Kuidas eelistate neid süüa, kas keedetult, praetult, friteeritult, ahjus, uunis, “toorelt”?
Ma ise söön keedetult, aga toidukohad pakuvad millegipärast enamjaolt rasvas frititult.
Jah, ma söön aegajalt tüüpilist lasteeinet – friikaid ja vinkusid.
ja sel juhul ka iga suvaline viiner ei kõlba, valin hoolikalt, et oleks selline, mida ma olen nõus sööma. rakvere pereviiner ei kõlba, lasteviiner enamvähem läheb.
Ma ise eriti viinereid ei söö, lapsele ostan, siis teinekord teen kõigile sama. Talveperioodil teen endale hoopis sardelle (neid ma lapsena üldse ei söönud)
Meie peres süüakse Ehe viinereid ja enamasti teeme lihtsalt pannil soojaks, kas siis paari külgtriibuga või otstesse ristid lõigatud ja niikaua soojendame, kuni küljed-otsad lahti löövad, pruuniks ega krõbedaks ei kärsata.
Mumle tundub viinerite pärast praeahju kuumaksajamine täiestu ajuvaba kulutus. Aga kes tahab, see muidugi tehku.
Samamoodi pointless ressursside raiskamine on mingi ühe-kahe väikese asja valmistamine: näiteks kui retsept soovitab ühe küüslaugupea või juustusaia küpsetamist ahjus.
Viinerit, mis tänapäeval süüa sünniks, pole ammu kohanud, kas oskate mõnda soovitada? Sardelle söön küll heameelega, lemmik on Rakvere Lihakas 75% lihaga, lisaks on meeldinud ka mingi juustuga sardell, aga ei mäleta, kelle oma.
Nii sardelli kui viinerit eelistan süüa ahjus küpsetatuna või pannil praetuna. Aga käib ka keedetud variant. Toorelt söön küll vahepeal, kui nälg silmanägemist tahab võtta.
Ma teen ahjus ka ainult siis, kui seal juba midagi muud ees küpseb, ahjukartulid või muud aedviljad, ahjuomlett või vormiroog.
Muidu lõikan kuuskedeks või põrsasteks ja ajan pannil kuumaks.
Tainasse keeran ka vahel.
Tavalisi viinereid eriti ei armasta niisama süüa, meeldivad Rakvere grillviinerid juustuga ja hot dogi vorstid.
Mumle tundub viinerite pärast praeahju kuumaksajamine täiestu ajuvaba kulutus. Aga kes tahab, see muidugi tehku.
Samamoodi pointless ressursside raiskamine on mingi ühe-kahe väikese asja valmistamine: näiteks kui retsept soovitab ühe küüslaugupea või juustusaia küpsetamist ahjus.
Mul on ahjus pöördõhuga grill mille soojaks ajan. 5-7 minutit ja viinerid on soojad. Loomulikult on neid sius seal rohkem kui 2. Meie pere lemmikud on ehe sarja ja Rakvere viinerid.
<p style=”text-align: left;”>Keedukartulite kõrvale keedetult, friikartulite kõrvale ahjus või kuumaõhufritüüris, ahjus tulevad paremad. Ostan ainult Hüva viinereid tavalistest viineritest, Rakvere omadel ei ole enam seda õiget viinerimaitset, miski häirib.</p>
Meie sööme Matsimoka viinereid ja Saaremaa suitsutatud juustuviinereid. Lasen korraks kuumast veest läbi. Lisandiks kõrval kas kartulisalat või siis lihtsalt magusa sinepi (Aura Väkevä Sinappi) ja Rukkipalaga.
Toorelt pakist. Mis ma valmistoidu uuesti “valmistamise” peale aega ja energiat raiskan. Kvaliteetviinerid valin ka nii naturaalse koostise järgi, kui viinerite puhul on võimalik. Mitte kõige odavamaid, kus liha pole ollagi ja 12 erinevat E ainet koostises, niiet keetes käib keemiahais üle ja õudusega kujutan ette, kuidas kõik see koostis suuremas koguses tõenäoliselt vähki soodustav on vm.
<p style=”text-align: left;”>Keedukartulite kõrvale keedetult, friikartulite kõrvale ahjus või kuumaõhufritüüris, ahjus tulevad paremad. Ostan ainult Hüva viinereid tavalistest viineritest, Rakvere omadel ei ole enam seda õiget viinerimaitset, miski häirib.</p>
Kas sa nende Hüva viinerite koostist ka oled vaadanud? Isegi poolt ei vea liha välja.
<p style=”text-align: left;”>Keedukartulite kõrvale keedetult, friikartulite kõrvale ahjus või kuumaõhufritüüris, ahjus tulevad paremad. Ostan ainult Hüva viinereid tavalistest viineritest, Rakvere omadel ei ole enam seda õiget viinerimaitset, miski häirib.</p>
Kas sa nende Hüva viinerite koostist ka oled vaadanud? Isegi poolt ei vea liha välja.