Kunagi kontserdil Mustpeade majas – saal oli puupüsti rahvast täis, riided rippusid samas ruumis nagides. Olin millegipärast kindel, et mu selja taga on nagi – ja ühel hetkel tundsin, et tahaks natuke selga toetada – no ja nii ma siis mugavalt vastu riidekuhja selitasin, algul toetasin kergelt, siis ikka kogu keharaskusega. Mingil hetkel aga avastasin, et ups, polegi nagi – olin u viis minutit vedelenud vastu võhivõõrast kutti, kes ei iitsatanudki … Punastasin ja kahvatasin, tema ainult muigas …
Tädi lemmiklugu – teatris, puhveti sabas, mis teosammul liigub, pistis käe oma kõrval oleva mehe tasku ja ütles, kallis, palun laena oma taskurätti – tasku teadagi oli võõra mehe oma … Oma mees oli juba edasi liikunud.
Sugulastega poes käies – hämar õhtu, jõudsin viimasena autosse ja istusin sisse, kinnitasin turvavöö ja ütlesin, et hakkame siis sõitma. Juhile otsa vaadates selgus, et vale auto ja vale juht, sugulaste auto oli järgmine, need itsitasid samal ajal mis hirmus …
No ja lühinägeliku inimesena, kes teismelisena prille ei kandnud, juhtus neid võõraste inimestega kontakteerumisi pidevalt ja seda muidugi ka, et astutakse juurde ja hakatakse juttu ajama, mul pole aga õrna aimugi, kes ta on. Piinlik öelda, et ei tunne – ja siis kompad ja keerutad seda smool talki nii et vähe pole …
A ja veel meenub – teismelisena, siis kui puukotad olid moes, olin hästi uhke kuskilt saadud välismaiste kottade üle – kuniks Viru hotelli ülekäigu juures trammirööbastele täies pikkuses käna käisin. Teismelise tibina, kes üritab ilus olla, oli ikka mark täis tehtud ja kõrvad punased veel mitu minutit takkajärgi.
Sõbrannaga teismelisena kohvikus. Rublaajal – arve oli selline, et miski 1 või 2 kopikat vähem kui 3 rubla – ja sõbranna kõva häälega ja uhkelt teatas: tagasi pole vaja! Vähe see ettekandja siis ei muianud …