Kas keegi palun jagaks kogemusi,et kas idk-s on võimalik vett keeta või peab endale kaasa võtma veekeetja.
Teema: veekeetmine idk-s

RE: veekeetmine idk-s
veekeetja on olemas!

Aga mis asi on idk?
😛

[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]Aga mis asi on idk?
:P[/tsitaat]
kohe tuleb keegi ja sõimab, et issand kui loll sa oled, nagu juhtus beebiteemas kui keegi julges küsida, et mis on RP ja RPA

[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat] [small]Kägu kirjutas:[/small]
kohe tuleb keegi ja sõimab, et issand kui loll sa oled, nagu juhtus beebiteemas kui keegi julges küsida, et mis on RP ja RPA[/tsitaat]
Miks sõimama? Ma ka ei tea mis asi on IDK. Ma tean, et on ITKH, kas idk on siis Ida Dallinna keskhaigla või misasi?

jajah,minu viga nii kui olin eelvaateta küsimuse lisanud avastasin vea,Aga ikka juhtub ja noh ex tähenärija närigu,mina sain oma vastuse
Tänan sind kägu;)

Olen see kes küsis idk kohta.
Ma ei mõelnud seda halvasti. Mõtlesin, et kas see on mingi uus lühend või teemaalgataja ajab midagi sassi.

Miks veekeetjat vaja on? Tahad omale teed teha?

Noh näiteks jah,tglt olen koffinarkomaan ja haiglakohv on teatavasti viljakohv niiet…..
Vabandan veelkord selle nõrga D pärast pealkirjas:)

ITK-s ei pakutud viljakohvi, oli vaid kuum vesi+pakike musta teed. Võta endale midagi näksimist lisana kaasa, sest õhtusööki serveeriti kl 16 ja see oli selline pigem lahja 😀 Hommikuni on sellest kellast veel pikk tee 😉

2008a oli perepalatis veekeetja olemas.

Kohvi seal üldse ei pakuta, niiet võta heaga oma varu kaasa (kui ma mäletan õigesti, siis all fuajees on kohviautomaat, aga no kesse sinna mitu korrust ikka leegib kogu aeg :))
Veekeetja on perepalatis olemas jah.

Suured tänud teile:)

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.