Esileht Ajaviite- ja muud jutud Veidrad komplimendid

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 64 )

Teema: Veidrad komplimendid

Postitas:
Kägu

kuna alles oli jutt veidratest kingitustest, siis tuli pähe mõte veidratest komplimentidest.

Alustan sellega, et oli periood, kus kurameerisin ühe mehega, kellega oli kõik muu okei, aga ainult siis, kui tema tahtis. St ei vastanud kunagi jne.

Siis kui olin juba alla andnud, nägin teda juhuslikult baaris. Ta kutsus mind kõrvale ja viis meeste tualetti ning lausus: “olen mõelnud selle peale ja arvan, et nüüd oleks aeg anda oma isale lapselaps”.

Tänan, et mind vääriliseks peate?

+30
-5
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

St ei vastanud kunagi jne.

Mingi kohalik kõõm oled?

Aga isegi kõõmana võiks nii palju eneseväärikust olla, et ennast peldikus mitte ke…pida lasta.

+5
-53
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Tänan, üks veider kompliment juures.

See, et ta küsis, ei tähenda, et nii läks.

+51
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei liigitu otseselt vist komplimendi alla, aga ca 12-15 a tagasi, nii umbes 25-28-aastaselt olin sõbrannaga õhtul linna peal. Kuulsime selja tagant hõiget “kena neiu” kohta. Pöördusime ümber ja miskid 18-aastased noormehed jäid kiirelt tõsiseks ja ütlesid:”ohh, tädid hoopis”. 😀  Siiani naljakas meenutada. Enda meelest olin täitsa püss sel ajal.

+62
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minule ei tehta komplimente :/

+9
-3
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Kõige kummalisem kompliment oli kui naissoost töökaaslane mind ilusaks nimetas koosolekul kõigi ees. Ise olen ka naine ja teiselt naiselt seda ju ei ootaks. See polnud ka selline, et Maril on täna ilus kleit või ilus soeng, pigem nagu vaatas sügavalt silma ja ütles ilma igasuguse häbita Mari sa oled ilus. Nojah siis.

Meestelt saab tihti komplimente ja nendest ei mõtle eriti midagi.

+8
-19
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kõige kummalisem kompliment oli kui naissoost töökaaslane mind ilusaks nimetas koosolekul kõigi ees. Ise olen ka naine ja teiselt naiselt seda ju ei ootaks. See polnud ka selline, et Maril on täna ilus kleit või ilus soeng, pigem nagu vaatas sügavalt silma ja ütles ilma igasuguse häbita Mari sa oled ilus. Nojah siis.

Meestelt saab tihti komplimente ja nendest ei mõtle eriti midagi.

Awwwwwwwwwww

+12
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Oh, ma olen vist mingi eriline magnet, sest mulle öeldakse tihtilugu midagi kummalist. Viimane oli nädal tagasi, kui olin just taastumas silmalaugude opist ja nahk oli ikka veel kergelt punetav ja turses. Kolleeg (daam) vaatas mu hommikul üle ja leidis, et roosakas silmameik sobivat mulle hästi.

Üks kunagine peika arvas, et olen modellitööd teinud, sest olen päris pikk. Olin meelitatud, aga siis täpsustas ta, et +suuruse s modell (olin toona oma 176 sentimeetri juures tõesti 61 kg).

Seda, et ma ihust ja hingest päevitan või puhastavat dieeti pean, näen ainult mina, sest teised leiavad ikka, et hele nahk on kaunis ja priskem inimene näebki noorem välja 😀

+21
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

“Kui sind tundma õppida, siis sa oled soe ja sõbralik inimene” – Aitäh, et välja tõid, et esmamulje järgi külm bitch.

“Ah 39? Ma arvasin jutu järgi, et sa oled kõvasti noorem” – Et nii lapsik jutt oli?

“See kleit sobib sulle nii hästi. Mina sellist küll ei kannaks, aga sulle sobib” – Et see on sinu arust kole kleit, jah? Aitäh!

“Ise naisterahvas, aga räägib nii tarka juttu” – Vabandust, et ma olen selle ala hinnatud spetsialist, kohe kobin kööki tagasi.

+29
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

Paar aastat tagasi, kui ma veel suitsetasin, küsisin maxima kassapidajalt pakk helesinist L&M-i. Nooruke tütarlaps hakkas juba upitama, aga jäi kahtlema ja siis küsis: “Kui vana te olete? Ma vahtisin lolli näoga ringi ja ülejäänud järjekorda ja venitasin, et 31… Neiu teatas vastu:” Aa, ma mõtlesin, et te olete vanem!”   Mul oli ikka tõeline MÖH-moment.

+58
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sa oled küll naine, aga siiski inimene.

😀

+6
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Paar aastat tagasi, kui ma veel suitsetasin, küsisin maxima kassapidajalt pakk helesinist L&M-i. Nooruke tütarlaps hakkas juba upitama, aga jäi kahtlema ja siis küsis: “Kui vana te olete? Ma vahtisin lolli näoga ringi ja ülejäänud järjekorda ja venitasin, et 31… Neiu teatas vastu:” Aa, ma mõtlesin, et te olete vanem!” Mul oli ikka tõeline MÖH-moment.

Äkki oli võõrkeelne ja tahtis noorem öelda hoopis? Maximas ju palju neid venekeelseid. Muidu on küll kentsakas vestlus 😀

+19
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Suitsujutuga tuli meelde, kui ma kohalikust poest õlut tahtsin osta.

Tuli ära küs, et kui vana te olete. Ma vastasin 30, sest nii vana hetkel olingi.

Vastus oli: “Ei, siis ma ei usu. Kus on dokument?”

+10
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

…aga lihtsalt mõtlesid, et kuulad meeste vetsus ikka pakkumise ära?

Ta kutsus mind kõrvale ja viis meeste tualetti

+16
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

“Väikest kasvu koer jääb alati kutsikaks!”
vihjati sellele, et väikese kasvu pärast peeti mind tegelikust palju nooremaks. See läks kahjuks ca 40.eluaasta paiku üle! 😀

+9
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

…aga lihtsalt mõtlesid, et kuulad meeste vetsus ikka pakkumise ära?

Ta kutsus mind kõrvale ja viis meeste tualetti

<li style=”list-style-type: none;”>
    <li style=”text-align: left;”>
    Mees mulle tegelikult ju meeldis. Miks ma muidu teda nagu sitta pilpa peal hoidsin. Ja nagu öeldud, me ei kohtunud väga tihti üldse.

Lisaks: parandamatu uudishimu

+10
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul ei ole probleeme kaaluga ja ma ei kaalu ennast. Seepärast ma pole ka aru saanud, kui mu kaal on ka elu jooksul paar kilo siia-sinna kõikunud. Vahel on mõned riided jälle lohvakamad seljas ja siis jälle liiga pingul. Oli siis ilmselt see kõhnem periood mu elus parajasti ja üks töökaaslane ütles: küll ilusatel saledatel inimestel on hea elu, isegi suured riided näevad nende seljas head välja!

Mõtlesin selle lause üle tükk aega järele ja lõpuks jõudsin otsusele, et võib-olla ta tahtis delikaatselt vihjata, et see kampsun on mulle liiga suur. Eks vist oligi. Andsin ta emale ära. Nüüd, kümme aastat hiljem, peaks vist jälle tagasi võtma.

+15
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Anna andeks, aga mida pidi arvama mees, kellega lausa kurameerisid, kui sa temaga õhinal uudishimust meeste tualetti kaasa läksid? Ilmselgelt tegi ta ettepaneku kähkukaks (suht viisakas vormis isegi)
p.s. I’m all about #metoo, aga kui naiivne ometi olla saab?
Veider/naljakas on see, et sulle kogu selle loo juures jäi hoopis meelde see lapselaste jutt, kui juhtum/kontekst ise 🙂

+8
-18
Please wait...

Postitas:
Kägu

<p style=”text-align: left;”>Anna andeks, aga mida pidi arvama mees, kellega lausa kurameerisid, kui sa temaga õhinal uudishimust meeste tualetti kaasa läksid? Ilmselgelt tegi ta ettepaneku kähkukaks (suht viisakas vormis isegi)

p.s. I’m all about #metoo, aga kui naiivne ometi olla saab?

Veider/naljakas on see, et sulle kogu selle loo juures jäi hoopis meelde see lapselaste jutt, kui juhtum/kontekst ise 🙂

Ehh, tal oli muid jutte ka ajada, nii et konteksti teadmata pole mõtet nii rääkida.

Olukord ja tema idee esitus olid lihtsalt naljakad.

Kuna ta on natuke omapärane nii üldiselt, siis ta mõtles selle all lihtsalt seda, et hakkaks nagu päriselt koos olema.

Seda ma siiski ei soovinud, nii et pole mingit meetoo’tamist tarvis. Polnud seal mingit ahistamist, rääkisime peldikus juttu vaid.

(Jah, alustad naljateema ja siis on kõik kallal nagu šaakalid).

+17
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

Paar aastat tagasi, kui ma veel suitsetasin, küsisin maxima kassapidajalt pakk helesinist L&M-i. Nooruke tütarlaps hakkas juba upitama, aga jäi kahtlema ja siis küsis: “Kui vana te olete? Ma vahtisin lolli näoga ringi ja ülejäänud järjekorda ja venitasin, et 31… Neiu teatas vastu:” Aa, ma mõtlesin, et te olete vanem!” Mul oli ikka tõeline MÖH-moment.

Äkki oli võõrkeelne ja tahtis noorem öelda hoopis? Maximas ju palju neid venekeelseid. Muidu on küll kentsakas vestlus 😀

Kusjuures ei olnud, täitsa eestlane oli. Meil siinkandis vähe võõrkeelseid.

+10
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sõbranna palus külast ära minnes, et saadaksin ta bussile, sest kui mina ka olen “siis ei julge küll keegi kallale tulla”.

+41
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sõbranna palus külast ära minne, et saadaksin ta bussile, sest kui mina ka olen “siis ei julge küll keegi kallale tulla”.

9. klassis anti kehalise tunnis ülesandeks kätekõverdusi teha. Õpetaja vaatas siis mind, kui neid tegin ja teatas kõva häälega, et soovitab mind õhtuti välja minnes turvaks kaasa võtta… Muidu olin kehalises ikka koba mis koba, aga jõudu oli ja on siiani (välja see ei paista).

Nii et võibolla su sõbranna teadis, et oled tugev ja seepärast arvas, et sinuga on turvaline.

+20
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minule öeldi lapsena selliseid komplimente, et siiani meeles. Vanaema ütles, et oi kui ilusaks priskeks oled läinud. Teine juhtum oli turul, venekeelne proua ütles, et väga armas maltšik, kusjuures mul olid siis pikad juuksed ja poisid siis pikki juukseid ei kandnud.

+16
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul samas vanuses samad mured. Ei suitseta, aga kui olen soovinud vahel harva alkoholi osta, on alati dokumenti küsitud. Olen 32. Need mured algasid siis kui kaalust juurde võtsin, 20dates ei küsinud keegi. Ju siis tüsedama näin noorem.

+1
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

“See kleit sobib sulle nii hästi. Mina sellist küll ei kannaks, aga sulle sobib” – Et see on sinu arust kole kleit, jah? Aitäh!

Naljakas, et sul selline assotsiatsioon tekkis. Miks siis tingimata kole? Mina näiteks ei kannaks iialgi pliiatsseelikut, sest mulle lihtsalt ei sobiks, aga minu ema näeb pliiatsseelikus lihtsalt vaimustav välja. Vabalt võiksin talle sellise komplimendi teha.

+25
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Komplimendid on lihtsalt selleks, et oma kara kuhugi sisse saada. Öeldakse mida iganes.

0
-23
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Komplimendina võtta ilmselt ei saa, aga üks mu ligi saja-aastane filtrita vanatädi ütles, et sa oled kah lõpuks vanaks saanud. Vanust mul tol hetkel ligi 40 ja lapselik rõõsk ilme hakkas näost kaduma.

+22
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

“Kui sind tundma õppida, siis sa oled soe ja sõbralik inimene” – Aitäh, et välja tõid, et esmamulje järgi külm bitch. “Ah 39? Ma arvasin jutu järgi, et sa oled kõvasti noorem” – Et nii lapsik jutt oli? “See kleit sobib sulle nii hästi. Mina sellist küll ei kannaks, aga sulle sobib” – Et see on sinu arust kole kleit, jah? Aitäh!

Neil juhtudel tehtigi kompliment.  Negatiivse vastaspoole mõtlesid ise juurde. 1. enne ei tundnud, teadnud midagi, nüüd tean. 2. Rääkisid selliseid asju, mis tema arvates kuuluvad nooremate ellu (kooli lõpetamine, väikesed lapsed vms)? 3. sinu figuuri ja olemusega sobib, kõneleja figuuri ja olemusega ei sobi.

+15
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei suitseta, aga kui olen soovinud vahel harva alkoholi osta, on alati dokumenti küsitud. Olen 32. Need mured algasid siis kui kaalust juurde võtsin, 20dates ei küsinud keegi. Ju siis tüsedama näin noorem.

Ei taha sind kurvastada, aga just viimastel aastatel on kauplustes ettekirjutus, et dokumenti soovitatakse küsida alla 30-aastastelt klientidelt. Seega siis kui sa olid 20-ndates, küsitigi dokumenti alla 20-nestelt.

Olen mõnda aega müüjana töötanud ja ei viitsi need müüjad teie vanust mõistada, ohutum on iga siledama näolapi käest dokumenti küsida. Alati leidub lihtsameelseid, kes kohe kohevile lähevad ja kõigile kuulutavad, et IGAS POES peetakse neid 10 aastat nooremaks ja ilma dokumendita ei saa enam kohvikusse ka minna😁

+37
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ämm ütles mulle ükskord, et “Sa hakkad mulle juba täitsa meeldima”. Olime mehega koos olnud selleks ajaks 12 aastat ja üsna hästi ämmaga minu meelest koguaeg läbi saanud 😀

+24
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 64 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Veidrad komplimendid