Elan väljamaal ühes väiksemas linnajaos ja siin on tavaline võõrastele tere öelda, kui on mingi silmside tekkinud.
Uksi ei lukustata ka eriti, vähemalt minu majas. Olen siin pool aastat elanud ja oma pööningukorteri võtit pole vaja olnud.
Vahel tuleb ka ette, et keegi tuleb toidupoes juttu ajama. Ajad siis vastu ja kunagi hiljem tuleb meelde, et ahjaa, ma teenindasin sind 5a tagasi. Kas saaks rahus ostelda palun?
Mis puutub nüüd veidramasse… mul on neid omajagu, aga toon siin ühe välja.
Tulin õhtupoolikul kodupoole ja mu kodu ukse ees istus keskealine naine, lillelises suvekleidis ja hoidis peast kinni. Ma küsisin, mis viga on (sest tahaks nagu uksest sisse saada). Ta vastas, et ta on kodutu ja tal on 4 last jne. Ma ütlesin, et ok, kui sul üldse kuskile minna pole, siis võid mu diivanil olla ühe öö.
Tegin aseme üles, ajasime natuke juttu. Siis võttis ta oma kandekotist välja paki, mis nägi välja nagu pool kilo suhkrut. Küsis mult, et kuule, teeks natuke seda head kraami (algab tähega S) ka või.
Ei.
Läksin ära voodisse ja siis oli naisterahvas ennast paljaks koorinud ja üritas minu voodisse tulla.
Võiks arvata, et imelikumaks enam ei lähe, aga pärast selle eide voodist välja ajamist tuli vali kolin ja tohhoo, mu segane eks ronis õhutusaknast sisse. Asi lõppes politseiga ja sellega, et mina kolisin ära.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 23.04 17:59; 24.04 00:20; 25.04 07:47;