Esileht Ilu ja tervis verd muudkui voolab ja voolab

Näitan 12 postitust - vahemik 1 kuni 12 (kokku 12 )

Teema: verd muudkui voolab ja voolab

Postitas:
Kägu

Millest tuleneb vererohkus päevade ajal? Mul oli aastaid hästi vähene voolus ja päevad kestsid kuni kolm päeva. Nüüd kestavad kuus päeva ja 2-3 päev on ikka väga vererohked, kaks pakki sidemeid läheb päevas. Millest see võiks oleneda? Ma ei võta tablette.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Erinevad günekoloogilised haigused võivad vereeritust suurendada. Niisama netis võhikutega teoretiseerida pole mõtet, mine käi arsti juures ära.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Olen 34 ja ei ole sünnitanud. Arsti juures käisin viimati aasta aega tagasi, kus kõik proovid olid korras. Juba siis oli vererohkem kui varem, aga nüüd üha enam. Panen arstile aja.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul tingis suurenenud verejooksu müoom. Millegipärast üks arst ei näinud seda, teine nägi. Tuvastatakse UH-ga.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

suurem vereeritus võib olla põhjustatud ka suuremast östrogeeni tasemest.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

suurem vereeritus võib olla põhjustatud ka suuremast östrogeeni tasemest.

See on õige. Minul on just niimoodi. Lisaks on mul veel müoom.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul umbes samas vanuses hakkasid päevad järjest vererohkemaks minema. Rasedusvastaseid vahendeid ei kasutanud.
Põhjust ei leitudki, öeldi, et enamikul 35 a ja vanematel naistel, kes pole korduvalt rasedad olnud, hiljuti sünnitanud ega ei kasuta hormonaalseid vahendeid, hakkavad ajaga verejooksud järjest suurenema. Soovitati kasutada hormonaalseid rasedusvastaseid vahendeid. Paar aastat puiklesin vastu ja käisin erinevate arstide juures, sest minu meelest pidi sellel verejooksu suurenemisel (ikka mulinal tuli) konkreetne põhjus olema.
Jätkuvalt ei leitud midagi, ühegi arsti poolt.
Siis andsin alla ja hetkel kasutan kuuendat kuud Nuvaringi (3 nädalat sees, 1 nädal ilma jne). Olen tulemusega äärmiselt rahul – verejooks on jälle sama väike nagu noorena, ei pea enam kaks pakki öösidemeid ühe tsükli ajal ära kasutama, vaid saab hakkama palju vähema koguse ja väiksemate tampoonide ja sidemetega. Lisaks kadus igasugune päevadega seotud valu ja ebamugavustunne – ei tunnegi enam, kui päevad hakkavad.
Nii et jah, minu kehale on neid hormoone ilmselt vaja, mida Nuvaring annab.
Ainus asi, et Nuvaringi-vabal nädalal kipuvad mul migreenihood tulema. Kuna spiraali ma panna ei soovi, mõtlen implantaadile, mis on püsivalt sees ja ehk vähendab ka minu migreene (kuigi nende vahendite infolehes on kirjutatud, et migreenidega ei soovitata, siis minu puhul on Nuvaring just kõik asjad paremuse poole liikuma pannud ning migreenid täiesti ära võtnud neil nädalatel, mil see sees on).

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina 33selt käisin emaka limaskesta eemaldamise opil, kuna see oli paksenenud ja tekitas suurt vereeritust. See pole nüüd haigus, lihtsalt keha eripära ja hormoonide värk. Opp oli täisnarkoosis, kuid mingeid valusid ega haiglas olekut ei olnud 2 päeva. Siis jäid päevad ka tagsihoidlikumaks kuni nüüd aasta hiljem jälle UHis oli näha, et paksenema kipub. Soovitati ikkagi panna hormoonspiraal, et see hoiab paksenemise ära. Muidu on vaja opp iga aasta täisnarkoosis. Kuigi mulle ei meeldi hormoonpreparaadid, siis mis sa teed ja nõusse ma jäin.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kägu kirjutas:suurem vereeritus võib olla põhjustatud ka suuremast östrogeeni tasemest.

See on õige. Minul on just niimoodi. Lisaks on mul veel müoom.

Hormoonid põhjustavadki müoomi.
Mul on ka. Olen 52 ja ootan, et päevad juba ära kaoks. Opile ei taha minna.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tuttavatel on umbes selle vanuses või veidi vanemana põhjuseks olnud müoom. Nii et tasub arstile kurta ja teevad ultraheli, siis teavad mida otsida.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas kasutasid varem pille? Nenedega on normaalne, et vereeritus on vähene ja “tsükkel on nagu kellavärk” (kus ta pääseb, rohtudega pole ovulatsiooni ja limaskest on õhuke, järelikult pole ka midagi irduda).

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Söö rohelist salatit, siis saab kõik korda!

0
0
Please wait...

Näitan 12 postitust - vahemik 1 kuni 12 (kokku 12 )

Esileht Ilu ja tervis verd muudkui voolab ja voolab

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.