Esileht Ajaviite- ja muud jutud Veidrad olukorrad

Näitan 29 postitust - vahemik 91 kuni 119 (kokku 119 )

Teema: Veidrad olukorrad

Postitas:
Kägu

Eile just kohaliku külapoe ees keegi naisterahvas teretas mind rõõmsalt, tema maskiga, mina ilma. Küll ma vahtisin talle pikalt otsa, aga siiani ei tea, kes see oli…

Natukegi häbi ei ole, et maskita poes käid?

POE EES. Ma ei kavatsenudki poodi minna, jalutasin lapsega just poe ees parkivate autode tagant mööda, tädi tuli autost ja läks poodi. Kust sa küll välja lugesid, et ma maskita poes käisin??

+27
-2
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Olime telkimas kämpingualal, seal oli eraldi majake vetsu ja pesuruumiga. Ma ei tea kuidas ma ei märganud, et naiste ruumid olid teisel pool maja ja käisin rõõmsalt meeste poole peal. Kaks päeva! Pesin hambaid, noogutasin tervituseks sisenevatele meestele ja MITTE KEEGI NEIST ei öelnud ka, et ma vale poole peal olen. Tervitasid vastu 😀

Inimeste tervitamisega on ka veidraid juhtumeid. Tänaval olen tere öelnud tuttava välimusega naisele, kes on kodupoe müüjaks osutunud. Ükskord poes teretasime ühe naisterahvaga ja pärast tükk aega mõtlesin, kes ta ometi on. Lõpuks mõtlesin välja- meie kandist ühe koera perenaine- mul ka koer ja tänaval ajame mõne sõna juttu kohtudes. Ilma koerata ei tundnud ära 🙂

Ja valesse autosse olen poe parklas kahel korral proovinud istuda. Õnneks on lukus olnud. Vajutan pulti, klõps käib, uksed lahti ei tule. Oma auto on selle kõrval olnud.

+16
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Eile just kohaliku külapoe ees keegi naisterahvas teretas mind rõõmsalt, tema maskiga, mina ilma. Küll ma vahtisin talle pikalt otsa, aga siiani ei tea, kes see oli…

Natukegi häbi ei ole, et maskita poes käid?

Pole küll teemasse kuid mis ajast poe ees peab maskiga olema?!

+13
-2
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Kui oma elukaaslasega aastaid tagasi tuttavaks sain, tegin millalgi ettepaneku, et läheks õige mu suvilasse, grilliks ja käiks saunas. Mõeldud, tehtud. Hakkasime kohale jõudma, pöörasime maanteelt ära, tiirutasime erinevate aiandusühistute vahel, tüüp jäi järjest vaiksemaks, pöörame kitsukeselt teelt suvilate vahele sisse, pargime ära, tuleme autost välja ja mees on hämmeldusest täiesti tumm.

Selgus, et ma olin oma suvila ostnud tema vanemate suvila kõrvale. No nüüd on siis nii, et saab niita kaks krunti ühe jutiga 🙂 Märkuseks veel niipalju, et ainuüksi Harju- ja Raplamaal on 148 suvilapiirkonda ja 26 000 suvilat….

+42
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kunagi marsas istusin esimeses reas seljaga sõidu suunas. Minu kõrval istus üks vanem härra ja selle härra vastas istus kena kaunis tütarlaps. Tütarlapse peatus hakkas tulema ja tütarlaps hakkas püsti tõusma, kui marsa tegi äkkpidurduse. Tütarlaps lendas nägu ees härrale kahe jala vahele. Härra lõi käsi kokku ja ütles: “Oh sa issanda õnnistus!”. Tütarlaps oli näost punane kui tomat ja kadus marsast nagu keravälk.

+10
-16
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Kodupoe müüjad on minu arvates täiesti tuttavad inimesed (poeväliselt muidu kokkupuutepunkte pole), neid ma tervitan loomulikult, aga ma elan muidugi väikeses kohas ka. Samuti tervitan inimesi, keda alati samal ajal samas kohas kohtan (nt hommikuti tööle minnes). Väikelinna võlud, mulle meeldib!

+10
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tuli ka üks autoga lugu meelde. Kuna elasime lähestikku, siis mingil perioodil  sõidutasin ühte töökaaslast tööle ja koju. Minu auto, mina juhtisin, temal polnud ei autot ega juhiluba. Elasin oma lastega, meest ei olnud, st olin harjunud, et mina roolis alati. Kord käisime koduteel poes. Autoni tagasi jõudes astusin ma kõrvalistuja ukse juurde jäin seisma ja vaatasin ootava näoga oma sõidukaaslase poole. Tema vaatas mind üllatunud näoga vastu, nii et ütlesin, et kas autosse ka läheme? Tema üllatus veel rohkem, ee, kas mina pean rooli minema? Siis alles taipasin. Kuidas mul tookord see aju lühiühendus tekkis ja arvasin, et olen kaasreisija, ei saa siiani aru.

+12
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kodupoe müüjad on minu arvates täiesti tuttavad inimesed (poeväliselt muidu kokkupuutepunkte pole), neid ma tervitan loomulikult, aga ma elan muidugi väikeses kohas ka. Samuti tervitan inimesi, keda alati samal ajal samas kohas kohtan (nt hommikuti tööle minnes). Väikelinna võlud, mulle meeldib!

Sama, ja kuna olen ise ka teenindaja, siis teretavad mind ka paljud võõrad (aga mitte kohalikud võõrad ja mitte nii väga ülevoolavalt rõõmsalt 😁).

+6
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Ma olin just lapsehoolduspuhkuselt tööle tagasi läinud, kui ükskord ühiselt lõunale minnes ajasin üle laua kolleegiga ootasime toitu ja ajasime mõnusalt juttu. Teine kolleeg läks vetsu ja siis tulid söögid. Ajasin üle laua istuva kolleegiga juttu edasi, tõstsin oma prae kõrvale ja tükeldasin vetsus oleva kolleegi prae ilusasti väiksemateks tükkideks (eriti liha), nihutasin paprikaviilud oma taldrikule (mul laps neid ei söö), asetasin tükeldatud prae kõrvaloleva koha ette ja hakkasin sööma. Peale esimest ampsu taipasin, et oot, aga mul polegi ju last söömas kaasas.

See on väga vana nali, mõtlesid selle enda omaks teha? Mingi fantaasialend sul?  See on ammu teada asi, et naine tuleb lapsehoolduspuhkuselt ja tükeldab naabri (töökaaslase) šnitslit. Mõtle teinekord midagi paremat välja, see küll originaalne ei ole.

+3
-22
Please wait...

Postitas:
Kägu

See on väga vana nali, mõtlesid selle enda omaks teha? Mingi fantaasialend sul?  See on ammu teada asi, et naine tuleb lapsehoolduspuhkuselt ja tükeldab naabri (töökaaslase) šnitslit. Mõtle teinekord midagi paremat välja, see küll originaalne ei ole.

Kas teiste miinustamine ja halvustamine annab sinu tühjale elule mõtte?

+14
-4
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Ma olin just lapsehoolduspuhkuselt tööle tagasi läinud, kui ükskord ühiselt lõunale minnes ajasin üle laua kolleegiga ootasime toitu ja ajasime mõnusalt juttu. Teine kolleeg läks vetsu ja siis tulid söögid. Ajasin üle laua istuva kolleegiga juttu edasi, tõstsin oma prae kõrvale ja tükeldasin vetsus oleva kolleegi prae ilusasti väiksemateks tükkideks (eriti liha), nihutasin paprikaviilud oma taldrikule (mul laps neid ei söö), asetasin tükeldatud prae kõrvaloleva koha ette ja hakkasin sööma. Peale esimest ampsu taipasin, et oot, aga mul polegi ju last söömas kaasas.

See on väga vana nali, mõtlesid selle enda omaks teha? Mingi fantaasialend sul? See on ammu teada asi, et naine tuleb lapsehoolduspuhkuselt ja tükeldab naabri (töökaaslase) šnitslit. Mõtle teinekord midagi paremat välja, see küll originaalne ei ole.

Kas sa mõtled päris siiralt, et inimesi, kes on valele korrusele jalutanud, oma oste teise pere kärusse pannud, valesse autosse istunud, restoranis võõrasse lauda istunud, last kassi nimega kutsunud või kellegi teise inimese lapse pükse kogemata kohendanud on üks? Njaaa. Kitsas silmaring…

+21
-2
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

See on väga vana nali, mõtlesid selle enda omaks teha? Mingi fantaasialend sul? See on ammu teada asi, et naine tuleb lapsehoolduspuhkuselt ja tükeldab naabri (töökaaslase) šnitslit. Mõtle teinekord midagi paremat välja, see küll originaalne ei ole.

Kas teiste miinustamine ja halvustamine annab sinu tühjale elule mõtte?

Mis mõttes minu ‘tühjale elule’? Kust selle võtad ja miks sildistad? Minu elu ei ole tühi. Seda ‘nalja’ töökaaslase taldrikul oleva toidu tükeldamisest olen aga varasemalt lugenud korduvalt – miks peaks seda siis praegu kuidagi ainulaadseks, originaalseks pidama? See on lihtsalt plagiaat.

+1
-28
Please wait...

Postitas:
Kägu

Miks plagiaat, kui seesama inimene võib kirjutada oma juhtumeid igal ajal, kui soovib. Alati on ka uusi lugejaid, niiet lasku aga käia.

+15
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tulin töölt ära peamiselt ühe ebameeldiva lähima kolleegi pärast. Asusin uude kohta tööle ja üks minu lähimatest kolleegidest on ussitaja ämm, väga tore inimene.
Minu kooliaegse salaarmastuse (tagantjärele on selgunud, et tunded olid vastastikused) laps on sündinud samal kuupäeval ja samal aastal, samas linnas, kuid teises haiglas.

Lapse beebieas olin kohutavalt väsinud. Kord avastasin end poe lihaleti järjekorras ostukäru edasi-tagasi kiigutamas.

Tean peret, kus kolm järjestikust põlvkonda on sündinud samal kuupäeval, nagu aastas rohkem päevi ei oleks.

Maailm ongi veider.

+15
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ostsin endale auto. Enne oli ikka mees roolis olnud (peres auto oli juba sama marki ja värvi). Esimesel hommikul peale autoostu istusin kõrvalistmele, panin vöö peale ja istusin harjumusest tükk aega, et kuhu see mees siis jääb, kuni tuli meelde, et mees läks teise autoga juba ära ja pean ikka ise rooli ronima…

Teine seik oli bensiinijaamas, kus oli päris pikk järjekord enne ja pärast mind. Kui järjekord lõpuks minuni jõudis, avastasin, et mu bensiinipaak on teisel pool ja voolik sinna ei ulatu. Lahkusin piinlikkustundega päris kiirelt.

+14
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Siin teemas on suurel osal selline huumoritaju, et sõna huumor peaks sõnastikust eemaldama või vähemalt drastiliselt muutma.

“Oih, ma ütlesin korra mehele, et võta need purgiherned, aga icic, selgus, et see oli hoopis naabrimees”

+3
-21
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Inimeste tervitamisega on ka veidraid juhtumeid. Tänaval olen tere öelnud tuttava välimusega naisele, kes on kodupoe müüjaks osutunud.

Ma teretan kõiki kodupoe müüjaid tänaval täitsa teadlikult, ei ole seda kunagi veidruseks pidanud.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu kooliaegse salaarmastuse (tagantjärele on selgunud, et tunded olid vastastikused) laps on sündinud samal kuupäeval ja samal aastal, samas linnas, kuid teises haiglas.

Minu vanim laps sündis minu esimese armastusega samal kuupäeval.

+6
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Läksin kord suvel väikelinnas üle vöötraja, sellise keskmiselt krapsaka sammuga. Minu ees ei olnud kedagi, kõrval ei olnud kedagi, vöötrada suur ja lai. Järsku käratati minu taga vihaselt “No tõesti kiiremini ei saa või!” Lisasin võpatades hoogu ja piilusin üle õla. Üks tädike vedas rihma otsas masajalgset uimerdavat koeranässi üle tee…

Ma jalutasin ja äkki nägin enda poole jooksmas suurt koera. Kõlas käsklus: “Stoi!” Pikemalt mõtlemata tardusin paigale. Õnneks oli koer sama korraliku dressuuri saanud kui mina  🙂

+12
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ruttad igal hommikul tööle ja enam-vähem ühes samas kohas tuleb vastu üks inimene, kes tõenäolisel ruttab samuti tööle. Iga õhtul pärast koju rutates kohtute samas kohas. Läheb nädal-kaks, kuu, paar kuud. Näod on tuttavad, kohtad seda inimest 2 korda päevas, 5 korda nädalas. Hull kiusatus on tere ütelda…

Mul üks tuttav, kes igapäevaselt rongiga tööle sõidab, rääkis, et vanadel olijatel on igaühel omad kohad, kui vahel koju tulles peab rongile kiirustama ja esimesse ettejuhtuvasse vagunisse hüppab, siis mõtleb, et kas on üldse õige rongi peal, aga kui “oma” kohani jõuab, siis on kergendus, kõik tuttavad näod ees.

+11
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Suvalises Eestimaa tanklas kohtasin tuttavat inimest ja tervitasin rõõmsalt kuigi päris täpselt nime ei mäletanud aga olin sügavalt veendunud, et oleme head tuttavad. See “tuttav” viisaka inimesena tervitas vastu ja sinnapaika see jäi. Pool päeva hiljem plahvatas, et polnud ta mingi hea tuttav mul – Tõnis Niinemets oli😊

Aga selliseid juhtumeid on kuulsustel niikuinii kilode kaupa pajatada, lihtsalt tuli praegu see seik meelde😊

Sa õnneks ei pidanud enam Tõnisega kohtuma, mina aga pidin teatud kuulsusega ka edaspidi kohtuma, sest meie esimene teretamine toimus vahetult lasteaia hoovist väljas (oleks aias sees olnud, siis see poleks vast nii ebatavaline olnud), kuid kuna meie lapsed käisid samas aias, siis põrkasime ka edaspidi aegajalt kokku ja siis oli juba suur dilemma, kas teretada jälle või mitte.

Minu nime tõttu on mul aegajalt veidraid olukordi, sest kui olen vähegi rahvarohkemas kohas ja keegi karjub iiiissssiiii, siis kaugelt kostab see nagu Liisi. Ja siis ma jälle vahin nagu hull ringi ja otsin pilguga, kes mind kutsub. Ja siis on murphy seadus, et kui ma sellest hüüdest väljagi ei tee, et jaa-jaa, keegi jälle otsib oma issit, siis helistatakse küsimusega, et hakkad vanadusest kurdiks jääma või?

+9
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aasta umbes 2005. India. Goa. Calangute rand. Ligunen rannast üsna kaugel kaelani vees, soojas ookeanis, ja jälgin, kuidas päike loojuma hakkab. Inimesi on vähe, vees peaaegu üldse mitte kedagi. Ühel hetkel kuulen, kuidas keegi läbi vee lähemale kahlab. Keeran ringi, täiesti tavaline valge inimene tuleb otsejoones minu poole. Jõuab lähemale, ütleb “Tere!”. Puhtas eesti keeles. Tervitan vastu. Selle peale ütleb tundmatu võõras: “Näe, oledki eestlane. Vaatasin eemalt, et üks eestlase moodi inimene on vees, mõtlesin, et tulen ütlen tere.” Keeras ringi, läks tuldud teed tagasi. Ei enne ega pärast seda ma teda enam ei kohanud. Tutvuda ei tahtnud, mulle midagi müüa ei tahtnud, tahtiski lihtsalt oma teooriat kontrollida, et see kauge peanupp eemal sügavas vees, millest enamasti ainult kukal ja pats paistab, kuulub eestlasele. Indias.

+37
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Seni kuni toidupoes oste sooritasin, oli väljas hakanud hooga vihma sadama. Poe ukse ees tõmbasin kapuutsi silmini ette, võtsin moonakotid kätte ja sörkisin autoni. Sellel hetkel oli auto, mis avas uksed siis, kui pult oli lähedal. Kangutan auto tagumist ust, no ei tule lahti. Proovin seejärel juhiust, ikka ei miskit. Podisen omaette – kuradi sara! Hakkan siis oma põhjatust Tootsi tasku laadsest käekotist võtit otsima, et puldist auto avada. Seisan auto kõrval läbimärjana lõdisedes, samal ajal tõmmates käekoti sisu pahupidi ning aeg-ajalt linki katsudes, kuni märkan naisterahvast, kes seisab auto kõrval jahmunult. Tõstan pea üles, kiire pilk salongi sisse – autos on võõras termostass ja rippuvad õhuvärskendajad. Kiirelt kõlas minu suust: “vabandust, vale auto juurde tulin”, võtsin oma ligunenud kodinad maast ja sammusin nägu peas punane kaks autot edasi enda auto juurde. Kui kaua ta seisis ja milliseid kohatuid lauseid ta oma auto kohta kuulis, ma ei tea. Peale seda traumat olen edaspidi alati kontrollinud auto numbrimärki, nii igaks juhuks, et ei peaks avalikus parklas enam tahtmatult grand theft auto‘t sooritama.

+10
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Seni kuni toidupoes oste sooritasin, oli väljas hakanud hooga vihma sadama. Poe ukse ees tõmbasin kapuutsi silmini ette, võtsin moonakotid kätte ja sörkisin autoni. Sellel hetkel oli auto, mis avas uksed siis, kui pult oli lähedal. Kangutan auto tagumist ust, no ei tule lahti. Proovin seejärel juhiust, ikka ei miskit. Podisen omaette – kuradi sara! Hakkan siis oma põhjatust Tootsi tasku laadsest käekotist võtit otsima, et puldist auto avada. Seisan auto kõrval läbimärjana lõdisedes, samal ajal tõmmates käekoti sisu pahupidi ning aeg-ajalt linki katsudes, kuni märkan naisterahvast, kes seisab auto kõrval jahmunult. Tõstan pea üles, kiire pilk salongi sisse – autos on võõras termostass ja rippuvad õhuvärskendajad. Kiirelt kõlas minu suust: “vabandust, vale auto juurde tulin”, võtsin oma ligunenud kodinad maast ja sammusin nägu peas punane kaks autot edasi enda auto juurde. Kui kaua ta seisis ja milliseid kohatuid lauseid ta oma auto kohta kuulis, ma ei tea. Peale seda traumat olen edaspidi alati kontrollinud auto numbrimärki, nii igaks juhuks, et ei peaks avalikus parklas enam tahtmatult grand theft auto‘t sooritama.

Me sõitsime emaga talvel Tallinnast Rakverre ja käisime ühes kaubanduskeskuses. Tagasi auto juurde minnes näen, et kodarad on suuri lumekamakaid täis ja hakkan neid jalaga maha taguma. Ema küsib ehmunult, et “Mis sa teed?”. Mina vastu, et vaata millised kobakad! “Mis see sinu asi on, see pole ju sinu auto!”   Selgus, et polnud tõesti…

+10
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma ei tunne iseennastki maskiga ära. Kui päikeseprillid ka veel ette panen, olen täielik inkognito.

Ei tea miskit. Sul pole võib-olla aimugi, kes su ära tunnevad 🙂

Mul seik käesolevast kevadest. Vanematekodu maakohas. Mina lahkusin sealt 15-aastaselt mujale kooli ehk 34 aastat tagasi ja sellest ajast jäingi mujale elama. Alevikus enamus uued inimesed ja mina neid ei tunne. Mu vennatütar on seal samuti väiksena elanud.

Olime seal kogu vahmiiliga talgutel, saatsin oma 18-aastase volaski poodi (on seal suviti olnud üksnes väikse lapsena ja aeg-ajalt vanaemal-vanaisal külas, kui nood veel elus olid). Poiss loomulikult maskiga. Kommenteerisin, et riideid pole vaja vahetada. Nagunii sind keegi ei tunne. Käis ära. Unustas ühe asja. Mu vennatütar läks siis ise. Maskiga. Ka riideid ei vahetanud – nagunii keegi teda ei tunne.

Müüja vaatas otsa, noogutas ja kommenteeris: “Poiss just käis ka”.

Keegi meist seda müüjat ei tunne. Noorem naisterahvas ja meie ajal ta seal elanud ei ole.

+8
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Lähen mehega poodi, jõuame piimaleti äärde, mina räägin temaga sujuvalt juttu ja võtan käe alt kinni küsides, et millist pudingut võtame. Loomulikult on oma mees selleks ajaks läinud teise leti juurde ja minu kõrval seisab samasuguse jopega võõras mees, kelle kõrval seisab tema naine. Mina vabandan, naerame sõbralikult kõik koos ja toimetame edasi. Siis kordan sama kassas. Sama mehega. Enam ei ole naljakas, ainult piinlik. Võõra mehe naine enam ei naerata. Püüan oma asjad kiiresti korda saada ja poest minema.

Vabanduseks võin öelda, et minu mehel oli tol hetkel üsna eripärane erksavärviline jope ja müts ja sellel teisel mehel olid täpselt samad asjad seljas, nii et eksimine oli inimlik.

+5
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma otsisin emdale meest. Kulus aasta netiprotaalides, sadu kirju ja kümneid kohtumisi üle Eesti, välismaal ka. Leitud mees (oleme praeguseks 15a abielus), osutus endise elukaaslase töökaaslaseks! Sõbranna irvitas, et eks oleks võinud kohe tööle stendile kuulutuse panna: “Vaba naine aadressil…”

Sõbrad vestlesid netis, kui hõivatud nad parasjagu oma töökohustustega on. 15 minuti pärast kohtusid nad samas rannarestoranis paradiiisisaarel, mõlemal juuksed veel märjad ja varbad liivased…

Ma juhin harva autot, aga no kohalikus poes julgen ikka käia. Seega istun esmalt kõrvalistmele. Keerutan siis pisut mõtlikul ilmel autovõtmeid käes, tulen välja ja kõnnin ümber auto…

+5
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sisenesin kunagi meeltesegaduses meeste WC-sse, tõlgendades M tähte uksel kui “madames”. Sain alles siis aru, et midagi lappab, kui kõrvalkabiini ilmus meesterahvas. Ise veel mõtlesin, et on nahaal, ronib naiste WC-sse…

Lätis ei ole ka mõistlik minna WC-sse kirjaga M (meitenes)

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sisenesin kunagi meeltesegaduses meeste WC-sse, tõlgendades M tähte uksel kui “madames”. Sain alles siis aru, et midagi lappab, kui kõrvalkabiini ilmus meesterahvas. Ise veel mõtlesin, et on nahaal, ronib naiste WC-sse…

Lätis ei ole ka mõistlik minna WC-sse kirjaga M (meitenes)

Kuskil koolimajas või lasteaias käisid? Kus on WCl kiri “tüdrukud”, mitte “naised”? Ei tule ette, et oleksin kusagilgi Eestis näinud WC-uksi kirjadega “T” ja “P”.

+1
-6
Please wait...

Näitan 29 postitust - vahemik 91 kuni 119 (kokku 119 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Veidrad olukorrad