Esileht Kodunurk Viinerid – kuidas eelistate?

Näitan 10 postitust - vahemik 31 kuni 40 (kokku 40 )

Teema: Viinerid – kuidas eelistate?

Postitas:
Kägu

Teema neile, kes söövad viinereid.

Kuidas eelistate neid süüa, kas keedetult, praetult, friteeritult, ahjus, uunis, “toorelt”?

Ma ise söön keedetult, aga toidukohad pakuvad millegipärast enamjaolt rasvas frititult.

Jah, ma söön aegajalt tüüpilist lasteeinet – friikaid ja vinkusid.

Toorelt või ahjus küpsetatud.

 

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Viinerit, mis tänapäeval süüa sünniks, pole ammu kohanud, kas oskate mõnda soovitada? Sardelle söön küll heameelega, lemmik on Rakvere Lihakas 75% lihaga, lisaks on meeldinud ka mingi juustuga sardell, aga ei mäleta, kelle oma.

Nii sardelli kui viinerit eelistan süüa ahjus küpsetatuna või pannil praetuna. Aga käib ka keedetud variant. Toorelt söön küll vahepeal, kui nälg silmanägemist tahab võtta.

Ma just ei suuda leida tänapäeva sardellide seast seda, mis maitseks nagu nõukaajal 🙂  Juu olen ära hellitatud.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Teema oli neile, kes söövad (vahel) viinereid, aga ikka vastab mingi troll, et mitte iial ei osta neid. Varastab ja sööb?

+6
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Point oli ilmselt see, et kui tavaliselt perekoolikas alla pardifilee mingit saasta ei söö, siis tasub vaid mainida mingit lihamaitselist jahutoodet, siis on kõigil on kohe oma lemmikud ja eelistused. Mida valju häälega kuulutatakse.

0
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma just ei suuda leida tänapäeva sardellide seast seda, mis maitseks nagu nõukaajal 🙂  Juu olen ära hellitatud.

Mina ei heietagi nõukaaega taga, aga millist sardelli küll osta, millel poleks kivikõva kesta ümber? Ranna-Rootsi omasid ei osta kohe kindlasti – see mittesöödav kest on nii kõva, et lõigateski lõhub toote ära (eelnevast koorimisest ei räägigi).
Millisel tootjal on pehme(m)/söödav kest?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Point oli ilmselt see, et kui tavaliselt perekoolikas alla pardifilee mingit saasta ei söö, siis tasub vaid mainida mingit lihamaitselist jahutoodet, siis on kõigil on kohe oma lemmikud ja eelistused. Mida valju häälega kuulutatakse.

Sa pole vist ammu poodides käinud?

+2
0
Please wait...

Postitas:
ninja

ma tahtsin ainult näha, mida tähendab linnuke “post reply anonymously”

aga viinerid… vahel võin ka niisama toorelt süüa. igatsen kileviinereid, sest lapsepõlvenostalgia. kui soojalt, siis nii ära kõrvetatult, kui saab.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

<p style=”text-align: left;”>Keedukartulite kõrvale keedetult, friikartulite kõrvale ahjus või kuumaõhufritüüris, ahjus tulevad paremad. Ostan ainult Hüva viinereid tavalistest viineritest, Rakvere omadel ei ole enam seda õiget viinerimaitset, miski häirib.</p>

Kas sa nende Hüva viinerite koostist ka oled vaadanud? Isegi poolt ei vea liha välja.

Sealiha 31%, vesi, veiseliha 18%, pekk, kamar, kartulitärklis, keedusool, stabilisaator polüfasfaat, vürtsid, lõhna ja maitseained, antioksüdant

Kamar ja pekk on muide ka liha.

Tõesti? Sama toiteväärtusega ka?

0
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina ei armasta kohe üldse viinereid, aga KUI söön, siis lõkke peal orgi otsas küpsetatult magusapoolse ketšupi, rukkileiva, või ja tomati – rohelise sibula salatiga. Selline lapsepõlve pere lõkkeõhtu kombinatsioon.
Toorest viinerit ei söö, keeduvorsti ka mitte, ehkki õhuke viil keeduvorsti tunduks kahest halvast valides maitsvam kui paks viinerijurakas. Sardellid ka ei maitse.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ostan viinereid üliharva, enamasti seljanka sisse panekuks. Lapsed pole harjunud neid sööma ja ei taha. Aga kui juhtub ime ja olen üksi kodus, siis olen teinud endale keedetud viinereid ja söönud sinepiga, kõrvale ampsan taluvõiga leiba. Täielik nostalgia!

 

0
0
Please wait...

Näitan 10 postitust - vahemik 31 kuni 40 (kokku 40 )


Esileht Kodunurk Viinerid – kuidas eelistate?