Ma ei saa hästi aru nende “liberaalide” mahategijatest, tõesti ei saa. Kui meil poleks demokraatiat ja liberaalsust, ei saaks keegi kuskil mitte mingit meelt või oma arvamustki avaldada. Kõik oleks keelatud, lubatud ainult see, mida putin või kim ütlevad. Kas seda tahategi või olete tõesti lihtsalt lollid tööriistad vene propaganda käes? Kõige vastu protestida, mida demokraatia esindab, samas aru saamata, et see demokraatia ongi ainus riigikord, mis ÜLEÜLDSE LUBAB protestida. Diktatuuris ei avalda ükski loll oma arvamust, kui see pole täpselt see, mida kästakse ja lubatakse.
Lubage endale öelda, trollid, et töötate praegu just idanaabri propaganda huvides ja et selle idanaabri ainus soov ja unistus on maailm, kus räägitakse ainult vene keelt. Pole maailmas praegu fašistlikumat riiki kui venemaa ja KÕIK mittevenelased on venemaa jaoks natsid ehk vajavad tapmist ja vägistamist. Kas siis oleks õnn täielik, kui ka siia tuleks venelased teid “päästma”? Kas te üldse kaadreid ei vaata, mismoodi see päästmine käib?
Ei saa öelda, et pooldaksin kõigi pagulaste, eriti majanduspagulaste siiasaabumist, aga õhutada viha ukrainlastest sõjapõgenike suhtes on minu meelest kuritegelik ja sellega võiks küll meie võimuorganid tegeleda. Me poleks inimesedki, kui väikeste lastega sõja eest põgenevad emad abita jätaksime. Eriti arvestades, et kui nende mehed meie eest praegu ei võitleks, oleksid need meie mehed, kes praegu sõdiksid.
Ja jah, on mõned ukrainavenelased, kes siiralt usuvad, et putin neid päästaks, kui vaid see vastik lääs laseks, aga kui mõnda sellist näeme, võime lahkelt transportida nad idapiirile, las lähevad siis päästetud saama. Poolas visati üks selline putinoid hotellist välja, et otsigu abi venemaalt, meie võime teha ju sama. Aga me ei pea sugugi tekitama paanikat, et me ei saa hakkama ja et siia on tulnud peamiselt Ukraina mehed (olen ka sellist jama kuulnud) või et keegi ukrainlane on kedagi rünnanud (huvitav, kas need sülelaste emad või lapsed ise või mõni vanamemm, kes on tulnud…) või muud sellist vene propagandistlikku saasta.
Kanged oma peaga mõtlemise propageerijad on need kergeusklikud lollid, kes uudiseid ei loe, sest ajalehtede eest raha maksta ei raatsi, ja siis ainult seda tasuta kremli propagandast läbiimbunud sotsmeediat ja “uusi uudiseid” loevad.