Andke häid ideid, mida teha kilosest veise kaelaliha tükist? Azuud olen mitu korda teinud. Samuti burgundia pada. Nüüd tahaks teha midagi ahjus, ühe tükina.
Teema: Veise kaelaliha
Tõstan.
Siin on küll suurem tükk retseptis, aga võid proovida ka midagi aasiapärast, näiteks:
https://taste.co.za/recipes/thai-pot-roasted-beef-neck/
või mingi karri: https://www.bbcgoodfood.com/recipes/beef-curry
tacode sisse võib panna, guugelda birria (mehhikopärane loomaliha)
Veel üks mehhiko supp (kui sul selles tükis on konti ka sees) https://www.allrecipes.com/recipe/85055/caldo-de-res-mexican-beef-soup/
ühe tükina küll pole, aga ma teeks kooreklopsi
Milleks ilusat taist liha tükeldada?
Maitsestada, panna vooliumisse sibularataste ja sidruniviilude peale ning ahjus küpsetada.
vooliumisse? nii nunnu sõna
Maitsestada, panna vooliumisse sibularataste ja sidruniviilude peale ning ahjus küpsetada.
esimest korda elus kuulen, et keegi küpsetab veiseliha nagu kala, ja veel kaelatükki… mingis vooliumis… khm
https://mariliisilover.com/2018/02/aeglaselt-kupsenud-veiseliha-punase-veini-kastmes/
kas tsiteeritud link peaks olema vastuseks sellele, et veiseliha ei hautata ‘vooljumis’ sibula ja sidruniga?
Milleks ilusat taist liha tükeldada? Maitsestada, panna vooliumisse sibularataste ja sidruniviilude peale ning ahjus küpsetada.
Sul tekkis tallanaha isu? Sellest ei tule ju midagi head, see pole ahjuliha tükk ja nii ei valmistata veiseliha üldse! Veisekaela on parim hautada vedelikus. Või siis juba grillida
kas tsiteeritud link peaks olema vastuseks sellele, et veiseliha ei hautata ‘vooljumis’ sibula ja sidruniga?
See oli lihtsalt retseptisoovitus TAle.
See nädal on hea saak olnud, voolium, berse.
Ja oleks need siis veel haruldased sõnad.
kas tsiteeritud link peaks olema vastuseks sellele, et veiseliha ei hautata ‘vooljumis’ sibula ja sidruniga?
Vooliumis!
Milleks ilusat taist liha tükeldada? Maitsestada, panna vooliumisse sibularataste ja sidruniviilude peale ning ahjus küpsetada.
Sul tekkis tallanaha isu? Sellest ei tule ju midagi head, see pole ahjuliha tükk ja nii ei valmistata veiseliha üldse! Veisekaela on parim hautada vedelikus. Või siis juba grillida
Sidrun, sibul ja sorts veini annab piisavalt vedelikku.
Maitseks rosmariini ja punast ning musta pipart, ka loorberileht sobib lisaks.
kas tsiteeritud link peaks olema vastuseks sellele, et veiseliha ei hautata ‘vooljumis’ sibula ja sidruniga?
Miks ei hautata?!
Ikka hautatakse!
Maitseks rosmariini ja punast ning musta pipart, ka loorberileht sobib lisaks.
Lisaks sibulale ja sidrunile? Miks sa ajad lolli juttu kaelakondi vahelt välja, kui sa tegelikult veiseliha valmistamisest mitte muffigi ei tea? Miks ometi? Su rosmariin ja vein käib HAUTISSE, mitte ahjuprae peale.
Maitseks rosmariini ja punast ning musta pipart, ka loorberileht sobib lisaks.
Lisaks sibulale ja sidrunile? Miks sa ajad lolli juttu kaelakondi vahelt välja, kui sa tegelikult veiseliha valmistamisest mitte muffigi ei tea? Miks ometi? Su rosmariin ja vein käib HAUTISSE, mitte ahjuprae peale.
MIKS ometi sa räägid ainult seda, mida sina tead? Miks ometi?
Veisemuffinite retsepti küll paluks sinult.
Mina teeks ühepajatoitu. Retsepti anda pole, sest ma teen alati erinevalt ja silma järgi kogustega. Aga sibul,porgand, kartul, kaalikas on alati põhikomponendid.
Miks ei hautata?! Ikka hautatakse!
veiseliha ei hautata ‘vooliumis’ sidruni ja sibulaga.
kui hautamiseks läheb, siis veiseliha pannakse malmpotti, mitte ‘vooliumisse’
Sidrun, sibul ja sorts veini annab piisavalt vedelikku. Maitseks rosmariini ja punast ning musta pipart, ka loorberileht sobib lisaks.
*ÖKK, no mida kombinatsiooni…
Miks ei hautata?! Ikka hautatakse!
veiseliha ei hautata ‘vooliumis’ sidruni ja sibulaga.
kui hautamiseks läheb, siis veiseliha pannakse malmpotti, mitte ‘vooliumisse’
Vooliumis ei hautata, vaid küpsetatakse ahjus.
No kui tahta teha ikkagi ahjupraadi, tasuks kasutada küpsetuskotti. Vedelik sisse ja siis pikemakt ja nõrgemal kuumusel “haudub” ka seak pehmeks.
Niisama ahju pannes jah jääb muidu nagu tallanahk. Ka fooliumis.
kas tsiteeritud link peaks olema vastuseks sellele, et veiseliha ei hautata ‘vooljumis’ sibula ja sidruniga?
Vooliumis!
Jahäää, kirjutada ei oska.
Googelda, inimene. Märksõna on veise kaelakarbonaad.