Esileht Tööelu, raha ja seadused. Venemaa kosmeetika

Näitan 14 postitust - vahemik 1 kuni 14 (kokku 14 )

Teema: Venemaa kosmeetika

Postitas:
Kägu

Puudutab otseselt raha – seda kuhu minu raha läheb. Avastasin, et osad minu kasutatavad kosmeetikatooted on valmistatud Venemaal. Kuidas see võimalik on, laojäägid siiamaani? Kahtlen. Vene toodete ostmist jätkata ei soovi, seega olen nüüd sunnitud otsima alternatiive.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sest see pole sanktsioonide all. Ongi lihtsalt iseenda eetika küsimus.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

EMTA lehekülje järgi on küll keelatud: https://www.emta.ee/eraklient/saadetised-reisimine-elama-asumine/saadetised/keelatud-ja-eriloaga-kaubad#el-sisse-keelatud-kauba

Keri alla veidi.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

EMTA lehekülje järgi on küll keelatud: https://www.emta.ee/eraklient/saadetised-reisimine-elama-asumine/saadetised/keelatud-ja-eriloaga-kaubad#el-sisse-keelatud-kauba

Keri alla veidi.

Neid asju ei või postis saata. See ei tähenda, et neid ei või poes müüa.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

EMTA lehekülje järgi on küll keelatud: https://www.emta.ee/eraklient/saadetised-reisimine-elama-asumine/saadetised/keelatud-ja-eriloaga-kaubad#el-sisse-keelatud-kauba

Keri alla veidi.

Neid asju ei või postis saata. See ei tähenda, et neid ei või poes müüa.

No keri veel veidi allapoole.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina ostan Eesti tootjate kosmeetikat. Valikut palju, nt Nurme, Luuv, Tilk, Puhas Loodus, HOIA, Joik, Oma Care, Bon Merite, Aesti, Berrichi jne jne.

+2
-8
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vene toodete ostmist jätkata ei soovi, seega olen nüüd sunnitud otsima alternatiive.

Head otsimist, naer tuleb peale! Ka selline väike omaette protest. Mõelda peaministri tegevust,  siis…. ajab ju naerma.

+5
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina ostan Eesti tootjate kosmeetikat. Valikut palju, nt Nurme, Luuv, Tilk, Puhas Loodus, HOIA, Joik, Oma Care, Bon Merite, Aesti, Berrichi jne jne.

Eesti tootja toorained pärinevad ??? Siis peaks kolmekordne hind olema kui Eestist pärinevad, kallis on ise toota.  Kleeps peale ja kohe Eesti toode? Keskas majandusõpetust said? 

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Päris kole valik….

0
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Päris kole valik….

Vot ole hea, põhjenda palun oma arvamust? Kui oskad muidugi.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

kohe kõiki kasutad

0
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Eesti tootja toorained pärinevad ??? Siis peaks kolmekordne hind olema kui Eestist pärinevad, kallis on ise toota. Kleeps peale ja kohe Eesti toode? Keskas majandusõpetust said?

Ostan Eesti firmade tooteid – mis siin arusaamatut sulle on? Ei muretse tooraine pärast.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

kohe kõiki kasutad

Kas siin kirjutatud, et kõike kasutatakse korraga? Täitsa sooda on mõni siin ikka. Ostan ja olen väga rahul. Sina osta muud.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vene toodete ostmist jätkata ei soovi, seega olen nüüd sunnitud otsima alternatiive.

Head otsimist, naer tuleb peale! Ka selline väike omaette protest. Mõelda peaministri tegevust, siis…. ajab ju naerma.

Ei aja naerma, nutma ajab. Peale peaministri tegevuse ilmsiks tulekut läksin poodi ja mõtlesin, et p…sse see Ukraina ja miks mina ei võiks Venemaal toodetud odavaid šampoone ja dušigeele osta. Tee mis tahad, aga käsi ei tõusnud seda tegema. See, kui tipp-poliitik osutub kahepalgeliseks, ei tähenda, et mina pean samasugune olema.

+2
0
Please wait...

Näitan 14 postitust - vahemik 1 kuni 14 (kokku 14 )

Esileht Tööelu, raha ja seadused. Venemaa kosmeetika