Esileht Kodunurk Viinerid – kuidas eelistate?

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 40 )

Teema: Viinerid – kuidas eelistate?

Postitas:
Kägu

Teema neile, kes söövad viinereid.

Kuidas eelistate neid süüa, kas keedetult, praetult, friteeritult, ahjus, uunis, “toorelt”?
Ma ise söön keedetult, aga toidukohad pakuvad millegipärast enamjaolt rasvas frititult.
Jah, ma söön aegajalt tüüpilist lasteeinet – friikaid ja vinkusid.

+7
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ahjus lasen pruuniks, vahel söön ka keedetult või teen viineri pirukaid 🙂 Söön ainult rakvere viinereid.

 

Frititult saab Linnanmäe lõbustuspargis, kus kartul ja viiner maksab hingehinda aga maitseb hästi

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Eelistused:

1) söegrillil grillitud
2) praeahjus, juustuga
3) friikatega koos ahjus, sarvilised

ja sel juhul ka iga suvaline viiner ei kõlba, valin hoolikalt, et oleks selline, mida ma olen nõus sööma. rakvere pereviiner ei kõlba, lasteviiner enamvähem läheb.

Ma ise eriti viinereid ei söö, lapsele ostan, siis teinekord teen kõigile sama. Talveperioodil teen endale hoopis sardelle (neid ma lapsena üldse ei söönud)

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuumaõhufritüüris.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Söön ainult Matsimoka viinereid ja teen ahjus.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

toidukohad pakuvad millegipärast enamjaolt rasvas frititult.

Huvitav, mu lapsed on ka  viinereid tellinud, aga rasvas fritituid pole kordagi saanud.

 

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Toorelt või keedetult, üldse ei meeldi krõbedad ja praetud, kuidagi jube soolaseks muutuvad.

+5
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ahjus lasen pruuniks, vahel söön ka keedetult või teen viineri pirukaid 🙂 Söön ainult rakvere viinereid.

Frititult saab Linnanmäe lõbustuspargis, kus kartul ja viiner maksab hingehinda aga maitseb hästi

Soome odavama otsa “jahu”viinerid muud moodi ei kõlba süüa.
On siin ka häid viinereid aga need ilmselt liiga suur kuluga.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Meie peres süüakse Ehe viinereid ja enamasti teeme lihtsalt pannil soojaks, kas siis paari külgtriibuga või otstesse ristid lõigatud ja niikaua soojendame, kuni küljed-otsad lahti löövad, pruuniks ega krõbedaks ei kärsata.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mumle tundub viinerite pärast praeahju kuumaksajamine täiestu ajuvaba kulutus. Aga kes tahab, see muidugi tehku.

Samamoodi pointless ressursside raiskamine on mingi ühe-kahe väikese asja valmistamine: näiteks kui retsept soovitab ühe küüslaugupea või juustusaia küpsetamist ahjus.

+6
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

olen söönud igas variandis, nii nagu hetkel tuju on

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Viinerit, mis tänapäeval süüa sünniks, pole ammu kohanud, kas oskate mõnda soovitada? Sardelle söön küll heameelega, lemmik on Rakvere Lihakas 75% lihaga, lisaks on meeldinud ka mingi juustuga sardell, aga ei mäleta, kelle oma.

Nii sardelli kui viinerit eelistan süüa ahjus küpsetatuna või pannil praetuna. Aga käib ka keedetud variant. Toorelt söön küll vahepeal, kui nälg silmanägemist tahab võtta.

+4
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma teen ahjus ka ainult siis, kui seal juba midagi muud ees küpseb, ahjukartulid või muud aedviljad, ahjuomlett või vormiroog.
Muidu lõikan kuuskedeks või põrsasteks ja ajan pannil kuumaks.
Tainasse keeran ka vahel.
Tavalisi viinereid eriti ei armasta niisama süüa, meeldivad Rakvere grillviinerid juustuga ja hot dogi vorstid.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mumle tundub viinerite pärast praeahju kuumaksajamine täiestu ajuvaba kulutus.

Mul on gaasiahi, see on hetkega kuum 🙂

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mumle tundub viinerite pärast praeahju kuumaksajamine täiestu ajuvaba kulutus.

Mul on gaasiahi, see on hetkega kuum 🙂

Iklagi tundub mõttetu kui just kilo-paar korraga ära ei küpseta.

+1
-8
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mumle tundub viinerite pärast praeahju kuumaksajamine täiestu ajuvaba kulutus. Aga kes tahab, see muidugi tehku.

Samamoodi pointless ressursside raiskamine on mingi ühe-kahe väikese asja valmistamine: näiteks kui retsept soovitab ühe küüslaugupea või juustusaia küpsetamist ahjus.

Mul on ahjus pöördõhuga grill mille soojaks ajan. 5-7 minutit ja viinerid on soojad. Loomulikult on neid sius seal rohkem kui 2. Meie pere lemmikud on ehe sarja ja Rakvere viinerid.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

No aga mis vahet sellel on, kas panete pliidiplaadi koos panniga sooja, veega keema poti või ahju järgi. Elektrikuluon ju täpselt sama 😃

0
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

No aga mis vahet sellel on, kas panete pliidiplaadi koos panniga sooja, veega keema poti või ahju järgi. Elektrikuluon ju täpselt sama 😃

On või?

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ise söön harva, aga vanakooli moodi st. keedetult ja sinepiga. Söön 80% lihaga viinereid.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vastavalt tujule, vahel meeldivad keedetult, vahel ahjupannil praetult.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

<p style=”text-align: left;”>Keedukartulite kõrvale keedetult, friikartulite kõrvale ahjus või kuumaõhufritüüris, ahjus tulevad paremad. Ostan ainult Hüva viinereid tavalistest viineritest, Rakvere omadel ei ole enam seda õiget viinerimaitset, miski häirib.</p>

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Meie sööme Matsimoka viinereid ja Saaremaa suitsutatud juustuviinereid. Lasen korraks kuumast veest läbi. Lisandiks kõrval kas kartulisalat või siis lihtsalt magusa sinepi (Aura Väkevä Sinappi) ja Rukkipalaga.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Toorelt pakist. Mis ma valmistoidu uuesti “valmistamise” peale aega ja energiat raiskan. Kvaliteetviinerid valin ka nii naturaalse koostise järgi, kui viinerite puhul on võimalik. Mitte kõige odavamaid, kus liha pole ollagi ja 12 erinevat E ainet koostises, niiet keetes käib keemiahais üle ja õudusega kujutan ette, kuidas kõik see koostis suuremas koguses tõenäoliselt vähki soodustav on vm.

+1
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

<p style=”text-align: left;”>Keedukartulite kõrvale keedetult, friikartulite kõrvale ahjus või kuumaõhufritüüris, ahjus tulevad paremad. Ostan ainult Hüva viinereid tavalistest viineritest, Rakvere omadel ei ole enam seda õiget viinerimaitset, miski häirib.</p>

Kas sa nende Hüva viinerite koostist ka oled vaadanud? Isegi poolt ei vea liha välja.

Sealiha 31%, vesi, veiseliha 18%, pekk, kamar, kartulitärklis, keedusool, stabilisaator polüfasfaat, vürtsid, lõhna ja maitseained, antioksüdant

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Rakvere viinerid (mitte Pere), lasen vees kuumaks, aga kindlasti ei keeda. Sinepi ja mädarõikaga, klassika 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

<p style=”text-align: left;”>Keedukartulite kõrvale keedetult, friikartulite kõrvale ahjus või kuumaõhufritüüris, ahjus tulevad paremad. Ostan ainult Hüva viinereid tavalistest viineritest, Rakvere omadel ei ole enam seda õiget viinerimaitset, miski häirib.</p>

Kas sa nende Hüva viinerite koostist ka oled vaadanud? Isegi poolt ei vea liha välja.

Sealiha 31%, vesi, veiseliha 18%, pekk, kamar, kartulitärklis, keedusool, stabilisaator polüfasfaat, vürtsid, lõhna ja maitseained, antioksüdant

Kamar ja pekk on muide ka liha.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

ahjus

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

<p style=”text-align: left;”>Ainult pirukateks ning kasutame neid, mille pakil on 77. Need ei lõhke pirukate sees.</p>

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mitte iialgi ei osta mitte ühtegi viinerit, sardelli, keeduvorsti.

+1
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

1-keedetult

2-ahjus koos friikatega

3-lõikan sälgud otstesse ja pannile, suurele kuumusele, mis lööb sälgud lõhki ja viinerid kiiresti pruuniks.

0
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 40 )


Esileht Kodunurk Viinerid – kuidas eelistate?