Teema: Vikinglotto aastaloos
Kuidas teile saate muusikaline pool meeldib?
Liiga palju muusikat, võiks loosimisega tegeleda
Hanna-Liina ja Padari duett ei sobinud hästi kokku. Padar ise tundub ka pisut roostes. Aga seda olen märganud paljude väikeste laste artistidest vanemate puhul – pole aega häält vormis hoida.
Minu maitse jaoks on ka muusikalist osa liiga palju. Või pigem oleks võinud valida tempokad lood, aeglased lood ajavad une peale.
Ei saa üldse selle saate mõttest aru. Nagunii keegi oma pileti nr ei tea, võiduteade tuleb telefoni või meilile. Arusaamatu.
Padar ise tundub ka pisut roostes.
Seda nagu pidasingi silmas. Kuidagi ei kuku välja. Ainult nagu üks pingutatud kisa.
Mis mind veel negatiivselt üllatas, oli osa võitjate tänamatus või isegi ülbus. Inimeses võidavad 5000 ja 10 000 eurot, aga ikka on vähe 😀 aru saamata, et tõenäosusteooria järgi oli neil imetilluke võimalus üldse midagi võita.
Kui see algas, siis just ütlesin oma mehele, et Padar on nii kehv, et ei suuda kuulata. 😀 Vahetasime kanalit.
Seda nagu pidasingi silmas. Kuidagi ei kuku välja. Ainult nagu üks pingutatud kisa.
Sina ei pidanud midagi silmas (vähemalt ise välja öelda ei julenud)
Sina ei pidanud midagi silmas (vähemalt ise välja öelda ei julenud)
Tahtsin enne aru saada, kas teised tunnetasid sama.
Oh kui hea, et ma ei hakanudki vaatama, Padar on tavaliselt üks väheseid olnud keda tasub kuulata.
Mis mind veel negatiivselt üllatas, oli osa võitjate tänamatus või isegi ülbus. Inimeses võidavad 5000 ja 10 000 eurot, aga ikka on vähe 😀 aru saamata, et tõenäosusteooria järgi oli neil imetilluke võimalus üldse midagi võita.
Ausalt, selle koduse naise jaoks siis 5K väike raha. No tore küll!
Võind siis järgmisele pakkuda.
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.