Esileht Hobinurk Viimane Kuuuurija

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 30 )

Teema: Viimane Kuuuurija

Postitas:
Kägu

Jummel, vanainimene ära vägistatud vangi poolt? Püha rist.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Täitsa huvitav oleks teada kes need kaks sekspommi on 😀

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

mina vaatasin

Reklaam saatele oli veidi eksitav. Mis siis toimus. Mari tahtis tasuta töömeest saada, kes tal korterit kõpitseks siit sealt. Aga vana inimene võiks teada, et tasuta lõunaid ju pole. Kalle lootis tasu töö eest sisse kasseerida suguühte näol. Seda rääkis juba omaaegne menuteos “Avameelselt abielust”. Eks siis Kalle kabistas vanainimest. Mari muidugi tegi asja suuremaks kui tegelikult. Rääkis, et mehel olla vemmal olnud käsivarre jämedune ja et ikka mitu korda öö jooksul asja tehti. Lust muidugi oma titehäälega- kas tõesti 9 korda! Aga lõpuks kolis Kalle välja. Lust helistas ka Kallele, see röökis rahulikku juttu. Mari olla ka tema pool üle kuu aja vahepeal elanud. Lõpuks oli Mari Kalle korteris käinud, märkmikust mingeid tel numbreid vaadanud ja mingi raha Kalle köögilaualt pihta pannud. Tahaks nagu isegi öelda, et paar parajaid, aga mis seal korteris toimus, seda teavad vaid need kaks. Aga selles mõttes oli saade õpetlik. Pole vaja võtta enda juurde igasugu võõraid elama, et neilt tasuta remonditeenust saada.

+12
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma kuulsin saadet vaid poole kõrvaga, aga mulle tundus, et see naine oli dementne. Ja mees lihtsalt üks suvaline kriminaal, kes naist ära kasutas.

Ja need Lusti hüüatused: kas tõesti 9 kord öö jooksul? kõlasid ka pigem koomiliselt kui et kutsusid kellelegi kaasa tundma.

+14
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja need Lusti hüüatused: kas tõesti 9 kord öö jooksul? kõlasid ka pigem koomiliselt kui et kutsusid kellelegi kaasa tundma.

Eks see nii oli jah. 67 aastane mees ja 9 korda öö jooksul. Kalle ise pugistas ka naerda kui Lust seda talt küsis.

+11
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mammi luuletas skandaali kättemaksuks, sest Kalle läks ju ära.

+12
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma ausalt seda saadet ei vaata, aga vot just täna klõpsides jäi ette. Kuidas saab selliseid saateid teha? Mingit eetikat ei ole?

+17
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma ausalt seda saadet ei vaata, aga vot just täna klõpsides jäi ette. Kuidas saab selliseid saateid teha? Mingit eetikat ei ole?

Mõtled lugu ilusa paisjärve riiklikust hävitamisest?

+1
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mammi luuletas skandaali kättemaksuks, sest Kalle läks ju ära.

Jah, mulle jäi ka mulje, et probleem oli tegelikult selles, et koeratapjast Sulev jättis “Mari” maha ja leidis Sirje Ja nüüd olid vaja Sulevile kätte maksta. Kogu lugu oli tegelikult masendav. Ja veel masendavam, et sellest oli saade tehtudl. Piinlik.

+19
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

kas enne saadet ei hoiatatud, et ei sobi kõikidele….

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Õudselt piinlik saade.

+12
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Et on mõeldud ainult väga väga rumalatele, kelle vaimne tase sellist saadet heaks peab?

+6
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Et on mõeldud ainult väga väga rumalatele, kelle vaimne tase sellist saadet heaks peab?

Ei pea heaks pidama, aga kasulik on näha, et ka selline reaalsus on olemas.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Selle asemel, et sellest saadet teha, oleks pidanud selle proua suunama politseisse avaldust kirjutama või vähemalt ohvriabisse(vbl seda ka tehti, ma ei suutnud seda lõpuni vaadata, nii piinlik hakkas).

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

jäin ka klõpsides kuulama-vaatama ja väga kahetsen. Näen vaimusilmas pilti kuidas need inimesed seal nahistavad (9x!).

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuuuurijal pole piisavalt häid lugusid mida saatesse võtta ja siis hakkabki tase alla käima. Pealtnägijasse poleks see lugu vist jõudnud. Küllap hakkab Kuuuurija aeg ka läbi saama. Piinlik oli seda lugu vaadata.

+7
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vanaprouani oli ilmselt #metoo jõudnud?

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Selle asemel, et sellest saadet teha, oleks pidanud selle proua suunama politseisse avaldust kirjutama või vähemalt ohvriabisse(vbl seda ka tehti, ma ei suutnud seda lõpuni vaadata, nii piinlik hakkas).

Ma väga täpselt ei jälginud saadet, aga kas seal mitte nii polnud, et vanaproua küll vägistati ära, aga sellegipoolest oli armukade, kui keegi Sirje talt Kalle üle lõi? Ja käis Kallet isegi taga otsimas.

Ma kujutan ette, et kui mind vägistataks, siis esimene samm oleks politsei. Ja edaspidi oleks igasugune kontakt mehega välistatud.

Aga need kaks just kui käisid “rõõmsalt” omavahel edasi läbi.

+12
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Esimese hooga ajas saade naerma, aga järgi mõeldes – kui proua jutust midagi ka tõde on, on see kriminaalkuritegu, mille episoode kirjeldati. Teisalt oli päris valus kuulata, et naine lepib vastumeelse seksiga, peamine, et üksi ei peaks olema.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuuuurijal pole piisavalt häid lugusid mida saatesse võtta ja siis hakkabki tase alla käima. Pealtnägijasse poleks see lugu vist jõudnud. Küllap hakkab Kuuuurija aeg ka läbi saama. Piinlik oli seda lugu vaadata.

See tase on ju koguaeg selline olnud. Jah, vahel harva on sattunud sinna ka asjalikke lugusid, aga nende aastate peale väga vähe.
Lust on alati madalat kraami teinud.

+11
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mõtled lugu ilusa paisjärve riiklikust hävitamisest?

Breźnevi pakikesed meenusid

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

See tase on ju koguaeg selline olnud. Jah, vahel harva on sattunud sinna ka asjalikke lugusid, aga nende aastate peale väga vähe. Lust on alati madalat kraami teinud.

Kunagi oli Võsapets. Tänapäeval on Võsapetsi rolli mingil määral üle võtnud Libe ja Lust oma saadetega.

+6
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma väga täpselt ei jälginud saadet, aga kas seal mitte nii polnud, et vanaproua küll vägistati ära, aga sellegipoolest oli armukade, kui keegi Sirje talt Kalle üle lõi? Ja käis Kallet isegi taga otsimas.

Eks proua sai aru, et ega remont muidu hästi ei edene, kui jalga ei hargita. Aga ta ei osanud oodata, et Kalle suure tahtmisega on ja see oli probleem. Vast kaks korda kuus oleks Mari isegi ehk ära talunud. Vähemalt mulle tundus nii.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Keegi seda kohta ei märganud:

miks sa karjuma e hakanud?

Aga siis ta oleks ju ära läinud!

+19
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Keegi seda kohta ei märganud:

miks sa karjuma e hakanud?

Aga siis ta oleks ju ära läinud!

Jah ütles ja nii. 😁 Ei poolda vägivalda, aga see lugu oli pigem armuvalus memmest.

+8
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

See tase on ju koguaeg selline olnud. Jah, vahel harva on sattunud sinna ka asjalikke lugusid, aga nende aastate peale väga vähe. Lust on alati madalat kraami teinud.

Kunagi oli Võsapets. Tänapäeval on Võsapetsi rolli mingil määral üle võtnud Libe ja Lust oma saadetega.

Sarnane, aga neil on tegelikult suur vahe. Võsa tegi alati oma saateid pigem kerge huumoriga, mida Lust ja Libe ei oska. Võsa on väga andekas mees, lisaks väga hea sõnasepp.
Lust proovib alati pisarat välja kiskuda, mis on nii lame. Ta proovib olla sama tõsiseltvõetav kui Pealtnägija. Ta ei saa aru, kes ta on.
Libe on noh, mmm…Libe? Proovib vist sama sõnasepp olla, aga Võsa tase on täiesti teine.

+13
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jah ütles ja nii. 😁 Ei poolda vägivalda, aga see lugu oli pigem armuvalus memmest.

Ei usu, et sellised memmed enam armuvalus on. Pigem lootis naine omale lihtsalt kaaslast – seltsilist, kes aitaks ühtlasi ka majapidamises ja remondi tegemisega.

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Teisalt oli päris valus kuulata, et naine lepib vastumeelse seksiga, peamine, et üksi ei peaks olema.

Mis mõtes üksi,peamine oli ikka remont tehtud saada.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sarnane, aga neil on tegelikult suur vahe. Võsa tegi alati oma saateid pigem kerge huumoriga, mida Lust ja Libe ei oska. Võsa on väga andekas mees, lisaks väga hea sõnasepp.

Jah, nii on. Praegu teeb Võsa hoopis teistlaadi saateid ja vaatan huviga. Tore, et ta tagasi on.

+7
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

kas oled just sellist hoiatust kuulnud, mina olen vähe teistsugust……

0
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 30 )

Esileht Hobinurk Viimane Kuuuurija