Esileht Kodunurk Veisepraad

Näitan 7 postitust - vahemik 1 kuni 7 (kokku 7 )

Teema: Veisepraad

Postitas:
Kägu

Palun andke soovitusi, kuidas valmistada veisepraadi.

Ostsin sellise tüki: https://www.rimi.ee/epood/ee/tooted/liha–ja-kalatooted/veise–lamba–ja-ulukiliha/veisepraad-kondita/p/258118

Eelistaksin seda kuidagi ahjus ühe tükina teha. Näiteks majoneesi-juustu teki all.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma teeks kuidagi nii nagu see esimene retsept siin
Maitseaineid ilmselt nii palju ei paneks, aga pannil pruunistada ja siis aedviljade ja puljongiga pikalt ahjus

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Söö lihtsalt seda majoneesi-juustu tekki. Mis sa lihast ikka rikud.

+8
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

See link ei tööta.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Palun andke soovitusi, kuidas valmistada veisepraadi.

See pole võimalik.

Veiseprae kokkamiseks peab seda asja ikka way kauem õppima, kui 3min kohustuslikku perekoolilugemist kuskilt telefonist ja diiavninurgast.

+1
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Veiseliha ahjus ma üldse ei teeks.Saad kõva ja kuivanud käntsaka ainult. Veiseliha hautad haudepotis rohke vedelikuga 2-3 tundi.Siis saad söödava liha.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Meie sööme hästi palju veiseliha ja just röstbiifi kujul, ehk siis see suurem tükk liha ahjus, nagu teemaalgataja soovis.

Veiseliha puhul on hästi oluline, mis loom ja mis tükk. Piimalehm ei sobi kohe üldse! Meie saame tuttavalt talunikult paar korda aastas rohumaa veise liha. Seal on ka osa tükid, mis tuleb kuubikutena hautistes kasutada, röstbiifi tegemiseks ei sobi. TA link pole enam aktiivne, seega kahjuks ei oska öelda, kas tema tükk sobiks röstbiifi tegemiseks.

Röstbiifi teeme nii, et tüki praeme kõigepealt pannil igast küljest pruuniks. Vahel ma mäkerdan selle paar tundi enne ka millegagi kokku, aga vahel teeme ka naturaalselt. Praetud tüki paneme 150 kraadi juures ahju. Täiesti hädavajalik on lihatermomeeter! Siis me vaidleme natuke, kas 62 kraadini või 65 kraadini – osa perest eelistab medium rare ja osa medium plus liha. Ja siis ongi ainult vaja oodata, kuni termomeeter piiksuma hakkab.

+1
0
Please wait...

Näitan 7 postitust - vahemik 1 kuni 7 (kokku 7 )


Esileht Kodunurk Veisepraad