Suvalises Eestimaa tanklas kohtasin tuttavat inimest ja tervitasin rõõmsalt kuigi päris täpselt nime ei mäletanud aga olin sügavalt veendunud, et oleme head tuttavad. See “tuttav” viisaka inimesena tervitas vastu ja sinnapaika see jäi. Pool päeva hiljem plahvatas, et polnud ta mingi hea tuttav mul – Tõnis Niinemets oli😊
Aga selliseid juhtumeid on kuulsustel niikuinii kilode kaupa pajatada, lihtsalt tuli praegu see seik meelde😊
Sa õnneks ei pidanud enam Tõnisega kohtuma, mina aga pidin teatud kuulsusega ka edaspidi kohtuma, sest meie esimene teretamine toimus vahetult lasteaia hoovist väljas (oleks aias sees olnud, siis see poleks vast nii ebatavaline olnud), kuid kuna meie lapsed käisid samas aias, siis põrkasime ka edaspidi aegajalt kokku ja siis oli juba suur dilemma, kas teretada jälle või mitte.
Minu nime tõttu on mul aegajalt veidraid olukordi, sest kui olen vähegi rahvarohkemas kohas ja keegi karjub iiiissssiiii, siis kaugelt kostab see nagu Liisi. Ja siis ma jälle vahin nagu hull ringi ja otsin pilguga, kes mind kutsub. Ja siis on murphy seadus, et kui ma sellest hüüdest väljagi ei tee, et jaa-jaa, keegi jälle otsib oma issit, siis helistatakse küsimusega, et hakkad vanadusest kurdiks jääma või?