Esileht Ajaviite- ja muud jutud Veidrad olukorrad

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 119 )

Teema: Veidrad olukorrad

Postitas:
Kägu

1) Kõnnid tänaval ja ühtäkki ilmub kuskilt keegi, kes kõnnib sinuga täpipealt samas tempos. Et imelikku kooskõndimist vältida, pead tempot kiirendama. Tema kiirendab ka. Aeglustad siis. Kuidagi saad paarimehest lahti.

2) Vist ka Tujurikkujas kajastatud sketš. Kohtad poes tuttavat, mitte just väga lähedast inimest. Teed selle kohustusliku “small talki” ära ja vahetad lahkumiseks viisakusväljendeid. Lähed veel riiulist riisi võtma ja – assa nugis – vana on jälle platsis! Kohmetud.

3) Jällegi, kõnnid tänaval ja keegi tuleb kitsa koha peal vastu. No, ma lähen siis vasakult mööda – aa, sina samuti? – siis parema… – sina ka? No ma … Ja niimoodi te siis pendeldate seal kohmetult.

4) Kui suhtled mõne endise tuttavaga ja no – tee või tina! – ei meenu tema / mõne tema pereliikme nimed ja siis üritad terve vestluse niimoodi laveerida, et ometi neid kasutama ei peaks.

Ära siit teemast suurt tarka mõtet otsi, ole hea. Niisama muljetasin ajaviiteks.

+66
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul on kombeks arvata, et nägus ja/ või meeldiv mees on minust kui naisest huvitatud. Pärast muidugi selgub, et nii see polnud ja saan nagu harilikult, vastu näppe. Kõik minust huvitatud mehed aga kategoriseerin enda peas sõpradeks, kellega elu sees midagi romantilist ei saaks olla.

Loomulikult lähen poodi midagi kindlat ostma ja kokkuvõttes ostan kõike muud, mitte seda, mille jaoks üldse sinna läksin.

Kassajärjekorras juhtub sageli see, et kas läheb kassa rikki, läheb müüja saali peale toodet otsima või hoiab keegi järjekorda kuidagi muudmoodi kaua kinni.

+21
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma mängin tihti sellist huvitavat mälumängu, et teen ostunimekirja valmis, jätan selle kööki laua peale ja siis üritan poes paaniliselt meenutada,  mis seal kirjas oli. Üsna põnev on, soovitan!

+68
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kiidad oma kõhna sõbrantsi kleiti ja siis ta pakub siiralt, et võib mulle seda laenata teinekord. Tänan, ma võtan selle siis järgmisel teisipäeval, KUI MA 30 KG KERGEM OLEN, ONJU.

+62
-2
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Mul on kombeks arvata, et nägus ja/ või meeldiv mees on minust kui naisest huvitatud. Pärast muidugi selgub, et nii see polnud ja saan nagu harilikult, vastu näppe. Kõik minust huvitatud mehed aga kategoriseerin enda peas sõpradeks, kellega elu sees midagi romantilist ei saaks olla.

Mul täpselt sama! Kusjuures see mees on ainult minu meelest nägus, st omapärane ja mitte sugugi klassikaline iludus, kes kõigile naistele meeldib. Aga ikka on asi alati ühepoolne ja mehel pole tunde- ega tõmbekübetki.

+14
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

See meeste reaktsioon, kui môni naisterahvas nende suunas seksistliku nalja teeb. Aga vastupidi on ju täiesti ok.

+9
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sõitisin kunagi Rakverest bussiga Tallinnasse tööle. Minu kõrval istus mees. Mees, nagu mees ikka. Tallinnas sattusime ühe trammi peale, ta tuli minuga mu töökoha uksest sisse ja samasse kabinetti ka 😀 Töökaaslase sõber oli.

+84
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kõnnin mina rõivapoes, pilk maas, pea argimõtteid täis. Näen, et kellegi jalad, mingi kuju tuleb mulle vastu. Astun paremale, astub tema samale poole, astun ma vasakule, tema ka. Tõstan siis pilgu üles ja tere talv- seisan ise kitsa maani peegli ees ning pendeldan iseendaga! Kadusin nagu õhk sealt poest! 🤣 Oli piinlik, oli.

Tuli lihtsalt see seik meelde kui teemaalgataja kellegist möödumisest rääkis.

+87
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kõnnin mina rõivapoes, pilk maas, pea argimõtteid täis. Näen, et kellegi jalad, mingi kuju tuleb mulle vastu. Astun paremale, astub tema samale poole, astun ma vasakule, tema ka. Tõstan siis pilgu üles ja tere talv- seisan ise kitsa maani peegli ees ning pendeldan iseendaga! Kadusin nagu õhk sealt poest! 🤣 Oli piinlik, oli.

Tuli lihtsalt see seik meelde kui teemaalgataja kellegist möödumisest rääkis.

Olen samamoodi ühes restoranis sattunud kitsasse ja hämarasse koridori, kus oli maast laeni peegel, silmad ei olnud hämarusega harjunud ja tallusin seal nagu lollakas edasi/tagasi. Minu õnn oli see, et olin seal üksi.

Kui on selge plaan minna kuhugi restorani sööma midagi sellist, mis eelmisel korral väga meeldis, siis on see menüüst maas.

+25
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ettevaatust, kommentaar sisaldab kakateemat!

kui lähed töö juures kempsu ja vahetult enne sind on seal keegi just väga ebameeldiva aroomi või uhkete pidurdusjälgedega taiese väljutanud. Mõtled, et no mida, ometi ei hakka teise järelt koristama ju, miks peaks! Väljud kemmergust ja ukse taga ootab juba sisenemist ülikuum kolleeg 🙁

+58
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Üliõpilasena Tartu-Tallinn bussis istus üks mees mu kõrval, põgusalt sai vesteldud. Järgmisel nädalal Tartus tuli ta mulle neljal (!) järjestikusel päeval tänaval vastu. Ja reede õhtul prantsuse keele tundi minnes istus see tüüp seal, ehkki ta polnud varem kunagi käinud. Ei, ta ei jälitanud mind, kõik oli juhuslik.

+30
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui kuuled “Tere!” ja vastad rõõmsalt samaga, kuid… see ei olnud sulle 😀

+59
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Üliõpilasena Tartu-Tallinn bussis istus üks mees mu kõrval, põgusalt sai vesteldud. Järgmisel nädalal Tartus tuli ta mulle neljal (!) järjestikusel päeval tänaval vastu. Ja reede õhtul prantsuse keele tundi minnes istus see tüüp seal, ehkki ta polnud varem kunagi käinud. Ei, ta ei jälitanud mind, kõik oli juhuslik.

Siit jäi nüüd puudu ainult see, et nüüd olete juba 21 aastat õnnelikus abielus ja kolme lapse vanemad! :))

+33
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hea teema! 🙂

Sellest 4. punktist meenus omal juhus, kus ühes seltskonnas hakkas ühe sõbra sõbra naine küsima minult jutu jätkuks, kuidas õde elab ja mida teeb, aga see (nimi) ja too (nimi) … küll ma raalisin ajus, aga küsida oli ka ilmselgelt piinlik, kes sa oled, sest tema mind, õde ja meie kunagist sõpruskonda teadis hästi…. Oi milline kergendus see oli, kui mingist jutust kuuldud vihjest selgusehetk koorus – lapsepõlve korrusmajades elades tagamaja Piret. Ei pidanud enam pimeduses kobama ja juttu jagus.

+22
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Mul on FB sõprade hulgas üks naine, kes enne seda oli mu sõprade hulgas Orkutis. Meil on väga suur hulk ühiseid sõpru FBs. Aga ma ei tea või ei mäleta, kes ta on. Kui kellegi käest küsin, siis kõik möönavad, et nimi on ülituttav, aga ei suuda otsi kokku viia. Guugeldades teda, ei leia ka kokkupuutepunkti. Et justkui tunnen inimest vähemalt paarkümmend aastat, või siis mitte. Väga häirib, kui jälle meelde tuleb.

+28
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vastutuleva inimesega on nii et enamus käitub parempoolse liikluse järgi. Kes ei käitu, need tavaliselt autot ei juhi ja tekib pendeldamine.

Mul on nii et kui kuskil palli mängitakse ja mina sealt möödun, saan ma tavaliselt palliga pihta.

+20
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jalutan metsas koeraga, kõrvuti läheb väikeste vahedega 4 ühte ja samasse kohta viivat rada (on näha ka, et lähevad samasse kohta) ja tervisesportlane valib ALATI selle raja, kus koeraga ees jalutada, et siis pärast kiunuda, et koera pärast tempot aeglustama pidi. ALATI! Mina isiklikult, kui näen jalutades, trenni tehes, kuhugi minnes, et selle tee või raja peal on keegi, kes ilmselt mulle takistuseks jääb/saab, valin ma teise tee või raja, mitte ei hakka eeskõndijal sabas jalutama või torisedes mööda nühkima.

+16
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ütled poes oma mehele midagi ja siis avastad, et kõrval on mingi täiesti võõras tüüp, mees on hoopis kuskile piimaleti äärde passima jäänud.

Keegi lehvitab sulle, ei tunne küll teda esmapilgul ära, aga viisaka inimesena lehvitad vastu. Tegelikult tervitas ta hoopis sinu taga olevat inimest.

+24
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ettevaatust, kommentaar sisaldab kakateemat!

kui lähed töö juures kempsu ja vahetult enne sind on seal keegi just väga ebameeldiva aroomi või uhkete pidurdusjälgedega taiese väljutanud. Mõtled, et no mida, ometi ei hakka teise järelt koristama ju, miks peaks! Väljud kemmergust ja ukse taga ootab juba sisenemist ülikuum kolleeg 🙁

Mina olen sellistes olukordades ukse taga ootajale öelnud, et sorry, keegi enne mind….

+13
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ära siit teemast suurt tarka mõtet otsi, ole hea. Niisama muljetasin ajaviiteks.

Ei otsigi, sest ma ei kohmetu iga situatsiooni peale. Ei no’ta ka. Pooltuttavat uuesti kohates naeratan, vastutulijaga vasakule-paremale tantsides hakkaks vist suisa kõva häälega naerma ja ütleks midagi lõbusat ning kui kellegi nimi ei meenu, siis küsin julgelt kohe vestluse alguses: “Tere! Sa oled ju…”, mispeale teine ininene ennast enamasti tutvustab.

Rohkem ebesekindlust ja suhtlemisoskust, mitte kohmetust ning ebalemist!

+2
-46
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mõnikord linnas ringi liikudes, erinevates kohtades, näen korduvalt ühte ja sama võõrast inimest. Isegi võõras riigis-linnas on juhtunud. Siis mõtlen küll, et milline see tõenäosus on sama juhusliku inimese otsa koperdada.

Meil oli nii Roomas, sõime ja vaatasime, et kõrval lauas istub ühe tuntud eestlasega väga sarnane mees (aga noorem). Viskasime mehega nalja, et peaks temast pilti tegema. Ja saime selle mehega kokku õhtul metroos ja järgmisel päeval linna peal tuli mingi rahvamassi hulgas meile vastu. Arvestades, kui palju on Roomas elanikke + turiste!

+15
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Meil oli nii Roomas, sõime ja vaatasime, et kõrval lauas istub ühe tuntud eestlasega väga sarnane mees (aga noorem). Viskasime mehega nalja, et peaks temast pilti tegema. Ja saime selle mehega kokku õhtul metroos ja järgmisel päeval linna peal tuli mingi rahvamassi hulgas meile vastu. Arvestades, kui palju on Roomas elanikke + turiste!

Ma ei suhtle oma eksiga, lahku läksime ca 20 aastat tagasi kui Tartus elasime. Mina kolisin Tallinnasse, kus tema elab, ei ole aimugi. Ainsad kohad, kus oleme kohtunud: 1) Bulgaarias Varna linnas ja 2) Stockholmis linnaliini bussis.

+61
-1
Please wait...

Postitas:
kontoris

Ei otsigi, sest ma ei kohmetu iga situatsiooni peale. Ei no’ta ka. Pooltuttavat uuesti kohates naeratan, vastutulijaga vasakule-paremale tantsides hakkaks vist suisa kõva häälega naerma ja ütleks midagi lõbusat ning kui kellegi nimi ei meenu, siis küsin julgelt kohe vestluse alguses: “Tere! Sa oled ju…”, mispeale teine ininene ennast enamasti tutvustab.

Rohkem ebesekindlust ja suhtlemisoskust, mitte kohmetust ning ebalemist!

Gee, Karen, you must be fun at parties!

+47
-4
Please wait...

Postitas:
pritnispeeers

Nii head lood enamusel siin. : )))

+11
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hea teema! 🙂

Sellest 4. punktist meenus omal juhus, kus ühes seltskonnas hakkas ühe sõbra sõbra naine küsima minult jutu jätkuks, kuidas õde elab ja mida teeb, aga see (nimi) ja too (nimi) … küll ma raalisin ajus, aga küsida oli ka ilmselgelt piinlik, kes sa oled, sest tema mind, õde ja meie kunagist sõpruskonda teadis hästi…. Oi milline kergendus see oli, kui mingist jutust kuuldud vihjest selgusehetk koorus – lapsepõlve korrusmajades elades tagamaja Piret. Ei pidanud enam pimeduses kobama ja juttu jagus.

Mina jälle rääkisin tükk aega seltskonnas ühe inimesega tema algatusel/ küsimuste peale oma vennast, alles kui ta hakkas täpsustama, et kas Priit ikka veel suusatamisega tegeleb, siis tuli tõdemus, et mis kuradi Priidust ta räägib… Inimene ajas mind kellegi Priidu õega sassi lihtsalt!

+19
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Ma käin töö tõttu paar korda aastas Kesk-Euroopa riikides konverentsidel. Ajaga on seal oma sõbrad-tuttavad tekkinud ja kokku saades on põsemusid kombeks. Ja ma alati unustan ära, kummale poole läheb esimene mops, oh seda piinlikku hetke siis, kui oma näo samale poole pööran.
Äkki on lootust, et kui järgmised konverentsid toimuma peaks, siis enam ei mopsutata 🙂

+17
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma käin töö tõttu paar korda aastas Kesk-Euroopa riikides konverentsidel. Ajaga on seal oma sõbrad-tuttavad tekkinud ja kokku saades on põsemusid kombeks. Ja ma alati unustan ära, kummale poole läheb esimene mops, oh seda piinlikku hetke siis, kui oma näo samale poole pööran.

Äkki on lootust, et kui järgmised konverentsid toimuma peaks, siis enam ei mopsutata 🙂

Sellega meenus, kui on sünnipäev ja keegi mitte-väga-tuttav tuleb õnnitlema, sina arvad, et kätlete, aga tema tahab ikkagi kallistada ja siis toimub mingi imelik kätlus-kallistus-kombo.

+27
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui sõidad tühjal teel ja tee ääres sõidab jalgrattur siis täpselt samal ajal kui temast möödun, sõidab vastassuunast ka auto, ehk siis oleme kolmekesi ühel joonel. Pärast jälle tühi tee!

+44
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Seda neljandat punkti on mul elus tihti juhtunud nii, et ma ei tunne inimestki, kellega vestlen. Tema õest või vennast rääkimata. Algul hakkad rääkima, siis mõtled, et oh ta niikuinii tuleb mulle kohe meelde. Siis ükshetk olete juba 15 min jutustanud ja siis juba imelik küsida, hei, kes sa tegelikult oled ka? Mul on kehv nägudemälu ja lisaks pikad juhtmed. Vahel kellegagi möödume tänaval, tema teretab mind, mina jääb mõtlema, kes oli. Hetk hiljem küll meenub, aga siis ta juba selja taga.

Aga kui ma juba tuvastan, kellega tegu, siis mul on temaga seoses juhtunu ja ühised tuttavad meeles. Selles osas on mälu hea. Lihtsalt kõigepealt on vaja ära tunda, kellega tegu.

+13
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Siis kui tahad peale keppi rahus õlut juua ja tv vaadata, aga naine tahab kudrutada.

+1
-29
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 119 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Veidrad olukorrad