Esileht Kodunurk Veise kaelaliha

Näitan 26 postitust - vahemik 1 kuni 26 (kokku 26 )

Teema: Veise kaelaliha

Postitas:
Kägu

Andke häid ideid, mida teha kilosest veise kaelaliha tükist? Azuud olen mitu korda teinud. Samuti burgundia pada. Nüüd tahaks teha midagi ahjus, ühe tükina.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:
Kägu

Tõstan.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:
Kägu

Siin on küll suurem tükk retseptis, aga võid proovida ka midagi aasiapärast, näiteks:

https://taste.co.za/recipes/thai-pot-roasted-beef-neck/

või mingi karri: https://www.bbcgoodfood.com/recipes/beef-curry

tacode sisse võib panna, guugelda birria (mehhikopärane loomaliha)

Veel üks mehhiko supp (kui sul selles tükis on konti ka sees) https://www.allrecipes.com/recipe/85055/caldo-de-res-mexican-beef-soup/

 

+2
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:
Kägu

ühe tükina küll pole, aga ma teeks kooreklopsi

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:
Kägu

Milleks ilusat taist liha tükeldada?

Maitsestada, panna vooliumisse sibularataste ja sidruniviilude peale ning ahjus küpsetada.

0
-3
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:
Kägu

vooliumisse? nii nunnu sõna

+3
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:
Kägu

Maitsestada, panna vooliumisse sibularataste ja sidruniviilude peale ning ahjus küpsetada.

esimest korda elus kuulen, et keegi küpsetab veiseliha nagu kala, ja veel kaelatükki… mingis vooliumis… khm

+6
-1
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:
Kägu

https://mariliisilover.com/2018/02/aeglaselt-kupsenud-veiseliha-punase-veini-kastmes/

 

0
-1
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:
Kägu

kas tsiteeritud link peaks olema vastuseks sellele, et veiseliha ei hautata ‘vooljumis’ sibula ja sidruniga?

0
-2
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:
Kägu

Milleks ilusat taist liha tükeldada? Maitsestada, panna vooliumisse sibularataste ja sidruniviilude peale ning ahjus küpsetada.

Sul tekkis tallanaha isu? Sellest ei tule ju midagi head, see pole ahjuliha tükk ja nii ei valmistata veiseliha üldse! Veisekaela on parim hautada vedelikus. Või siis juba grillida

+5
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:
Kägu

kas tsiteeritud link peaks olema vastuseks sellele, et veiseliha ei hautata ‘vooljumis’ sibula ja sidruniga?

See oli lihtsalt retseptisoovitus TAle.

0
-2
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:
Kägu

See nädal on hea saak olnud, voolium, berse.

Ja oleks need siis veel haruldased sõnad.

+3
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:
Kägu

vooliumisse? nii nunnu sõna

Muidugi vooliumisse!

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:
Kägu

kas tsiteeritud link peaks olema vastuseks sellele, et veiseliha ei hautata ‘vooljumis’ sibula ja sidruniga?

Vooliumis!

 

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:
Kägu

Milleks ilusat taist liha tükeldada? Maitsestada, panna vooliumisse sibularataste ja sidruniviilude peale ning ahjus küpsetada.

Sul tekkis tallanaha isu? Sellest ei tule ju midagi head, see pole ahjuliha tükk ja nii ei valmistata veiseliha üldse! Veisekaela on parim hautada vedelikus. Või siis juba grillida

Sidrun, sibul ja sorts veini annab piisavalt vedelikku.

Maitseks rosmariini ja punast ning musta pipart, ka loorberileht sobib lisaks.

+1
-3
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:
Kägu

kas tsiteeritud link peaks olema vastuseks sellele, et veiseliha ei hautata ‘vooljumis’ sibula ja sidruniga?

Miks ei hautata?!

Ikka hautatakse!

 

0
-4
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:
Kägu

Maitseks rosmariini ja punast ning musta pipart, ka loorberileht sobib lisaks.

Lisaks sibulale ja sidrunile? Miks sa ajad lolli juttu kaelakondi vahelt välja, kui sa tegelikult veiseliha valmistamisest mitte muffigi ei tea? Miks ometi? Su rosmariin ja vein käib HAUTISSE, mitte ahjuprae peale.

+1
-1
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:
Kägu

Maitseks rosmariini ja punast ning musta pipart, ka loorberileht sobib lisaks.

Lisaks sibulale ja sidrunile? Miks sa ajad lolli juttu kaelakondi vahelt välja, kui sa tegelikult veiseliha valmistamisest mitte muffigi ei tea? Miks ometi? Su rosmariin ja vein käib HAUTISSE, mitte ahjuprae peale.

MIKS ometi sa räägid ainult seda, mida sina tead? Miks ometi?

Veisemuffinite retsepti küll paluks sinult.

 

0
-3
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Mina teeks ühepajatoitu. Retsepti anda pole, sest ma teen alati erinevalt ja silma järgi kogustega. Aga sibul,porgand, kartul, kaalikas  on alati põhikomponendid.

+2
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:
Kägu

Miks ei hautata?! Ikka hautatakse!

veiseliha ei hautata ‘vooliumis’ sidruni ja sibulaga.

kui hautamiseks läheb, siis veiseliha pannakse malmpotti, mitte ‘vooliumisse’

+4
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:
Kägu

Sidrun, sibul ja sorts veini annab piisavalt vedelikku. Maitseks rosmariini ja punast ning musta pipart, ka loorberileht sobib lisaks.

*ÖKK, no mida kombinatsiooni…

+2
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:
Kägu

Miks ei hautata?! Ikka hautatakse!

veiseliha ei hautata ‘vooliumis’ sidruni ja sibulaga.

kui hautamiseks läheb, siis veiseliha pannakse malmpotti, mitte ‘vooliumisse’

Vooliumis ei hautata, vaid küpsetatakse ahjus.

0
-2
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:
Kägu

No kui tahta teha ikkagi ahjupraadi, tasuks kasutada küpsetuskotti.  Vedelik sisse ja siis pikemakt ja nõrgemal kuumusel “haudub” ka seak pehmeks.

Niisama ahju pannes jah jääb muidu nagu tallanahk. Ka fooliumis.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:
Kägu

kas tsiteeritud link peaks olema vastuseks sellele, et veiseliha ei hautata ‘vooljumis’ sibula ja sidruniga?

Vooliumis!

Jahäää, kirjutada ei oska.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:
Kägu

Googelda, inimene. Märksõna on veise kaelakarbonaad.

0
-3
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:
Kägu

Googelda, inimene. Märksõna on veise kaelakarbonaad.

Aga perekoolist ei tohi küsida, mis kellelgi on hästi välja tulnud?

+3
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Näitan 26 postitust - vahemik 1 kuni 26 (kokku 26 )


Esileht Kodunurk Veise kaelaliha