Esileht Rasestumine ja lapse ootamine Vigastused sünnitusel,mida kohe lapsel ei märka.

Näitan 3 postitust - vahemik 1 kuni 3 (kokku 3 )

Teema: Vigastused sünnitusel,mida kohe lapsel ei märka.

Postitas:
Kägu

Isegi kui sünnitus on läinud libedalt,ei pruugi lapsel olla kõik korras.Just luudega ma mõtlen.Tean mitmeid emasid,kelle lapsel avastatakse haiglas hiljem või isegi alles mõnekuuselt,et sünnitraumana on olnud luumurd.Pidavat ise paranema,kuid on ka juhtumeid,kus vajatakse sekkumist.Puusaluumurd,rangluumurd jne.,selliseid juhtumeid on olnud.Beebi vaadatakse üle küll,kuid vahel jääb kahe silma vahele midagi märkamatuks.Nüüd on mul küsimus,et kas lõualuu võib paigast niimoodi nihkuda,et seda on hambumusega näha?On kellegil kogemusi,ja mida sellega ette võeti.Laps on mul praegu saanud 6 aastaseks ja arst arvab,et lapsel risthambumus on just süniitraumana tulnud.Mida teha?!Tänud vastajatele.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

RE: Vigastused sünnitusel,mida kohe lapsel ei märka.

No kui on lõualuutrauma, kas laps siis üldse ise imema hakkab?
Üldjuhul saadakse ikka kohe aru, kui on olnud mõni selline sünnitrauma. Kui lapsel on jalg ebaloomulikult kõver, siis kohe vaadatakse ega luumurdu pole.
Minu lapse kontrollis lastearst vahetult peale sünnitust üle. Enne ei toodud nähagi kui oli spetsialisti poolt üle vaadatud.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

RE: Vigastused sünnitusel,mida kohe lapsel ei märka.

Räägi oma arstiga põhjalikumalt sellest hambumusest. See võib olla sünnitraumast, aga võib ka olla tingitud esimeste eluaastate jooksul olnud traumast. Lõualuule pole palju vaja, laps kukkus ja nuttis natuke, asi unustati, aga hilisema arengu käigus jääb üks lõualuupool kasvus teisest maha ja võib tekkida risthambumus. Kui see tekkis sünnituse käigus, siis ikkagi ei oleks saanud midagi teha. Vaevad ennast selle probleemiga liiga palju.

0
0
Please wait...

Näitan 3 postitust - vahemik 1 kuni 3 (kokku 3 )

Esileht Rasestumine ja lapse ootamine Vigastused sünnitusel,mida kohe lapsel ei märka.

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.