Kas kellelgi nii, et kui sööte palju korraga, siis viskab kohe kõhu suureks punni ette?
Ma muidu 60kg sale, aga nüüd täis 14nädalat ja kaal näitab juba 64kg. Mulle tundub nagu oleks úle söömisest või isegi kui natuke liiga palju saab söödud. Otseselt ei tunne et oleks gaase rohkem.

Kellelgi mingeid nippe?

B

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Samas paadis. Sale ja pikk muidu aga viimased 2-3ndl kõhuga raske (12+5 hetkel). Mul gaasitab ka ni g surve tunne.

Aitab muidugi jalutamine, tihedalt aga vähem kergeid toite, vesi ja korralik uni.Hetkel ikka iiveldab ja neid osasid asju endalgi raske järgida 😀 , aga mitmendast kogemusest tean kohe kohe läheb ka kergemaks 🤞🙏

KK

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul oli Oscar täna ära. Riskid madalad ja raseduse suurus 12+6. Seega kuskile 9-10 veebruari vahele see tähtaeg jääb UH-de järgi.

Mulle pole ikka kohalegi jõudnud, et rase saan olla ja siis näha ekraanilt konkreetselt beebit, oli uskumatu küll…mõlemal mehega sama tunne.

Plaanin ämmakaga ka ühendust võtta ja lasen Niptify ka ikka ära teha vast.

-Rahe

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

hei. Rasedus nüüd nii kaugel , et tunnen ennast väheke kindlamalt ja  Sooviks ka nüüd Facebooki grupiga liituda. Kas keegi saab jagada linki mis grupis nad on? Tore oleks kui oleks veel liikmeid siit foorumist 😊

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

hei. Rasedus nüüd nii kaugel , et tunnen ennast väheke kindlamalt ja Sooviks ka nüüd Facebooki grupiga liituda. Kas keegi saab jagada linki mis grupis nad on? Tore oleks kui oleks veel liikmeid siit foorumist 😊

Meil on selline pisike grupp hetkel millega saab liituda alloleva lingi kaudu.

https://fb.me/g/p_cWPQMZtBqaGKUrQV/rOy3IGBv

Muidu otsinguga peaks leitav olema ka suur grupp, kus 100+ liiget 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
carmen91

Liituks ka heameelega selle kinnise grupiga.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Käisin täna Oscaris. Päevade järgi peaks olema 11+5, ultrahelis mõõdeti 13+1. Öeldi, et ilmselt oli ovulatsioon varem, mida ma hästi ei usu, sest jälgisin keha ja kaks nädalat enne “viljakat akent” oli mees ära. Nii et kui isegi ovulatsioon oli varem, siis spermatosoidiga ta küll varem kohtuda ei saanud…

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul on Oscar alles järgmisel nädalal. Nii ootan juba. Praegu pole rasedusest kellelgi teisele peale mehe ja lapse rääkinud. Kõht on küll suurem kui eelmise raseduse samal ajal, aga õnneks mulle ei meeldigi ümber riideid kanda 😀

Sümptomeid praegu ei ole ja üldse on neid vähe olnud…tean, et peaksin tänulik selle üle olema, aga no ikkagi…

pam

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Palun jagage veel väikese grupi linki. Oleksin valmis ka nüüd liituma.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

https://fb.me/g/p_MiAZwCPoKxT7iYvC/kW2Ym1wb

0
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 181 kuni 210 (kokku 217 )

Esileht Lapse ootamine Veebruaribeebid 2024