Head Perekooli külastajad!

Perekool on Eesti esimene pereportaal. Ehkki viimastel aastatel on loodud uusi kaasaegseid suhtlus- ja infokanaleid, on Perekoolil jätkunud pikaajalisi ja aktiivseid külastajaid - oleme selle üle rõõmsad ja tänulikud.
1. juunil 2024. aastal lõpetab Perekooli foorum oma tegevuse. Hoolimata me püüdlustest hoida Perekooli heatahtliku ja toetava keskkonnana, võivad ka üksikud sobimatud postitused teha palju kurja, kahjustades asjaosaliste enesetunnet ja suhteid.
Jätkame Perekooli lehel igakuiselt uute artiklite ja taskuhäälingu osade avaldamist. Olete südamest oodatud ammutama kaasaegseid tõenduspõhiseid teadmisi naise ja lapse tervise, pere ja suhete teemadel.

Foorumihuvilistel on üks võimalus edaspidiseks suhtluseks näiteks äsja loodud Elufoorumis: elufoorum.com

Sisukate kohtumisteni Perekooli lehel.
Eesti Ämmaemandate Ühing

Esileht Kodunurk Verivorst kuumaõhufritüüris

Näitan 8 postitust - vahemik 1 kuni 8 (kokku 8 )

Teema: Verivorst kuumaõhufritüüris

Postitas:

Kas keegi on proovinud, kuidas (ja millisel temperatuuril ning ajaga) õnnestub kufis verivorsti küpsetamine? Tulemus võiks olla krõbeda koorikuga. Peekonit juurde ei pane.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

väga hästi õnnestub, ma juba mitu aastat teinud. temp 180, minutid sõltuvad vorsti jämedusest

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

väga hästi õnnestub, ma juba mitu aastat teinud. temp 180, minutid sõltuvad vorsti jämedusest

Näiteks jämedate vorstide peale läheb siis kui palju minuteid?

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Mul on mingi nuti-masin ja see paneb ise temperatuuri ja aja. Olen märganud, et jämedaid vorste teeb 180 kraad ja 15 minutit.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

180C ja 9 minutit, tihedam verivorst. Selline keskmine jämedus. Aga tõesti sõltub masinast, vorstist, jne.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

180 ja 10-12-15 minutit, oleneb vorsti paksusest, väga hästi saab, juba mitu aastat teen.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Õnnestus hästi, läks 15 min (10 min pealt polnud veel piisavalt krõbe).

+2
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

minu meelest on ka see pluss, et vorstid lähevad lõhki haruharva (mul vist kunagi paar  peenikest vorsti on lõhkenud, aga võrreldes panniga ülivähe).

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Näitan 8 postitust - vahemik 1 kuni 8 (kokku 8 )


Esileht Kodunurk Verivorst kuumaõhufritüüris